Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kvalita obrazu (skylink)

Položil jsem dotaz směrem ke zhoršování kvality programů vlivem nižšího a nižšího datového toku. Napsal jsem, že mám naprosto korektně nastavený přijímač, LNB a že tam nemůže být žádný problém (kvalita signálu na velmi vysoké úrovni), ale že pozoruji stále se zhoršující obraz. Že některé kanály už jsou nekoukatelné.

Odpověď mě nepřekvapila - naprosto amatérská z příručky:

--------------------------------------

Dobrý den,

děkuji za Váš názor, na kvalitě programů se podílí velkou měrou i Váš satelitní tuner, délka a kvalita koaxiálního kabelu a LNB snímač.

S pozdravem

Zákaznický servis Skylink :)))

P.S. Název tématu je takový jaký je, protože mi to furt píše: Přejmenujte název tématu, který bude lépe popisovat Váš příspěvek.

rejča
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kvalita obrazu (skylink)

zhoršení je u všech programů, protože jsem si koupil 42" TV a čumím na ni z 3.5m, jsou to nekoukatelné patlaniny (až na HD programy), kvalitní SD, aby člověk pohledal - ale to jim přece nenapíšu :D (jinak mám HD BOX)

dám němce a tam je SD v pohodě - nejhorší je FANDA, COOL, dětské atd.

jinak koukám na HD, tam je to z té vzdálenosti ok

rejča

rejča

no to je známá věc,že naše SD za moc nestojí,Němci o dost lepší,ale 42" chce trošku nakrmit,tam bych koukal na SD jen v sebeobraně,spíš mě zaráží,že to zhoršení pozoruješ až teď,na zmíněné programy zkus DVB-T,u šítlingu to zlepšení nečekej R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Souhlas obrazova kvalita SD programu v MPEG-2 a MPEG-4 je v posledních týdnech u Skylinku zalostna. Bitrate v prumeru u obou norem je kolem 1,5 az 2 Mb/s. Jsem zvedav po finalnim presunu jaka bude obrazova kvalita programu. HDcka jsou u Skylinku nekde mezi kvalitním SD a začínajícím HD. Jsem zvedav na 25.2. jaka bude vysledna kvalita HD prgramu po presunu na TP DVB-S2 u Skylinku.

HYPER
Registrace: 11/2010

karta freesat

Myslím ,že si člověk nevybere před týdnem jsem chtěl koupit kartu fs a v první firmě ,kde mají nápis jako krava freesat a nabizejí karty i na netu,mi řekli jé ja jsem to ještě nedelal myslel sepisovat žádost a aktivaci pak mi řek ,že se předem omlouvá ,že to asi nezvládne tak jsem podekoval a šel jinam tam kartu meli ,řekl jsem at mi ji aktivuje a ten borec to furt ladil na astře 2 a divil se ,že tam není signál tak jsem mu po chvilce řek ,že freesat vysíla z thoru :))) :)) :)) :))

Petrmuz92
Registrace: 3/2010

Petrmuz92

není obchod,jako obchod R^ :laughing: R^

pierrepetr

osobne se desim okamziku, kdyz bude zase fotbalek ceskeho tymu v lize mistru ci UEFA na Prima COOL... :-/

rejča

rejča

na fotbalek ceskeho tymu v lize mistru ci UEFA na Prima COOL SD,je nejlepší 42" ledka a šítling R^ :laughing: R^

pierrepetr

Kvalita obrazu (skylink)

po zapnutí fregvence 12207V5/6 nejde na teto fregvenci vubec nic mohu natáčet jak chci tak nic .nic ostatní programy bez problemu na 100 procent.!!!!

mila
Registrace: 1/2006

nenatáčet

,pouze měřit a přesně nastavit venkovní část příjmu,případně přeladit přijímač,nepíšeš jaký R^ :laughing: R^

pierrepetr

nenatáčet

azbox s emigmou a arivy 202e/250combo 2x

mila

rejča

Za kvalitu obrazu na primě Cool, ale nelze vinit Skylink. Je na Primě, jestli chce být na satelitu v HD kvalitě. Nemůžou čekat, že to zacáluje Skylink...mimochodem už to cáluje u Primy HD. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

mila

no tak ještě venku a jedem R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

opraveno venku a jedem Díky R^ :laughing: R^ :)

mila

mila

za potvrzení děkuji R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra