![]() |
|
Freesat by UPCFreeSAT by Upc Česká republikaVáš i podněty ostatních klientů ohledně kvality obrazu tohoto kanálu byly předány na technické oddělení. Opravdu Vám v tuto chvíli nedokážeme říci bližší informace ohledně zvýšení kvality, každopádně věříme, že do budoucna přineseme v této záležitosti pozitivní odpověď. Děkujeme Vám za zpětnou vazbu a prozatím prosíme o trpělivost. Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCmáme plakať, či sa tešiť.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCNěco mezi tím :-). Já jen, že jsem to našel na faceboku, tak to dávam sem. Úsudek si udělejte sami.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
Mám obavuže"do budoucna" bude znamenat SS2 HD-v roce 2015.Na tomhle programu není při tenisu vidět pořádně balon.Krátké přepnutí v sobotu na premier league-West Ham-Swansea obraz takový nějaký rozpitý,rozmazaný,divný.Proto přepnutí zpátky na canal sport HD NC+ a hned jsem v jiném světě.Nejhorší je,že obrazová kvalita programu ss2 je horší,než jiných programů v SD. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE:Freesat by UPCBuďme trpěliví :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCTak to dopadá když prodají práva na PL bandě amatérů co vysílají nejspíš někde z garáže.Jak už někdo psal v diskuzi pod článkem,tak datový tok je v pořádku.Chyba bude nejspíš na straně vysílatele. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
Někdotady poznamenal že to připomíná nějaký internet.stream z SK docvrnkaný do daného rozlišení. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCgarrrry:kdyz jsem se koukal na turnaj s pattaye finale tak micek byl videt daleko lepsi nez s turnaje s parize...je nekolik turnaju behem roka kde kamera je nizko nebo vysoko nebo daleko atd..ze micek nejde videt vubec na druhe strane..priklad(BUDAPEST,LUCEMBURG,CHENNAI popripade I na grandslamu jsou spatne kamery nizke u 1kurtu wimbledon a roland garros ). |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCPokud vysílá UPC SS2 v HD na kabelu, tak přece nemůže být problém vysílat to i přes SAT. Pokud už mají koupená práva, tak myslím, že kvalitním programem s Premier league by mohli získat nové předplatitele i přetáhnout lidi od Skylinku.Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCještě ke svému předchozímu příspěvku: když vysílají kraviny jako Sundance HD, Da Vinci a Travel Channel HD na který se skoro nikdo nedívá tak by mohli místo některého z nich dát Slovak Sport 2 HD a měli by jistě větší sledovanost a lákadlo pro nové předplatitele.Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCfcjohn:Já se třeba na Travel channel HD koukám hodně často. A lidé v mém okolí taky. U ostaního máš pravdu. Sundance HD, Da Vinci to je k smíchu. Teda aspoň pro mě. ;) |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCPresne tak,Travel HD bežne pozerám aj ja aj keď v poslednej dobe sa tam podľa mňa program dosť zhoršil. Sundance a Da vinci su hovadiny... |
silverosbd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 269 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCTravel channel HD je skvělý program, často u mě běží víc, než sportovní programy, ty dva zbylé souhlas |
ardno01
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
acceNetvrdili před časem náhodou že mají kompletní HD výbavu? Na co ji teda mají je pro mě opravdu záhadou poněvadž na Skylinku je to ta samá mazanice. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
BidloNa Skylinku je to mazanice o tom žádná.Ale SS2 je řekl bych blíže k VHS kopii. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCDatový tok za 3 dny je dle linowsat.de o chlup lepší než maďarský Sportklub a o asi půl mega horší než česká verze SPORTu1, přitom obraz je viditělně nejhorší ze všech třech zmiňovaných programů. Jakoby docházelo k nějakému upscalingu z internetového streamu... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 285 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCbretah:ja se tam mam orientovat na te strance nemecke??jsem tam najel na thor a vyhledal stanici podle frekvenkce a dal uz nevim..to se musim asi registrovat ne aby mi to ukazalo datovy tok a jine. |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCBez registrace ti to umožní statistiku jen za 1 den. Najdi si transponder, dej si Analayze this multiplex, zaskrtni si program, ktery chces, a klikni si na Show chart. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 285 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCPani profici, kedze podla vas to v SS robia zle, ako je mozne ze SS2 HD v UPC je obrazovo na urovni Eurosportu? Vy si myslite ze to co je na satelite je od vysielatela a freesat sa toho nechyta? |
sportTV
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
SS2 ve freesatuDle mého názoru, včerejší vysílání programu SS2 již bylo v o něco lepší technické kvalitě než víkendové. Jde o múj subjektivní názor při sledování večerního přenosu MC-Chelsea. Myslím že je na úrovni Eurosportu 2. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCtéž jsem na mém samsungu led s uhlopříčkou 139cm zaznamenal že kvalita se zlepšila ,na to že je to v sd už je to solidní R^ |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
![]() |