Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink - naladění mimo ČR

Prosím o radu,
zakoupil jsem kartu Skylink
jsem na Gran Canaria, parabola 120 přijímaŠ SAB Titan I HD 3606
Irdeto funkční, ale nejde mi naladit jediný transpo., kde vysílá ČT1 a proto neaktivuji kartu
existuje nějaký důvod, proč právě tento transpo.nejde v této zeměpisné délce?
je nějaká šance skylink aktivovat?
děkuji za radu

skye177
Registrace: 2/2014
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně

tonku

Díky moc začíná mi to být jasné, Takže ovál na výšku je lepší a co ty paraboly co jsou obdélníkové? Mě jde hlavně o to chytit na dovolené u moře skylink na 23,5° Astra B a samozřejmě nechci sebou tahat 120 cm parabolu ale 60 cm mi přijde zase malo

Slapak

Slapak

podle pokrytí záleží u jakého moře a bude přínosem,až se vrátíš napsat tvé zkušenosti,já mám na baltu Gdaňsk 33camping OK R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tonku

Díky moc, už mi to začíná být jasný. Takže oválná podlouhlá parabola je lepší u nás, ale mě jde o to chytit Skylink na 23,5° Astra B na dovolené u moře a nechce se mi tahat parabolu 120 cm a 60 cm mi přijde málo. Co ty obdélníkové paraboly nejsou v zahraničí lepší?

Slapak

RE: skylink - naladění mimo ČR

Ta kempingovka to už je krize, osobně bych si na podobné účely pořídil daleko lepší Technisat 44cm. Možná nebude tak skladná, ale příjmově úplně jinde. I ta origo přísavka je OK.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

tonku

No myslel jsem středozemní itálie nebo španělsko, jasně že napíšu zkušenosti :))) No tak to je dobrý 33 camping ale všude píšou že min 60cm jinak to nejde. Tak to možná ještě uvážím. Že jí vyměním za menší. A prý se menší lépe ladí?

Slapak

Tomik535

Tak ten Technisat jsem nějak nikde nenašel :(( No skladná já si blbec pořídil 87*72 a přijde mi moc velká :(( Jinak pierrepetr mi mě odkázal na https://www.parabola.cz/satelit/astra-3b/ a tam jsou tři obrázky samozřejmě že se mi líbí ten první ale všechno je Astra 3B

Slapak

Ne 44, ale 45:
http://www.zbozi.cz/?q=technisat%20digidish%2045&seradit=nejlevnejsi&typ=produkty

Tomik535

Aha ale těd mi někdo radil ovál že je lepší a tohle je čtverec? Tak u moře je lepší taková parabola? No já si našel tenhle odkaz a dal jsem polovinu španělska a ukazuje mi to Velikost satelitní antény: 75
Azimut (magn.): 143.91°
Azimut (skutečný): 143.20°
Elevace: 37.83° Ale furt nevím jaká je lepší jestli kulatá nebo hranatá, nebo oválná a co se lépe ladí.

Slapak

Tomik535

ta přísavka je OK,33 na dovolenou stačila,nejezdím tam čumět na TV,jen jsem chtěl zkusit,kdyby to šlo a šlo,i v alpách u saltzburku na 33cm OK,no nesmí pršet a černé mraky R^ :laughing: R^

pierrepetr

Jo ale když chceš mít aspoň nějakou slušnější rezervu, tak bych tu kufrovou kemping hrůzu zdaleka obešel.

Tomik535

Slapak

neřeš tvar,technisat to má i s LNB nastaveno spíš pro střední evropu,tu 80tku si vem a když to nepůjde,budeš se koupat,nebo hrát karty,čt24 je na netu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Přísavkou mám na mysli originální držák technisat pro digidish 33 i 45, ne ten kemping kufříkový nesmysl.

Tomik535

pierrepetr

No také nepojedu na dovolenou čumět na TV ale chtěl bych to zkusit. Jen bych nerad čuměl, že mi to nejde naladit :)) a vláčet se s obrovským talířem se mi nechce :)))

Slapak

Tomik535

mě jela bez rezervy OK a kdyby ne,nic se neděje,jsme na dovolený R^ :laughing: R^

pierrepetr

Slapak

nic jiného ti nezbývá,víc než 80tku bych nikam netahal,v nejhorším ti půjdou Němci,možná digi čt24 R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

No to asi ne, určitě do toho investovat nechci tolik http://www.karavany-kempovani.cz/omnisat-portable-sat-kit-de-luxe-2179
Trojnožku si udělám sám a zbytek snad bude fungovat, pak poreferuji, díky moc za rady :)))

Slapak

na na pláži

v písku ta trojnožka moc neobstojí,spíš na auto nějakej držák na zahrádku,nevím,co máš za auto,nebo přívěs,trojnožka za větru,no uvidíš 80tka už něco bere R^ :laughing: R^

pierrepetr

přívěs

přívěs mám myslel jsem ještě udělat držák k oji toho přívěsu. Ale když jsem viděl že tam to je také "80" a mají to na trojnožce tak mi to nepřijde jako blbost. Točit se s přívěsem ještě na výhled na Astru už mi přijde silný kafe :)))

Slapak

no asi

bys točil jen parabolou na trubce,u moře lítaj i slunečníky,hodně vysoko a daleko R^ :laughing: R^

pierrepetr

Susmaryja to je zbytečně drahé, ještě jednoho černocha na hlídání aby to někoho nelákalo.

Tomik535

Tomik535

píše to nechce R^ :laughing: R^

pierrepetr

přívěs

Pokud bych ale nestál ve výhledu :))) pak bych musel otočit i přívěs :))) :))) :)))

Slapak

nebo trubku

výš R^ :laughing: R^

pierrepetr

jak píše pierrepetr, 33 campink je úplně v pohodě včetně přísavky.Sám ji mám léta a bez nejmenších problémů. Takhle, jako tomik, o ni může mluvit pouze někdo, kdo ji neviděl ani z rychlíku. Dokonce jsem jednou realizoval i příjem za sklem a taky chodila, i když to bylo na hraně.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

i když netvrďím, že ten technisat není lepší, ale ten neznám.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra