Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SamsungUE40F6670 Skylink přeladěni

Zdravim.Mám televizi samsung UE40F6670 ted Skylink začal měnit frekfence.Nevíte jest-li tento typ ma funkci FAST SCAN.To se prý automaticky přeladi a jak ji aktivovat.Ja našel na Sportu 1 stanici Smíchov ale nejde mě přepsat napis ze sportu na smichov.Primu na nove frekfenci jsem nenašel.Když dam automatické laděni tak se kanaly všechny rozhažou a pak je musim zase srovnat.Manualni ladeni pry kanaly nerozhazi ale v menu televize jsem nasel jenom automatické ladění.Díky zatim za pomc.

vak1
Registrace: 1/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

Tomik535

ještě hoď do placu nějakou výhodu,ať se při pátku zasmějeme R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tomik535

Stavím,v Třinci jsem ještě nebyl,napíšu si diktát, ale polské nářečí fakt neumím.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

RE: SamsungUE40F6670 Skylink přeladěni

Pítře řekni mi jediný důvod proč bych ti měl něco napovídat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

kuba

okoukni tam tu výhodu,to má tomík asi vlastní know-how R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

pierrepet
PROSÍM ze začátku jsme se dohadovali , jaká TV má Fastscan protože se vak1 dotazoval na to a já , že mám dvě TV SE SATELITEM , tak jsem odpovídal , že i PHILIPS má Fastscan , ALE JE PROBLÉM HLAVĚ složité PŘENDAVÁNÍ PROGRAMŮ . (Kuba má pravdu )
Já vím jak se to dělá , jenom mu vysvětluji , že přehazování programů u Philipsu je hrůza podle panasoniku a on mi napíše /stando nevěř každému blábolu/ a potom / Stando co chceš řadit ve Fastscanu / Prosím Tomik535 chci seřadit si to podle sebe ne podle Fastscanu víc nic ani méně . R^

standa111
Registrace: 11/2009

standa111

ale já to chápu,tomík ty výhody neprozradí R^ :laughing: R^

pierrepetr

Samsung UE40F6670

Zdravim.Ted jak Skylink začal se změnou frekfenci tak mam na eurosportu2 Cs Film na dětském kanalu JIm Jam Minimax atd.nevíte jak ty stanice přepíšu na spravnou nebo musím dat automatické ladění aby se našly stanice pod pravyma jmeny.Když 25.2 skylink měni zbytek frekfenci nebo počkat.nechce se mě rovnat stanice po 14 dnech znovu.

vak1
Registrace: 1/2014

počkej

do konce února,pak přerovnej,ladit můžeš do té doby každý den R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra