![]() |
|
freesat cz superti zařadili SS2 jen pro čechy na slováky kašlou . Nevím proč to samé nemohou udělat na Skylinku. Slováci si udělali exklusivitu u telekomu,tak proč v čechách kvůli nim máme trpět.Shit |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
hoboMáš pravdu. To i ten ESPN Caribbean s jedním zápasem o víkendu bude nejspíš lepší. A nic nestojí. :lookaround:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
Jde vám TLC v Medium ?Mám sice Freesat krátkou dobu, ale když jsem měl pouze Medium, šel mi jediný program z balíčku Plus TLC, což mi potvrdil i kolega, který užívá Medium delší dobu. Nikde jsem nenašel informaci, že by byl přesunut z balíčku Plus. Nevíte o tom někdo něco bližšího ?Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakJe docela prd*l číst Tvé příspěvky. Jednu dobu tu mudruješ o tom jak je HD na houby a jak jsi spokojen s CRT. Pak tady zase jedeš do Slovak Sportu, že se na to nedá koukat ani na CRT. Nevím, mám doma HD Box 9105+ LEDku od Samsunga a už dávno jsem si pohrál s rozlišením a nastavením TV. SS2 přes FreeSat má jistě horší kvalitu přenosu, ale vypadá to, že problém je již při odbavení. Ale když vše správně poladíš, dá se na to dívat. Ta opravdová sportovní grcačka jsou Eurosport, Sport1 v podání DIGI ČR, či Sport5 od SkyLinku. Nebo Ty, jelikož máš i DIGI, to na té Tvé TV nevidíš? |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
@silesianNechci se dohadovat, ale Slovak Sport 2 ve Freesatu je bohužel kvalitou obrazu ještě horší, než programy Digi.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnakJá netvrdím, že je super kvality. Ale v tomto podání je u všech operátorů stejný. Problém je na Up-Linku a sám budu zvědavý na to HD.Nejdřív to tu bylo půl roku brekotu ,,není Slovak Sport" a teď, jak to jede, tak ohrnuté nosy a poplivaný vchod FreeSatu. Já jsem rád, že to FreeSat vůbec dojednal a zařadil. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
@silesianJá jsem také rád za jeho zařazení do nabídky Freesatu, jen by to chtělo trošku vylepšit obraz, ale to musí přece vidět sami.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |