Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DigiTv - vrácení kompletu

Dobrý den.Měl bych dotaz ohledně výpovědi DigiTv.Dal jsem výpověď Digi Tv a včera mi od nich přišel dopis, kde chtějí vše vrátit včetně Scartu,paraboly,konvertoru,originál papírových krabic...div,že nechtějí i těch 10m koaxu.Jde mi hlavně o parabolu,digi jsem měl od roku 2006,první jejich parabola s modrým potiskem,prorezavěla tak,že loni při vichřici se mi utrhla od držáku a upevňovací šrouby prolezly skrz,zahodil jsem ji a koupil si novou.Teď na mně chtějí parabolu zpět, nebo 410 Kč.Má s tímto někdo nějaké zkušenosti?Děkuji za odpověď.

Hansi1
Registrace: 12/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DigiTv - vrácení kompletu

Ještě před výpovědi si jim měl zavolat, že ti ulitla parabolama..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

DigiTv - vrácení kompletu (# 14)

Volal jsem jim a chtěli na mně 410 kč.Tak jsem si koupil novou, okamžitě mi ale přišla faktura,kterou jsem vrátil s tím,že už mám novou.

Hansi1

To je nejak zamozane.Ked sa Digi tvari, ze je to ich parabola co montuju, potom by mali po jej poskodeni urobit vymenu nie? Teda ked ti odpadla a volal si im, za co chceli peniaze? Bud je nieco tvoje alebo nie je a platis za sluzby a prenajom zariadeni.Neviem Digi ku mne nepachlo nikdy.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Mne prestal fungovať LNB, po nahlásení na tel. linku prišiel servisný technik na druhý deň(v sobotu!!)a vymenil LNB a nechcel ani nič podpísať. Takže skúsenosť veľmi pozitívna.

bugs5
Registrace: 10/2013

Téma: DigiTv - vrácení kompletu (# 124)

To samé se mi stalo i s dálkovým ovladačem.Loni, po 7 letech odešel.Myslel jsem si,že když to mám v pronájmu zavolám a zašlou mi nový,třeba i s eventualitou vrácení starého.A opět to stejné,přišla mi druhý den faktura na 370 Kč,že po zaplacení mi pošlou nový.Tak jsem fakturu opět vrátil s tím,že jsem ho opravil.Místo toho jsem koupil za 100 Kč použitý jiný.Ten původní jim teď vrátím,ještě,že jsem ho schoval.bugs5 měl štěstí.Návštěva technika nás vždy stála 500Kč,protože v Ústí n.L. žádného nemají a jezdil sem z Chomutova a chtěl proplatit cestu.

Hansi1

Prostě ses nechal vodrbat. Příště si dáš aspoň pozor...

bretah
Registrace: 9/2012

Ukazka demokracie - pokial viem obchodne podmienky nemaju specificke pre rozne kraje ine, alebo? Nas zakaznik nas pan,ze? Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

je to pořád dokola.....

Ten, kdo si pořídil Digi Tv, ať si nestěžuje....jak se říká, každé zboží má svého k(t)upce... ;)

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

Tenhle stejný případ se mi stal taky. Měl jsi zavolat technika(je to jejich majetek). Zavolal jsem technikovi a on mi přivezl novou a tu staraou poničenou chtěl na zpět, že ji musí vrátit, i když je k nepoužití.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

ja som hned po dvoch rokoch skoncil s nimi a ked som im to vsetko isiel zaniest tak mi povedali ze som to uz vratil a ja som to mal este v aute aj papiere som mal ze vsetko bolo vratene bez poskodenia takze tam bol totalny bordel v zaciatkoch ani sami nevedeli kto im vratil a kto nie ,odvtedy sa uz neozvali

Radko3003
Registrace: 12/2009

RE: Digi TV - vrácení kompletu

Brečí snad jen jedinci, kteří si asi nepročetli smlouvu, proto se pak diví. Já mám tuto platformu osmým rokem a nemohu si ani v případě reklamace na ni stěžovat :)))

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Někde musí být ta výjimka, která potvrzuje pravidlo :)))

Tomik535

DigiTv - vrácení kompletu

Na ty papírový krabice snad ani nemaj nárok to by mi zajímalo na kolik si je ceněj ? :)))

shiraz
Registrace: 8/2008

Myslím, že je to ůplně jedno. Půjčíš/vrátíš.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

kvasnak

Ano máte pravdu Ještě ji mám na chatě Digi TV a zatím spokojenost , JEN 1X VÝMĚNA PŘÍSTROJE OD ZAČÁTKU myslím 8-9 let , druhý den byl nový .
-
Samozřejmě Hansi1 vše máte půjčeno , pokud někdo umí číst , tak to ví . Proto se nedivím , že to chtějí zpátky a proč by ne , já jako majitel věcí co ti půjčím , by je chtěl na tobě taky vrátit . Sousedovy kdysi vítr ohnul parabolu DIGI TV tu starou bílou, on zavolal a do 3 dnů koukal starou si odvezli sepsali papír a vše je v pořádku. cena ZADARMO ! Pokud se ti něco rozbije máš nárok na novou věc, starou vrátíš nebo uschovat , až to budeš vracet a samozřejmě všechno písemně .Dneska jsou zaplat pámbůh u DIGI TV jiný mechanici , ne jako dříve vydřiduchové , zloději atd. co jen brečeli a brali peníze a přitom tomu ani nerozuměli . KDYŽ SI PŮJČÍŠ AUTO taky si něco necháš z něho když ho jdeš vracet ? Nebo když ti dají dotovaný sat. přístroj Skylink atd taky jim vrátíš půlku věcí ? To si děláš srandu Hansi1 že to nevíš . :scared:

standa111
Registrace: 11/2009

DigiTv - vrácení kompletu (# 1169)

Nedělejte ze mně blbce, i když už mi je 70 let.To, co mi píšete,vím také.Jde mi o to, že zde existuje nějaká amortizace,a kdyby antena nebyla porušená,nemá rozhodně cenu, kterou měla před 8 lety.Účtují mi,jak jsem psal,410kč,cenu nové paraboly.Nastane jednou doba,že nás nebudou všude jen odírat?Poradím se ještě s právníkem a jinak děkuji za odpovědi.Myslel jsem,že mi opravdu někdo poradí.

Hansi1

Neurobis nic, treba to vratit. Mali sme v rodine Digi, uz je odhlasene. Asi po 5 rokoch, prisiel technik, odmontoval parabolu, zobral lnb, dialkove, prijimac, kartu, scart kabel. Nechal skrutky, koax a f-konektor. Napial papier o prebrati, nechcel ziadne peniaze a je pokoj. Ziadne krabice nechcel.
Bolo to asi pred pol rokom.
Napisali nam aj ceny zariadeni - keby ze to chceme odkupit, cudoval som sa ze boli dost vysoke. Ziadna amortizacia...ale je zbytocne sa s nimi hadat, taka je zmluva. Mal si si nechat tu staru parabolu, a teraz ju vratit.
Takze tak.

HornetF18
Registrace: 10/2011

Když já měl DIGI, tak jsem pro jistotu tu jejich hrůzu, čemu Rumuni říkali Parabola ani raději nemontoval a nechal ji origoš zabalenou v garáži... no a za dva roky po vypršení smlouvy, jako bych ji našel. Z téhle "firmy" jsem nadobro vyléčen. ;P

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys

ale dva roky jsi si užíval pokoukáníčko přes scart SD super kvalitku,bez servisního poplatku R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Co kecáš... servisní poplatek byl 250kč měsíčně. Do 55cm CRTčka by se HDMI kabel strkal špatně.....a když jsem si pak koupil 82cm Sonku bylo jasno co půjde z baráku. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

wladys

tak jsem to popletl,za ten hnus cigiTV může nová telka SONY R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@wladys

Ne všechny paraboly od Digi byly špatné. Mám jednu s LNB Quad na Digi a nyní i Freesat, druhou na motoru hezkých pár let a nejen, že nereznou, ale ani s příjmem signálu na ně nemám nejmenší problém.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

pierrepetr

První bílí byly špatný s tím souhlasím , v zimě natekla voda do tyčky na LNB zmrzla a ohybala ji atd. pak to blblo .Musela se udělat dirka do trubky . Pak přišli šedivý ( dokonce se i měnili ) to má i můj syn já ji měl a super . Zkoušel jsem ji na Skylink v porovnání s Giberkou ve stejným průměru a stejným monoblokem 3 měsíce a rozdíl jsem neviděl , taky byla spokojenost ( přitom byla tyto antény šedivá od DIGI TV vyrobeny v Itálii jako plno dalších v prodeji NE V RUMUNSKU ) .To mi připadá u některých diskutujících zde jako , kdo má Škodovku jakoukoliv - jo Škodovka to není auto , přitom jezdí ve 2 Golfu na rozpadnutí to je auto . Kdyby to bylo podle tebe wladys tak by ani jeden ZÁKAZNÍK si třeba nekoupil ani JEDNU Dacia Duster SUV 10 z RUMUNSKA , ale radši horší auto , ale ze západu že ?
kvasnak má pravdu . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Souhlasím ta druhá je klasická telesystem/mascom, navíc celokovová se 4mi šrouby pro vertikál, takže úplně v pohodě.

Tomik535

stando

.......máš pravdu. Dustra bych si nekoupil. A jen tak mimochodem, momentálně jezdím Fabii Combi .
Co se té paraboly od Rumunů týká, netuším už, jakou měla barvu, ale připadala mi taková aušusová, málo pevná, uchycení držáku taky ve mě nevzbuzovalo moc důvěru. Proto zůstala v garáži.

wladys
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra