Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výměna vadný karty

Neřešil už někdo situaci že měl kartu s předplatným programů a ta karta zdechla? Jestli si koupil novou a předplatný se převekslovalo (jde to vůbec?)? Nebo ji poskytovatel vyměnil? Ptám se jenom jestli to někdo sám neřešil. Na zákaznickou linku si samozřejmě zavolat můžu ale chci znát zkušenosti jiných.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výměna vadný karty

kuba@ Já taky ne ale už podle barvy to vypadá na mosaz. Navíc měď je poměrně měkká a ty kontakty by šly do háje už dávno.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Nevím, ale my používali kyselinu solnou s peroxidem vodíku, Samotná kyselina solná moc nefungovala. Ale chemik fakt nejsem.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

PoldaS

Asi máš pravdu, barva folie by tomu odpovídala.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kyselina solná s peroxidem vodíku,by sežrala i měď i mosaz,tam bys nic nezjistil,kyselina solná samotná by to nesežrala a pak bys měl jako často asi pravdu,ale jak jsem psal měď neřešíme R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jestli je plast karty na odvrácené straně od kontakt pozlacené plochy: zahnědlí - oranžový, tak je na kartě vypálený CHIP. To se = smrt karty.

CES
Registrace: 4/2007

Mám zkušenost

kamarádovi přestala hrát po výměně satu asi 5-6 dní a mysleli jsme ,že je rádio kaput,ale byla promačkaná z Kaona tak jsem ji podložil papírem ze čtvrtky a běží 3 měsíce a nesmí ji vyndavat

korkoran
Registrace: 10/2006

no jasně

nebo tam k ní vrazit ještě tu starou z výměny R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra