![]() |
|
Skylink - nic nejdeNa české a slovenské programy nekoukám přes satelit( radějí volím pozemní ) a nyní když po dlouhé době chci kouknout na naše satelitní a slovenské programy tak všude " zakodovaný kanál". Prostě ani ČT 1 nejde atd. Zahraniční jdou. Poradíte? díky |
york
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeJe uhrazen měsíční poplatek? |
Bob 2
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeKolik let - dlouho ? Co za kartu ? Co za SAT ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
SKYLINK/NEJDE???Zdravím,co například "Servisní poplatek", zaplacen? právně nastavená parabola, satelit ASTRA 3B, pozice 23.5°E (East)? Správně vložená přístupová karta? Těch důvodů, proč nic nejde může být několik... (@info) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
SKYLINK/NEJDE???Oprava:"správně", nikoliv "právně"! (@info) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
SKYLINK/NEJDE???Skus pozrieť na skylink či maš uhradeny servisny poplatok.https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do Alebo sa mne často stava že na primači ked nepozeram skylink kde je ukončenie zapisov datum a po tom datume zapnem nič nejde musiš nechať STV1 alebo čt1 aby došli zapisi.Niektore primače ked su stanby nejdu zapisi. |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdepoplatek zaplacen na rok dopředu- zde problém není a nyní jsem zjistil, že mi jde pouze ČT24. |
york
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeTo je taký problém spraviť refresh karty cez stránku skylinku??? ;) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeAno pro mne je to problém. Tal mi prosím poraď jak na to. děkuji. |
york
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeNechať načítať a pozerať,ale za predpokladu,že Ti prijimač tú kartu číta.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeNechápu - jsem absolutní laik! |
york
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdevytahni snuru ze zasuvky pockaj 3 minuty zapoj to spatky a bede to fungovat |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
yorkHoď to na ČT1 SD a čekej.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeKdyž to do 30 minut nezabere tak poslat refrech zapis na kartu přes stranky Skylinku z položky zakaznicka zona pak na položku bez prihlaseni a zadat do kolonek číslo karty a prislusny kod ze stranky a potvdit pokracovat a potvrdit kolonku reautorizace zapisu.Prijimac nech stále zapnuty na CT1 sd a cekat az to naskoci a nechat ještě nejakou chvilku na CT1 a pak zkontrolovat ostatní programy zakladniho baliku Digital. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeVy tady radíte - nic ve zlém je to dobře pro znalce ,ale plno lidí nemá ani internet doma , neví co je to refrech , zapisy na kartě ,neumí ani si naladit nový program vis york |( RE: Skylink - nic nejdeNechápu - jsem absolutní laik! ) Pak je rada jdi za mechanikem jediná . . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdePošli SMSku ve znění "SP(mezera)číslo karty" na číslo 90211 a na kartu přijdou nové zápisy(refreš)Stojí to 7 Kč.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdestando, ale york internet s největší pravdepodobnosti pouziva at uz přes telefon nebo v domacnosti. Polozil otázku. Kubo s tou SMS to je taky jedna z moznosti pro toho kdo nemá internet a nebo nevi jak to provest přes stranky Skylinku. Akorát to stoji nejakou kacku, ale je to od tebe taky dobra rada pro yorka a nejen pro nej. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
Skylink - nic nejdeyork ak maš pristup na internet skus toto.https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/ANONYM_CardForAnonym.doOpiš čislo na karte pod čiarovim kodom.A vypln kontrolný text a daj pokračovať tam maš hned Reautorizácia a nechaj vopred zapnuty primač na STV1 alebo čt1 za niekolko minut dojdu zapisy.Je to jednodukšie ak si nepametaš už prihlasovacie udaje na skylink |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
Skylink - nic nejdeJe-li vše zaplacené, nechej kartu v zapnutém SAT příjmači. Nebyla-li dlouhu v chodu, může načtení trvat i několik hodin. Na CT 1 v SD. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
HYPERale , znáš to internet jen v práci , karta doma .Když konečně vemu kartu Skylinku do práce a něco vyplním , nemohu hned se satelitem komunikovat , jedině až se přijde z práce večer .Přijde problém a kolečko se musí dělat znovu .Já to vidím i na jeden týden .Pak by to vzal a vyhodil steky . Nemají to někteří lidi jednoduchý a to jsou ty lepší , někdo nemá nic a pak se diví , až když mu to nejde , že má něco přeladit , zaplatit atd to vypukne v únoru všechno zde . To bude lidí , že jim to nejde . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111Nemám ambice opravovat češtinu a nejsem proti tomu, když se někdo uklepne, ale "...vyhodil steky.", to je teda unikát.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeTřeba Staník myslel steaky... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeSteaky bych rozhodně nevyhazoval ;)....já někdy Staníka podezírám, že je na půl Maďar, jinak to snad ani není možné. To je chyb, jak máku v jednom příspěvku.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeMám doma jednu kartu výměna za 600 kč.Registrovaná 20.12.2013.Načtená byla 04.01.2014 naběhla cirka do 20 vteřin. Globální chid 1352 zápis od 04.01.2014 do 24.01.2014. Od toho dne se jí pokouším načíst co druhý den si sní hraji a ani tuk. Reautorizací proběhlo do 50 už jich moc chybět nebude.Karta stále jen globální chid. Zkoušeno v HDBox 9200 oscam,Topfild cr6000,Mascom CR1010,DI-WAY ICE 7000HD,Modul IRDETO SMIT. Bez úspěchu zítřek rozhodne.Pokud ani zítra nedorazí zápisy asi půjde do koše. :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink - nic nejdeTak pro info karta do koše nejde.Cirka patnáct minut po půlnoci naběhla.Zajímavé, jak se striktně držela data. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
![]() |