Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

cena freesat předplatného

Zdravím všechny a poprosím o odpověd má někdo zkušenosti když jde člověk jako nový zákazník k freesatu balík medium + satplus třeba jim podepíšeš smlouvu na déle ,aby ti to dali za lepší cenu nez 200+100 ?
Díky

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

No spíš

nedají bych řekl-pokud zrovna na danou nabídku není nějaká akce.Ale zkusit to mužeš-víš jak se říká lína....... ;) Ale pokud se ti jedná primárně o program SS2 tak se nejdřív na tu doslova otřesnou kvalitu obrazu podívej a podumej.

hobo
Registrace: 1/2007

RE: cena freesat předplatného

Ovečky se už chytají... :laughing: :laughing: :laughing: Ale nejraději by zadarmo! :laughing: :laughing: :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

PetrT

Proč zadarmo je normalní když podepíšeš delší smlouvu tak ti to daj za lepší prachy . Když si vezmeš kartu cyfru 9 a 18 měsíců tak ti ta 18m vychází taky o 5eček mesíčně méně ty chytráku R^

Petrmuz92
Registrace: 3/2010

PetrT

Pokud se nějaká ovečka na tento doslovný hnus chytne tak bych použil uplně jiný výraz než ovečka. ;)

hobo

cena freesat předplatného

SS2 na Freesatu jsem neviděl, ale na SS1 teď běží Man.Utd - Stoke a to mě až taková hrůza nepřipadá. No HD to není.

ZDK93
Registrace: 7/2009

ZDK93

Od doby spuštění SS1 na Skylinku jsem tvrdil,že je to podpruměrná SD mazanice.Ovšem to co jsem dnes viděl na SS2 od freeSatu tak to je něco tak strašného,že teleshop.kanál toho nejhoršího ražení bych v případě přirovnání urazil. :O

hobo

Da se sleva pro noveho zakaznika 15 Kč/m

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Ja myslim, ze se to ještě bude doladovat a odstrani se urcite nedostatky v kvalite obrazu atd.. To same bylo u Skylinku s SS1 a po case se o něco zlepšila obrazova kvalita.

HYPER
Registrace: 11/2010

taipan1

Zdar.Já jsem si balík plus zaplatil.Co to je kilo za měsíc.Jedny máča nebo 3-4 pivka ;) Ta kvalita SS2 mi zase tak hrozná nepřipadá.

taipan1
Registrace: 1/2011

nerozumiem, ze preco neznizia bitrate radsej u nejakej menej dolezitej stanice a na ss2 nepridaju. ved aj taka napr joj plus ma krajsi obraz.

dalko
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra