Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Freesat by UPC

FreeSAT by Upc Česká republika
Váš i podněty ostatních klientů ohledně kvality obrazu tohoto kanálu byly předány na technické oddělení. Opravdu Vám v tuto chvíli nedokážeme říci bližší informace ohledně zvýšení kvality, každopádně věříme, že do budoucna přineseme v této záležitosti pozitivní odpověď. Děkujeme Vám za zpětnou vazbu a prozatím prosíme o trpělivost.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Freesat by UPC

máme plakať, či sa tešiť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Něco mezi tím :-). Já jen, že jsem to našel na faceboku, tak to dávam sem. Úsudek si udělejte sami.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Mám obavu

že"do budoucna" bude znamenat SS2 HD-v roce 2015.Na tomhle programu není při tenisu vidět pořádně balon.Krátké přepnutí v sobotu na premier league-West Ham-Swansea obraz takový nějaký rozpitý,rozmazaný,divný.Proto přepnutí zpátky na canal sport HD NC+ a hned jsem v jiném světě.Nejhorší je,že obrazová kvalita programu ss2 je horší,než jiných programů v SD.

garrrry
Registrace: 3/2009

RE:Freesat by UPC

Buďme trpěliví :)))

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Tak to dopadá když prodají práva na PL bandě amatérů co vysílají nejspíš někde z garáže.Jak už někdo psal v diskuzi pod článkem,tak datový tok je v pořádku.Chyba bude nejspíš na straně vysílatele.

acce
Registrace: 11/2008

Někdo

tady poznamenal že to připomíná nějaký internet.stream z SK docvrnkaný do daného rozlišení. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

garrrry:kdyz jsem se koukal na turnaj s pattaye finale tak micek byl videt daleko lepsi nez s turnaje s parize...je nekolik turnaju behem roka kde kamera je nizko nebo vysoko nebo daleko atd..ze micek nejde videt vubec na druhe strane..priklad(BUDAPEST,LUCEMBURG,CHENNAI popripade I na grandslamu jsou spatne kamery nizke u 1kurtu wimbledon a roland garros ).

mikel
Registrace: 12/2006

Pokud vysílá UPC SS2 v HD na kabelu, tak přece nemůže být problém vysílat to i přes SAT. Pokud už mají koupená práva, tak myslím, že kvalitním programem s Premier league by mohli získat nové předplatitele i přetáhnout lidi od Skylinku.

Dreambox 920

fcjohn
Registrace: 1/2006

ještě ke svému předchozímu příspěvku: když vysílají kraviny jako Sundance HD, Da Vinci a Travel Channel HD na který se skoro nikdo nedívá tak by mohli místo některého z nich dát Slovak Sport 2 HD a měli by jistě větší sledovanost a lákadlo pro nové předplatitele.

Dreambox 920

fcjohn

fcjohn:Já se třeba na Travel channel HD koukám hodně často. A lidé v mém okolí taky. U ostaního máš pravdu. Sundance HD, Da Vinci to je k smíchu. Teda aspoň pro mě. ;)

Enriko
Registrace: 8/2005

Presne tak,Travel HD bežne pozerám aj ja aj keď v poslednej dobe sa tam podľa mňa program dosť zhoršil. Sundance a Da vinci su hovadiny...

silverosbd

Travel channel HD je skvělý program, často u mě běží víc, než sportovní programy, ty dva zbylé souhlas

ardno01
Registrace: 2/2011

acce

Netvrdili před časem náhodou že mají kompletní HD výbavu? Na co ji teda mají je pro mě opravdu záhadou poněvadž na Skylinku je to ta samá mazanice. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Bidlo

Na Skylinku je to mazanice o tom žádná.Ale SS2 je řekl bych blíže k VHS kopii. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Datový tok za 3 dny je dle linowsat.de o chlup lepší než maďarský Sportklub a o asi půl mega horší než česká verze SPORTu1, přitom obraz je viditělně nejhorší ze všech třech zmiňovaných programů. Jakoby docházelo k nějakému upscalingu z internetového streamu...

bretah
Registrace: 9/2012

bretah:ja se tam mam orientovat na te strance nemecke??jsem tam najel na thor a vyhledal stanici podle frekvenkce a dal uz nevim..to se musim asi registrovat ne aby mi to ukazalo datovy tok a jine.

mikel
Registrace: 12/2006

Bez registrace ti to umožní statistiku jen za 1 den. Najdi si transponder, dej si Analayze this multiplex, zaskrtni si program, ktery chces, a klikni si na Show chart.

bretah
Registrace: 9/2012

Pani profici, kedze podla vas to v SS robia zle, ako je mozne ze SS2 HD v UPC je obrazovo na urovni Eurosportu? Vy si myslite ze to co je na satelite je od vysielatela a freesat sa toho nechyta?

sportTV
Registrace: 6/2012

SS2 ve freesatu

Dle mého názoru, včerejší vysílání programu SS2 již bylo v o něco lepší technické kvalitě než víkendové. Jde o múj subjektivní názor při sledování večerního přenosu MC-Chelsea. Myslím že je na úrovni Eurosportu 2.

FI711010
Registrace: 6/2008

též jsem na mém samsungu led s uhlopříčkou 139cm zaznamenal že kvalita se zlepšila ,na to že je to v sd už je to solidní R^

marksony
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra