![]() |
|
DigiTv - vrácení kompletuDobrý den.Měl bych dotaz ohledně výpovědi DigiTv.Dal jsem výpověď Digi Tv a včera mi od nich přišel dopis, kde chtějí vše vrátit včetně Scartu,paraboly,konvertoru,originál papírových krabic...div,že nechtějí i těch 10m koaxu.Jde mi hlavně o parabolu,digi jsem měl od roku 2006,první jejich parabola s modrým potiskem,prorezavěla tak,že loni při vichřici se mi utrhla od držáku a upevňovací šrouby prolezly skrz,zahodil jsem ji a koupil si novou.Teď na mně chtějí parabolu zpět, nebo 410 Kč.Má s tímto někdo nějaké zkušenosti?Děkuji za odpověď. |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuJeště před výpovědi si jim měl zavolat, že ti ulitla parabolama..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
DigiTv - vrácení kompletu (# 14)Volal jsem jim a chtěli na mně 410 kč.Tak jsem si koupil novou, okamžitě mi ale přišla faktura,kterou jsem vrátil s tím,že už mám novou. |
Hansi1
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuTo je nejak zamozane.Ked sa Digi tvari, ze je to ich parabola co montuju, potom by mali po jej poskodeni urobit vymenu nie? Teda ked ti odpadla a volal si im, za co chceli peniaze? Bud je nieco tvoje alebo nie je a platis za sluzby a prenajom zariadeni.Neviem Digi ku mne nepachlo nikdy.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuMne prestal fungovať LNB, po nahlásení na tel. linku prišiel servisný technik na druhý deň(v sobotu!!)a vymenil LNB a nechcel ani nič podpísať. Takže skúsenosť veľmi pozitívna. |
bugs5
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Téma: DigiTv - vrácení kompletu (# 124)To samé se mi stalo i s dálkovým ovladačem.Loni, po 7 letech odešel.Myslel jsem si,že když to mám v pronájmu zavolám a zašlou mi nový,třeba i s eventualitou vrácení starého.A opět to stejné,přišla mi druhý den faktura na 370 Kč,že po zaplacení mi pošlou nový.Tak jsem fakturu opět vrátil s tím,že jsem ho opravil.Místo toho jsem koupil za 100 Kč použitý jiný.Ten původní jim teď vrátím,ještě,že jsem ho schoval.bugs5 měl štěstí.Návštěva technika nás vždy stála 500Kč,protože v Ústí n.L. žádného nemají a jezdil sem z Chomutova a chtěl proplatit cestu. |
Hansi1
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuProstě ses nechal vodrbat. Příště si dáš aspoň pozor... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuUkazka demokracie - pokial viem obchodne podmienky nemaju specificke pre rozne kraje ine, alebo? Nas zakaznik nas pan,ze? RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
je to pořád dokola.....Ten, kdo si pořídil Digi Tv, ať si nestěžuje....jak se říká, každé zboží má svého k(t)upce... ;)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuTenhle stejný případ se mi stal taky. Měl jsi zavolat technika(je to jejich majetek). Zavolal jsem technikovi a on mi přivezl novou a tu staraou poničenou chtěl na zpět, že ji musí vrátit, i když je k nepoužití.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuja som hned po dvoch rokoch skoncil s nimi a ked som im to vsetko isiel zaniest tak mi povedali ze som to uz vratil a ja som to mal este v aute aj papiere som mal ze vsetko bolo vratene bez poskodenia takze tam bol totalny bordel v zaciatkoch ani sami nevedeli kto im vratil a kto nie ,odvtedy sa uz neozvali |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Digi TV - vrácení kompletuBrečí snad jen jedinci, kteří si asi nepročetli smlouvu, proto se pak diví. Já mám tuto platformu osmým rokem a nemohu si ani v případě reklamace na ni stěžovat :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuNěkde musí být ta výjimka, která potvrzuje pravidlo :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
DigiTv - vrácení kompletuNa ty papírový krabice snad ani nemaj nárok to by mi zajímalo na kolik si je ceněj ? :))) |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuMyslím, že je to ůplně jedno. Půjčíš/vrátíš.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
kvasnakAno máte pravdu Ještě ji mám na chatě Digi TV a zatím spokojenost , JEN 1X VÝMĚNA PŘÍSTROJE OD ZAČÁTKU myslím 8-9 let , druhý den byl nový .- Samozřejmě Hansi1 vše máte půjčeno , pokud někdo umí číst , tak to ví . Proto se nedivím , že to chtějí zpátky a proč by ne , já jako majitel věcí co ti půjčím , by je chtěl na tobě taky vrátit . Sousedovy kdysi vítr ohnul parabolu DIGI TV tu starou bílou, on zavolal a do 3 dnů koukal starou si odvezli sepsali papír a vše je v pořádku. cena ZADARMO ! Pokud se ti něco rozbije máš nárok na novou věc, starou vrátíš nebo uschovat , až to budeš vracet a samozřejmě všechno písemně .Dneska jsou zaplat pámbůh u DIGI TV jiný mechanici , ne jako dříve vydřiduchové , zloději atd. co jen brečeli a brali peníze a přitom tomu ani nerozuměli . KDYŽ SI PŮJČÍŠ AUTO taky si něco necháš z něho když ho jdeš vracet ? Nebo když ti dají dotovaný sat. přístroj Skylink atd taky jim vrátíš půlku věcí ? To si děláš srandu Hansi1 že to nevíš . :scared: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
DigiTv - vrácení kompletu (# 1169)Nedělejte ze mně blbce, i když už mi je 70 let.To, co mi píšete,vím také.Jde mi o to, že zde existuje nějaká amortizace,a kdyby antena nebyla porušená,nemá rozhodně cenu, kterou měla před 8 lety.Účtují mi,jak jsem psal,410kč,cenu nové paraboly.Nastane jednou doba,že nás nebudou všude jen odírat?Poradím se ještě s právníkem a jinak děkuji za odpovědi.Myslel jsem,že mi opravdu někdo poradí. |
Hansi1
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuNeurobis nic, treba to vratit. Mali sme v rodine Digi, uz je odhlasene. Asi po 5 rokoch, prisiel technik, odmontoval parabolu, zobral lnb, dialkove, prijimac, kartu, scart kabel. Nechal skrutky, koax a f-konektor. Napial papier o prebrati, nechcel ziadne peniaze a je pokoj. Ziadne krabice nechcel.Bolo to asi pred pol rokom. Napisali nam aj ceny zariadeni - keby ze to chceme odkupit, cudoval som sa ze boli dost vysoke. Ziadna amortizacia...ale je zbytocne sa s nimi hadat, taka je zmluva. Mal si si nechat tu staru parabolu, a teraz ju vratit. Takze tak. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuKdyž já měl DIGI, tak jsem pro jistotu tu jejich hrůzu, čemu Rumuni říkali Parabola ani raději nemontoval a nechal ji origoš zabalenou v garáži... no a za dva roky po vypršení smlouvy, jako bych ji našel. Z téhle "firmy" jsem nadobro vyléčen. ;PDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysale dva roky jsi si užíval pokoukáníčko přes scart SD super kvalitku,bez servisního poplatku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuCo kecáš... servisní poplatek byl 250kč měsíčně. Do 55cm CRTčka by se HDMI kabel strkal špatně.....a když jsem si pak koupil 82cm Sonku bylo jasno co půjde z baráku. :laughing:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
wladystak jsem to popletl,za ten hnus cigiTV může nová telka SONY R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@wladysNe všechny paraboly od Digi byly špatné. Mám jednu s LNB Quad na Digi a nyní i Freesat, druhou na motoru hezkých pár let a nejen, že nereznou, ale ani s příjmem signálu na ně nemám nejmenší problém.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
pierrepetrPrvní bílí byly špatný s tím souhlasím , v zimě natekla voda do tyčky na LNB zmrzla a ohybala ji atd. pak to blblo .Musela se udělat dirka do trubky . Pak přišli šedivý ( dokonce se i měnili ) to má i můj syn já ji měl a super . Zkoušel jsem ji na Skylink v porovnání s Giberkou ve stejným průměru a stejným monoblokem 3 měsíce a rozdíl jsem neviděl , taky byla spokojenost ( přitom byla tyto antény šedivá od DIGI TV vyrobeny v Itálii jako plno dalších v prodeji NE V RUMUNSKU ) .To mi připadá u některých diskutujících zde jako , kdo má Škodovku jakoukoliv - jo Škodovka to není auto , přitom jezdí ve 2 Golfu na rozpadnutí to je auto . Kdyby to bylo podle tebe wladys tak by ani jeden ZÁKAZNÍK si třeba nekoupil ani JEDNU Dacia Duster SUV 10 z RUMUNSKA , ale radši horší auto , ale ze západu že ?kvasnak má pravdu . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: DigiTv - vrácení kompletuSouhlasím ta druhá je klasická telesystem/mascom, navíc celokovová se 4mi šrouby pro vertikál, takže úplně v pohodě.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
stando.......máš pravdu. Dustra bych si nekoupil. A jen tak mimochodem, momentálně jezdím Fabii Combi .Co se té paraboly od Rumunů týká, netuším už, jakou měla barvu, ale připadala mi taková aušusová, málo pevná, uchycení držáku taky ve mě nevzbuzovalo moc důvěru. Proto zůstala v garáži. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |