![]() |
|
zesilovač vs předzesilovačdá se tento zesilovač použít na posílení zisku antény? nebo je to jenom na zesílení db domovních rozvodů ?http://www.televiznianteny.com/zesilovac-22db-uhf-link.--p12791.html díky. |
aenstria
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
decmento by mě taky zajímalo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
kasr, kaosco blbnete kdo tady mluví o 12V zesilovači na 5V ??? :ogre:(I když taky bude pracovat nikoliv optimálně). O o obrácené variantě také !?!? Je to hrůza jak matete prostý lid :crying: Zkuste místo kydů číst vlákno od začátku. A o těch dvou petrech raději pomlčím, když je to zajímá že si ten kousek nemůžou zajet změřit. Pokud májí na měřáku výstup napájení jen 5V mohu poradit kde seženou pětivoltový zesilovač (když nejsou běžně k mání !!!) :))) :8) :))) :8) :))) :8) Rv :laughing: Rv :laughing: Rv :laughing: Rv :bigeyes: :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: zesilovač vs předzesilovačtonku, tonku, tobe to opravdu trosku pomaleji zapaluje, asi je tezke pochopit, ze vazne byl psan pouze ten muj prvni prispevek, ac i ten druhy (psan jako "reakce" na Kasra) je celkem pravda. |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
tonkujá ti mohu doporučit zesilovač na 1.2V,ten bude nejlepší R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
omluvapro kaos , četl jsem jen dnešní sorry R^péťo na tvé doporučení kašlu , kafráš do všeho a víš kulový vi anténa kterou jsi ani neviděl a atd.atd... to bych třeba mohl dávat do 170ky středovky šilhajíci LNB ! Rv :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Rv a až budeš machrovat najdi si ve slovníku třeba výraz MULTIFOKUS :laughing: Rv ty OHNISKO :8) |
tonek
![]() |
|
omluvacopak kopeš kolem sebe? a taháš staré lyžiny a relátka a čočky,my víme,co jsi za chytráčka O3 na kopci na prut stabilně,stačilo,ještě něco poraď,ať je veselý večer R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
péťoproč bych kopal !ty kopneš každé vlákno do autu. třeba mi vysvětli proč je 5V anténní předzesilovač nesmysl. a že nevěříš tak nevěř seš mi volnej , mám rád argumenty místo tvojích plků .Nebo se postav čelem k tomuhle tématu ! Rv :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
RE: zesilovač vs předzesilovačtak se pokusim i o seriozni prispevek: Takovemu modernimu MMIC v optimalnim pracovnim rezimu 3,7V / 80mA je uplne jedno, zda-li se napaji z 12V (s predradnym odporem cca 100R), nebo se napaji z 5V (s predradnym odporem cca 18R).Jediny rozdil bude asi ten, ze pri 12V napajeni to "spapka" o nejakych 0,5W navic. |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: zesilovač vs předzesilovačUz som davno nerobil zosilnovace, ani neviem parametre sucasnych tranzistorov, ale niekedy optimalne parametre(pracovny bod) mimo Ibe, Ice,- Uce bolo bezne cez 6V! Skus pri napajani 5V dosiahnut Uce 6V a viac!!!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
KasrNepotřebuješ 6V, klidně stačí i pět voltů! Blbnete hoši.tonek: Ty alespoň mluvíš o tom, o čem si myslíš, že tomu rozumíš, ale 2x petr mluví o všem a většinou z cesty. Někdy mě připadá, že spíše 2xpetr papouškuje předřečníky a když se netrefí, tak umí rychle obrátit. Mistr svého oboru, to mu nelze upřít. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubajá mám stejný dojem z tvého vystupování,že by náhoda? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: zesilovač vs předzesilovačTo není náhoda, to je tvé vlastní zrcadlo.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubanebo tvoje,necháme na ostatních R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: zesilovač vs předzesilovačPetře, tak dobrej fakt nejsem.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
BIDLO+RAFIStále čekám na odborný výklad! Nebo opět pouze mluvkové?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
péťasice neví proč je to blbost na 5V ale kafrat a kafrat to mu jdeRv :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
tonečkupořád nuda? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
BIDLO+RAFIŠkoda, vysvětlení na odborném fóru bych čekal. Takže opět jen mluvkové bez rozumu. Docela by mě zajímalo, proč vůbec vstupujete do diskuse?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaPřestaň tady vést takové rejpavé připomínky.X kráte jsem tě upozorňoval že máš li něco ktématu -duskutuj-není problém. Toto je vyloženě zase tvoje další provokace,a to jsem přešel tvoje rejpání co a je a není sprosté slovo či urážka. A taky jsem přešel to tvoje zdejší bonzáctví. Nebude tě zde donekonečna upozorňovat jak se zde chovat,příště tě odměním, a když se ti minule trest zdál neopodstatněný a dokázal sis stěžovat tak ti příště trest upravím. Vem si to do hlavy a zapřemýšlej a HLAVNĚ se mnou nediskutuj. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: zesilovač vs předzesilovačTakoví lidi jako kuba a tonek /v trestu/ tady nemají co dělat-akorát provokují a dělají zde dusno. Díky nim to tady vypadá tak jak to vypadá. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: zesilovač vs předzesilovačpetře, to snad není k tématu? Kde někdo plácne, 5V napájení je nesmysl bez vysvětlení? Myslím, že hovořím víc k tématu jak fitipaldi, který se zde objeví pouze s urážkama.Mluvíš o bonzáctví a co je bonzáckého na tom, že mě narozdil od tebe vadí, když někdo nadává do vypatlanců. To je asi podle tebe v pořádku, že. Pokud nedokážeš oddělit vlastní amoce od své práce admina, tak to nedělej. Minule jsem použil jedno nebo dvě vulgární slova a letěl jsem právem, proč ne, nemám námitek, ale pokud se ptám k tématu jako zde, tak nevidím žádný problém. Měř prosím každému stejným metrem, ok? Jdu balit.Ahoj. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaUvedeme některé věci na pravou míru.Ty zde LŽEŠ jako když tiskne, ty si si už asi nepamatuješ jak si si stěžoval a brečel jak je možné že tomík je na tři dny a ty na týden? A najednou zde píšeš že jsi šel oprávněně? K tomuto tématu a i k jinému se dotazuješ provokativně yx kráte, takže provokuješ k další hádce s někým kdo se chytne. A emoce se právě snažím oddělit . A pokud sem budeš chodit provokovat tak zvažuj sem chodit. Toto je vyjádření a nekomentuj ho! I když jsem dosti tolerantní tak ti nebudu tolerovat že ty musíš mít vždy poslední slovo,to mám já. A přečti si pravidlo 2+8. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
![]() |