Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Televize Samsung UE40F6670

Zdravim.Koupil jsem televizi Samsung UE40F6670 a modul Irdeto Cryptoworks a obraz po přepinani kanalu zamrzne na 30 vteřin a pak jde zase v pohode.Koupil jsem pak druhy modul EUROCAM Irdeto a je to o něco horši.Můžete mě poradit jaky modul by byl nejvhodnější.Parabolu mě nařidili technici .V televizi sony to jde v pohodě.Mam karty ICE skylink a ICE T-Mobile.Nekdo pise modul Mascom ale jiny na něj nadava.Pak modul Neotion Irdeto skylink ready sw se stahuje pry přes družici Astra 23,5 tu ja mam 19,2 astru nemam jak potřebuje modul Mascom.Mam dva modulu a jsou mě na nic.V Datartu jak jsem koupil televizi tak mě řekli at si u nich koupim 10 modulu a jeden znich pry bude a zbylý mě nevezmou zpět.Tak nevim co mam dělat.Prosim poradte mě.Díky

vak1
Registrace: 1/2014
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Televize Samsung UE40F6670

Čím že to jsou propojeny?? :laughing:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

tak to maj trochu blby v dnesni době. To uz je na tom lip u nas K+B, Planeo a snad i OKAY, kde pousti obraz i ze satu. Tak to se vakovi nedivim, ze musí na to cekat jestli to maj takto vcelem retezci Datart.

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER

u nás v okay mají hdmi rozvod i DVB-T,ale ten ti nepustěj,prý z důvodu autorských práv,DVB-s nic R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

HYPER

okay pouští ze satu a nějaké smyčky z HDD,ale jen přes Hdmi,tam si modul nevyzkoušíš ,ale zase ho můžeš během 14 dnů kdykoliv vrátit,nebo vyměnit,bez udání důvodu,to jiný kamenný obchodní řetězec nedělá R^ :laughing: R^

pierrepetr

Samsung UE40F6670

Zdravim.Jak jsme tady řešili problem žemě nejde modul zasekava se obraz.Tak to nebylo modulem ale je to televizi.Vyměnili celou desku na ktery je satelit i DVB_T a obraz po zahřati televize když ji začnu přepinat tak se kousne zamrzne na pul minuty a pak zase běži.Přijeli z opravny z Liberce musel jsem vyměnit parabolu svcod i konvertor a děla to stejně.Ted mě řekli že ta televize u kazdeho nemusi fungovat stejně.A že mam signal na hraně přitom mam vyhled ok nic v cestě.Nevim co mam dělat jak ji mam vratit do obchodu když mě pisou papiry že televizi nic neni a mě doma blbne.Přitom mame i novou sony ta slape OK je 3 roky stara a tuto mam 4 měsice a jsem na nervy.Už žadnou televizi samsung už jsem valečen

vak1

tomu nerozumím

,"Přijeli z opravny z Liberce musel jsem vyměnit parabolu svcod i konvertor a děla to stejně" kdo ti to měnil,oni? :))) :O :)))

pierrepetr

Zamrznutie na pol minúty nemá nič spoločné so signálom. Free programy idú ako? Tiež tak mrznú?

vador
Registrace: 6/2010

Oficialni moduly pro Irdeto jsou v podstatě jen tři - Neotion, SmarDTV a SMIT. Nikdo jiny na světě to nevyrábí. Skylink má 6 modulů, některé jsou stejné, jen s jiným názvem. Jeden z těch tří typů bude určitě fungovat (nejspíše buď Neotion, nebo SMIT, Smarti jsou už out). Důležité je mít jak v modulu, tak v TV poslední dostupnou verzi SW! Modul bez CI+ může být funkční jen dočasně, záleží na operátoru vysílání jak se vyspí, takže bych ho nebral.

008
Registrace: 1/2006

"Přitom mame i novou sony ta slape OK",proč jsi tedy měnil parabolu a szvod? :))) :O :)))

pierrepetr

vak1

Pokud jsem dáš dotaz tak je dobré zde odpovídat, dva dny se tě na něco ptají a ty to máš na "salámu".
I mě zajímá to proč když to jde na jiné tv jsi vše měnil.
Možná by bylo dobré a stálo by to za uvážení to že kdo nemíní reagovat na svůj dotaz řekněme tři dny tak smazat,protože když vznesu dotaz tak ho chci řešit a nééé čekat až se mi to přinese až na zlatém podnose pod ryp.k.

slávista

slávista

ty jsi neuvěřitelnej ... , tazatel celou dobu komunikuje jako málo kdo a to že se tu jeden den neoběvil, tak ho sp.rd.neš? Běž se chlapče léčit.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

objevil, pardon

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Jsem stejného názoru jako slávista. Bohužel mazání není řešením, resp.nikomu nepomůže. Jeho nepotrestá, ostatní nezavděčí.
Psaní bje, bě si nemůže splést žák šesté třídy s iq nad 90 mimo pacientů se specifickou poruchou psaní.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

místní guru

co má tvůj jako obvykle nesmyslné rejpání s mým dotazem?
Jestli se tu jeden den neoběvil/achch ta čeština/ tak se jdi léčit ty.Já píši o dvou!!!!! dnech ty počtáři.
ty tady akorát poslední dobou jenom spamuješ a provokuješ.
Nejenom mě to zajímá.
A že jsi natvrdlej to tady už ví dost lidí a má tě akorát pro (nevhodné slovo) protože ty tady akorát prudíš.
A že sem ti psal že tě mám v ..... víš kde tak je ti to jedno.
Protože ty jsi splachovací.
A jako vždy musíš mít pravdu.
A při dnešním hezkém počasí se s takovým expertem nebudu rozčilovat. :laughing: :laughing: ;P ;P

slávista

V pátek tu byl v sobotu ne (třeba jel na víkend) a v neděli ráno ho zp.rdnu? Asi to budou "dva" dny co tu nebyl, ty počtáři.

kuba

koukám , že zde někteří asi nemají co dělat . BUD KAŽDÝ DEN , NEBO OBDEN jsou na internetu ZDE nebo koukají na TV . To já 2 x TV za týden a doma tak 1x internet za týden .Pokud se dostanu v týdnu práci na internet tak i víckrát. Pak se nesmíte divit , pokud zde někdo dá dotaz , může klidně odpovídat i za 4-7 dní až má čas taky proč ne nikdo u toho neleží jako zde někteří . :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Samsung UE 40F6670

Omlouvam se že jsem neodpovidal ale byl jsem v nemocnici.Z Liberce ze servisniho střediska mě měnili celou zadni desku.Při přerpinani programu ne pokaždy obraz zamrzne nebo jde jak spomaleny film.A televize pry je v pořadku.Signal mě změřili a měl pry 46% a když mě davali novou parabolu i konvertor a koaxial tak signal byl na maximu co měl měřák.Ted mě řekli v servisnim středisku že ta televize u každeho nemusi fungovat.Nevim co mam dělat chci ji vratit do obchodu ale z Liberce mě nechtěji dat třeti papir o opravě.Tak se nezlob te že jsem nekomunikoval.Zdar

vak1

On se ti slávista zajisté omluví.

Když ti nechtějí dát papír, tak ji potřetí reklamuj a pak by to neměl být problém.

kuba

Ještě jde reklamovat televizi do 6ti měsíců na základě skryté vady ale bližší dohledej v zákoně.

kuba

pokud se

vada objeví do šesti měsíců od nákupu,má se za to ,že už tam byla v době prodeje(shoda s kupní smlouvou),potom záleží na zákazníkovi ,jak to chce řešit,výměna za bezvadný výrobek,nebo vrácení peněz :))) :O :)))

pierrepetr

slávista

Pokud jsem dáš napadnutí uživatele, tak je dobré zde odpovídat,ukázalo se že napadnutí bylo neprávem a ty to máš na "salámu".
I mě zajímá to proč se neomluvíš.
Možná by bylo dobré a stálo by za uvážení to že kdo nemíní reagovat na svoje neprávem napadnutí jiného uživatele řekněme tři dny tak smazat,protože když napadnu jiného tak ho chci řešit a nééé čekat až se mi to přinese až na zlatém podnose pod ryp.k.

kuba

asi bych

to neřešil,navzájem si "lichotíme"někdy všichni i já miluji dotazy o půl na půlnoc a pak tři,čtyři dny nic,je jasné,pokud jdu do diskuse,mám pár hodin na doplňující informace,proto se aktivně v diskusi projevuji,jinak to není diskuse,jen dotaz a čekání na odpověď,tedy poradna.
kuba,jistě víš,že když spolu něco plodného i neplodného řešíme,je to o minutách,online,jako bavit se po týdnu,to ani nejde :))) :O :)))

pierrepetr

Samsung UE40F6670

Ještě jsem poslal do samsungu že mě to v Liberci nechtěji uznat a poslal fotky co televize děla.Zatím napsali že nejdříve chtěji mluvit s Libercem a pak že se ozvou.Když televize zamrzne tak ukazuje 2000 bit.chyby.Pak skočí asi po půl minutě 0 bit.chyba.Někdy když koukam na televizi tak třeba po 2h v obraz jako prskne a jde dal.V Liberci ji měli 14 dni po třeti a puštěna byla v jednom kuse a pry u nic chodila.Ale ja jsem jim řekl to musite na ni koukat v jednom kuse a přepinat kanaly.Řekl jsem jim tak přijedte k nam a budete u mě pul dne a uvidite a oni že takovy servis neposkytuji.Modulem to byt nemůže protože to zamrzne i na ČT 24 ten už mam asi 6 modul .Ted mam Technisat Skylink Ready.A konvertor a parabolu a svod jsem měl asi 8 roků že prý pro tuto televizi nevyhovuje že je chytrá.Pak změřil signal z Liberce ze servisniho střediska je pry lepši ale neni to ono ma jenom 46% přitom okolo sebe nemam žadnou překažku,žadny strom dum,nic.Byli na střeše viděli to sami.Mam televize sony se satelitem 3 roky a ted jsme koupili ještě jednu do kuchyně menši ale sony taky ma satelit a ty funguji normalně.Tak čekam tento tyden vyjadřeni samsungu pak Vam ho sem napíšu.Zatim Díky

vak1

pro místního komedianta

Co konkrétně je tobě do toho jestli se někomu omluvím nebo ne.Ty si admim či rozhodčí?
Napsat rychle to že je v nemocnici můžu věřit a taky nemusím.
starej se o sebe ty montážníků rolet.
Ty si nevidíš ani na špičku nosu protože nevíš ani!!!! :laughing: :laughing: :laughing: co píšeš, jednou píšeš že je tady diskusní forum a že se sem dávají dotazy a pak ti to vadí že se někdo na něco ptá.
Přestaň na mě reagovat-to je je tak těžké aby to tvůj mozek pochopil?Ale u tebe se není čemu divit ty si zde takový místní obveselovač-ty nic neporadíš jenom rejpání
Když nejdeš do HAVLBRODU tak si dej přihlášku na herectví a můžeš jít ke komediantům. ;P
Jako obvykle nezapomeň odpovědět :))) :)))
A hlavně si poplakej zde jaký jsem.

slávista

Samsung ue 40F6670

Nevim proč do každeho rejpeš.Ja potřebuji poradit a kvuli tobě mě ještě nikdo neodpověděl

vak1
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra