![]() |
|
T-Mobile karta ICE / neICEAhoj,mám dotaz. Sháním ICE T-Mobile kartu. Na jednom e-shopu nabízí kartu "T-Mobile Irdeto", v popisu mají uvedeno, že je to ICE... Poslal jsem radši dotaz a dostal odpověď: na kartě je napsáno Irdeto ale chová se jako ICE. Ve starších přístrojích jako je cryptoworks tak tam bude fungovat. Nedalo mi a znovu jsem se dotázal, zda je to tedy ICE: Jak jsem psal v předchozím mailu máme pouze IRDETO. ICE jsou cca před Vánoci doprodány a nebudou. Tak by mě zajímalo, jestli ten člověk neví co mluví, nebo opravdu by ta ne ICE karta jela i v Cryptoworks dekodéru.? Moc se mi nechce věřit... |
Markil
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: T-Mobile karta ICE / neICEice jsem někde viděl za 1490.- a irdeto čisté za 1290.- R^ |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: T-Mobile karta ICE / neICEICE karty ještě jsou běžně dostupné, cca 1390Kč :8)čisté irdeto v cryptoworksu nepojede, to je jasná věc ;) :))) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: T-Mobile karta ICE / neICEno podstatne je to ze v uni cteckach jede i ciste Irdeto,takze pokud ma dotycny prijimac s uni cteckou klidne tak mu pojede i karta Irdeto TMobile |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
gsmobilno jak ve kterých přijímačích,uni ještě neznamená,že to žere všechno R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
![]() |