![]() |
|
Výměna vadný kartyNeřešil už někdo situaci že měl kartu s předplatným programů a ta karta zdechla? Jestli si koupil novou a předplatný se převekslovalo (jde to vůbec?)? Nebo ji poskytovatel vyměnil? Ptám se jenom jestli to někdo sám neřešil. Na zákaznickou linku si samozřejmě zavolat můžu ale chci znát zkušenosti jiných.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Výměna vadný kartykuba@ Já taky ne ale už podle barvy to vypadá na mosaz. Navíc měď je poměrně měkká a ty kontakty by šly do háje už dávno.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Výměna vadný kartyNevím, ale my používali kyselinu solnou s peroxidem vodíku, Samotná kyselina solná moc nefungovala. Ale chemik fakt nejsem.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
PoldaSAsi máš pravdu, barva folie by tomu odpovídala.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Výměna vadný kartykyselina solná s peroxidem vodíku,by sežrala i měď i mosaz,tam bys nic nezjistil,kyselina solná samotná by to nesežrala a pak bys měl jako často asi pravdu,ale jak jsem psal měď neřešíme R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Výměna vadný kartyJestli je plast karty na odvrácené straně od kontakt pozlacené plochy: zahnědlí - oranžový, tak je na kartě vypálený CHIP. To se = smrt karty. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Mám zkušenostkamarádovi přestala hrát po výměně satu asi 5-6 dní a mysleli jsme ,že je rádio kaput,ale byla promačkaná z Kaona tak jsem ji podložil papírem ze čtvrtky a běží 3 měsíce a nesmí ji vyndavat |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
no jasněnebo tam k ní vrazit ještě tu starou z výměny R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |