![]() |
|
skylink - naladění mimo ČRProsím o radu,zakoupil jsem kartu Skylink jsem na Gran Canaria, parabola 120 přijímaŠ SAB Titan I HD 3606 Irdeto funkční, ale nejde mi naladit jediný transpo., kde vysílá ČT1 a proto neaktivuji kartu existuje nějaký důvod, proč právě tento transpo.nejde v této zeměpisné délce? je nějaká šance skylink aktivovat? děkuji za radu |
skye177
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 10 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
skylink - naladění mimo ČRNevím, ale dle mě možná bude stačit pohled na glóbus, aby mi "nějaký důvod" stačil. V ČR taky nejedou TP určené pro sever Afriky, což je vzdálenostně tosaméFerguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRzápisy chodí na všech TPDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRprávě mi technik oznámil, že tento TP nejde na Kanárech naladit, na jiném kanálu to neaktivuji, že? |
skye177
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRJedine ked ho oddeklujes na ceste....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRTP 12525/V je siren z Astry 3B ze Stredoevrpskeho svazku, který ma mensi tvar footprintu, proto ti na Kanarech nepujde. Ostatní TP jsou sireny z Panevropského svazku z Astry 3B z kterého je signal i na Kanarskych ostrovech. Zkus to nechat na tp 11836/H 27500 5/6 STV1 nebo také mozna bych to potom zkusil na TP 11934/V 27500 3/4 DVB-S2/8PSK CT HD. Ta karta je uplne nova ještě nezaregistrovana nebo uz si ji pouzival? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRKdysi jsem četl o chlápkovi, který chytá na Kanárech Američany, tak si zanes příjimač k němu, ať ti natočí parabolu na Astru a máš po problémech. On ji určitě chytí. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRjo je tam pořád a chytá Američany co zdrhli z Alcatrazu :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRTu kartu můžeš zcela určitě aktivovat jinde. Není nutnost přijímat čt1.TP s čt, prima, Noe vysílá na TP, který má jiný vyzařovací svazek. Je to výkonový svazek, určený pro příjem na paraboly malých rozměrů. Proto je tak úzký. To je obdoba EU beamu 2F a 2E. Naštěstí máš tyto programy téměř vše v HD, časem přibude čt2 v HD. Čt24 a Noe můžeš jet na internetu. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
Jak píše Hyperkarta se dá našíst i na 11836 slovákách a pak naladíš čt1 HD |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRak je to nova M7, tak ani nepojde. uz len v skylink ready. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
for satanAhoj od švagra tchán má novou M7 a má Amiko 7900 a karta jede jako z praku sám jsem mu ji aktivoval. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
kanonale ja nepoznam SAB Titan, a ani dobre nevidim aku ma kartu. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
ParabolaZdravím, mám prosbu je potřeba mít pro chytání skylink na 23,5 po Evropě nějakou speciální parabolu? A jaký je rozdíl mezi kulatou parabolou 85*84 nebo eliptickou 87*72? Díky moc za rady, teprve začínám |
Slapak
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
speciálnínetřeba,ale musí být dostačující,Evropa je široký pojem,někde stačí camping33cm,jinde v Evropě nemusí stačit 80tka,tvar je jedno,důležitá je plocha R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRtvar je jedno, důležitá je plocha......ja s tebou souhlasím, jen mě napadlo, jak mě tu nedávno někdo přesvědčoval o tom, že obdélníková parabola je nesmysl, protože ozařovač LNB je kruhovej. :))) Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubapředpoklad je,aby ozařovač vždy pasoval k dané parabole,ale tady bych tazateli nemotal hlavu dalším důležitým parametrem,myslím,že si koupí normální běžnou parabolu a běžné LNB,jedná se přeci jen o pozici,která nevyžaduje žádná laborování,i když nevíme ty jeho hranice Evropy,to je fakt,že by měl doplnit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
on tenúdaj "kulatou parabolou 85*84",nevím,asi překlep R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
nápovědahttps://www.parabola.cz/satelit/astra-3b/vidíš,že v Evropě je potřeba různé velikosti paraboly R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
ParabolaDíky moc. Jo na to pokrytí jsem koukal a řídil jsem se tím prvním. Ty ostatní jsem nějak nepochopil. Evropu myslím Od Chorvatska, Itálii, Francii Španělsko. Jestli to dobře chápu tak 85 by snad byla OK. Dnes jsem v Alze koupil tu 87*72 ale vypadá divně pak tam měli tu skoro kulatou :-) 85*84 LNB mám nějaké staré co mi leželo doma. Díky moc za rady |
Slapak
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
šlapákv každém případě ( běžně to nepoznáš, ale při hraničním přijmuano ) je lepší oválná "parabola" v našich končinách je úhel signálu vůči zemi asi 30 stupňů a při offset parabole konstruované tak aby byla zhruba svisle je rovněž úhel naklonění LNB 30 stupňů . Ozařovač téměř většiny LNB má kruhovou vyzařovací charakteristiku (jako baterka s reflektorem) proto průmět tohoto kruhu na svislé ploše jest OVÁL ověř si to s tou baterkou , Vyzařovací úhel (na baterce regulace světelného kužele)pak určuje zda je anténa nedozářená či správně ozářená nebo přezářená což ovlivníš výběrem LNB a jeho posuvem v ose záření. Více doplní chytřejší kolegové, třeba petr s piérem? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
nemusímnic doplňovat,vše je jasné i bez baterky,jen nevím,ten ozařovač vydává neviditelné záření,v případě vysílací antény,ale jako přijímací,ta baterka jaksi nepomáhá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tonkuA jaké bateri na svícení dle kvality na zjištění příjmu ? ? ? !!!!!! :))) Jinak vyzař. diagram ASTRA 3B 23,5°E, je i zacílen na Kanáry a parabola 120 cm. Viz zde WEB. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
nemusíšukazovat stále svoji hloupost !nebo nám vysvětli rozdíl mezi přijímací a vysílací charakteristikou ??? :8) |
tonek
![]() |
|
@CEShádej na co se ptal Šlapák v 00:25:19 dnes ve druhé větě ! |
tonek
![]() |
|
tonkumyslíš ozařovače,nebo baterky? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |