Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HDBox9105+

Muzete mi doporucit zda ma smysl kupovat tento sat.Chci prijimac v teto cenove relaci tzn kolem 3000 ,- Aby mel 1xCl a uni ctecku,nahravani na hdd a solidni obraz.Nechci skylink ready prijimac.Jeste jsem koukal na Cryptobox 650hd co ma na trh prijit koncem unora.

nicon
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HDBox9105+

Áno všetko čo popisuješ spĺňa ;) je to hodne dobrý box

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Galerie: THXKO

Na cryptobox sa vykašli ten má chip Ali.HDbox má STI 7110 a na obraze to poznať R^

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Galerie: THXKO

re::

cau tez ho mam s origo sw a jsem spokojen

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles
Registrace: 9/2006

Ok,diky za reakce.Jak je to s rychlosti prepinani programu a s dalkovym ovladacem.Nekde jsem cetl,ze byl s nim problem

nicon

nicon

Přepínání standartní. Žádný Šumacher to není. Ale já to nikdy neřešil a ani nevím který moula stojí se stopkami u TV a sleduje jak rychle se mu přepne kanál. Jinak je tento jeden z přijímačů, kde mohu říct- spokojenost.
DO- když jsi na něj něžný, jako na milenku, tak jede bez problémů. Když budeš hrubián, promáčkneš tlačítka. Lze však zakoupit nový, origo, dálkáč za přijatelnou cenu. Ten případně promáčklý Ti v rámci reklamace zdarma vymění. Pak budeš mít ovladače dva a úsměv na tváři. ;)

silesian
Registrace: 4/2011

Čas přepínání je v normě.Nedávno jsem koupil tenhle přístrojek rodičům a poměr cena/výkon je určitě super.

Maxim
Registrace: 6/2006

Neboj

za tutu cenu nešlápneš vedle.Já jsem spokojen mám ho jenom na freeSat už byl přednastavený a rok a pul jsem na nic nesáhl. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

je to dobry primac, ja teraz pouzivam Enigmu v internal flash a maximalna spokojnost, ale ak sa do toho nevyznas je lepsie ostat pri origo fw. tiez dobre.

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008

nicon

Inak ani s tym CRboxom650 by si nesliapol vedla. Vsetko co si napisal splna. Prepinanie zakodovanych kanalov cca 1.5 sec. asi vdaka tomu dvojjadrovemu procaku a streamuje obraz do mobilu a tabletu. S mobilom mozes aj cely primac ovladat...za ten peniaz OK :)

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

diky za rady,ten cryptobox nevypada zle,jen me odrazuje mensi ramka, mensi flash pamet a ali procesor,nevite, zda neplanuji taky novy hdbox prece je uz to nejaky ten rok od uvedeni na trh 9105+?

nicon

Když už operuješ s tou velokostí flash a chipem, osobně bych se podival na nějakého Sparka od Fulanu-Aliena,Pinguluxe,GM Reload

matchboxx
Registrace: 9/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra