Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Končím se SKYLINKEM

Nejdříve investice v podobě karty, poté karta výměna, a teď platit 480 Kč za rok ? Bohužel..
Kupuji antenu DVBT . Skylinku již nedám ani korunu.
Díky všem kdo mi v minulosti poradili.
Zdravím.
Pokud by někdo chtěl mojí komplet sestavu je k mání. 3x inverto, Ariva 200 HD + karta, parabola 95 cm plech.

aenstria
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Končím se SKYLINKEM

to HYPER :

Studoval jsem to více než si myslíš, karta mi končí v 6 /2014 - respektice dvě karty. Nelíbí se mi obchodní triky společnosti.
Pokud bych měl za TV platit - tak nechci vidět ani jednu reklamu. Koukat na reklamy můžu za předpokladu , že neplatím ani korunu, což je podle mě spravedlivé. Ale platit koncesionářský poplatek, plus další částka na režii M7 a k tomu koukat na reklamy - bohužel. Zkousnul bych , kdyby ve zmíněném poplatku byl i koncesionářský poplatek.

aenstria

liquere

Máme to, co jsme chtěli... volby jsou svobodné, pokud se nepletu. Pokud se ti stýská po pedlistpadové době máš možnost změnit své bydliště....KLDR, Čína, Bělorusko.... teď aktuálně Ukrajina.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

liquere

Já cinkal za něco jiné. Kdybych se tu začal pravdivě politicky vyjadřovat, tak by to skončilo, jako vždy, nařčením o extremismu, antisemitismu a takové ty kidy, od vůdců stáda, kolem dokola. Přitom 80% lidí má stejné tužby, přání, názory. 10% krade a zbytek už umřel. Já jsem jen obyčejný patriot, který vidí jak ten Český Lev zase řve bolestí.

silesian
Registrace: 4/2011

oprava..."předlistopadové"

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

wladys

Na Tobě jde vidět že masírování mas z médií má úspěch. Když už zmiňuješ tu Ukrajinu. Být to u nás. Šel by jsi prolít krev do první řady, nebo by jsi celou situaci rozebíral s jistě odbornými názory s kamarády u piva?

silesian

Do první řčady bych jistě nešel, nejsem zase až takový hrdina, ale rozhodně bych jen neplkal u piva....ono ne nadarmo se říká podle sebe soudím tebe. ;P

wladys

wladys

vzhladom na satelitne forum ti len odpoviem a viac tu reagovat nebudem. Nie, netuzim po tom co bolo, aj ked tam bolo vela veci, ktore sme zrusili z demagogickych dôvodov a boli dobre.Ale nie som ani kôn s klapkami na ociach, co ked vidi ze nieco nefunguje, tak pusti obohratu a coraz menej zaberajucu platnu o komancoch,ludskych pravach a slobode.S tym maju plnu hubu hlavne predstavitelia tych 10% co pisal silesian, co potrebuju tento rezim, aby mohli dalej podvadzat a kradnut kde sa da.To vsetko zabalene do reciciek o slobode prejavu,cestovania a demokracie.Ak to nevidis je to tvoja vec, su ludia co to vidia a coraz viac aj v starych tzv. kapitalistych statoch, ktore boli nas vzor, ale socialne to uz skripe aj tam.Len treba citat medzi riadkami......

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

wladys

Kurde, co si mám o Tobě myslet, když mu tu napíšeš ..Bělorusko, Čína, KLDR. Pochybuji, že jsi tam v životě byl, neznáš problémy a mentalitu lidí a jen znáš názory z TV, která přesně okopíruje to co tomu pajtašovi z Bílého domu odpadne od úst. Jestliže Ty jsi spokojený se současným stavem věci, dobrá. Já nejsem žádná socka a lůza, vydělávám, celkem slušně, odvádím daně. Neschovávám se za klávesnici. Za svým názorem stojím, kolikrát byly z toho problémy. Ale to okrádání společnosti různými šmejdy se mi už příčí. Já nejsem a nebudu nikdy Ty.

silesian

Liquere

Já sem nikde nepsal, že to nevidím, taky se mě dnes spoustu věcí nelíbí. Já jen psal o tom, že si sami volíme toho, kdo nám pak vládne...nas*raní můžeme být pak zase jen na sebe....hlavně ti, kteří k volbám nepříjdou a pak nejvíc nadávají.
Napsal jsi svůj názor a já ho respektuji. Ty jsi ho napsal aspoň normálně, bez nějakého utoku, jako to předvádí mistr silesian.

wladys

liquere

Klidně se vyjádři. Ono to založené téma je stejně o ničem. Zase se počítalo, že se bude plivat na SkyLink, ale zatím se tak neděje a zakládající za sebe udělal akorát osla. Tak když už se to otočilo tím směrem ... :)

silesian

wladys

Ty jsi začal. Vyčetl jsi mu (nebo ne?), že jak se mu nelíbí má se odstěhovat na Čínu, KLDR, Bělorusko. Typický úlisný alibizmus. Já nic neřekl. Já ne, to komunisti, to silesian. Mé ruce jsou čisté.

silesian

já ho udělal ze sebe na chvíli, ale z tebe ho dělají již několik let...

aenstria

aenstria

Dobře on. Dostal jsi mne. R^
Myslím, že muju Ti to napsal jednoznačně. Zdar.

silesian

jerry

pripise se ti to za dobu dvoulete doby od kdy si si karty vymenil, takze o nic neprijdes. Osobne odzkouseno. Tou dvojitou platbou si muzes takto předplatit i balicky. Otazka ale je, zda se ti bude chtit davat přes 8400,- za balik Kombi na dva roky pokud by si momentalne na to mel finance. To se vyplati spis na nejakou akci se slevou, která probehla koncem minulého roku.

HYPER
Registrace: 11/2010

My už se Skylinkem skončili taky... Ani ne kvůli serpu, to se dá zkousnout, ale hlavně ta padající kvalita... Ta bohužel od přechodu k M7 je katastrofální. Jedinou výjimkou jsou programy ČT, ty ale nemají se Skylinkem nic společného... Rv ;P

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Jeden obří spam. Se divím že to není už uzamčené téma.

satman1
Registrace: 9/2010

aenstria

Nejsi a nebudeš zdaleka sám. Rušení Skylinku řeším každou chvíli. ;P

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

BIDLO

A čo také si predstaviť pod hentým oným pojmom "každou chvíli"?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

joscer

To se nedá říct, většinou dle toho jak na těch kartách dojíždí SP. Poslední jsem řešil zrovna včera takže mám další škrabku do sbírky. ;)

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

joscer

například dnes za dopoledne mi volali dva zákazníci, že chtějí zrušit SAT příjem z ASTRY3B a chtějí naopak rozšířit svoje STA o terestriku.
Jsu spokojen... ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

On ten SP zase není tak špatný že. :)))

BIDLO

Je to jednoduché, kdo má pozemní příjem aspoň českých muxů a nepotřebuje příplatkové balíky a dosloužilo nebo mu dosluhuje SD "železo" navíc ještě mezitím koupil novou tv takže má i dvbt tuner tak nemá co řešit.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik535

Přesně tak. R^

BIDLO

Bidlo

ano, ten SP je přímo skvělý, nestěžuji si ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

aspon vieme

kto odkial pochadza, pretoze na bezny prijem DVB-T vo vacsich mestach vobec netreba vonkajsiu antenu, kedze postaci kus drotu alebo kus upraveneho koaxialu. ine je to v odlahlych obciach a dedinach kde naopak nestaci niekedy ani kvalitne sito resp. yagi-na...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra