![]() |
|
skylink - naladění mimo ČRProsím o radu,zakoupil jsem kartu Skylink jsem na Gran Canaria, parabola 120 přijímaŠ SAB Titan I HD 3606 Irdeto funkční, ale nejde mi naladit jediný transpo., kde vysílá ČT1 a proto neaktivuji kartu existuje nějaký důvod, proč právě tento transpo.nejde v této zeměpisné délce? je nějaká šance skylink aktivovat? děkuji za radu |
skye177
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
tonkuDíky moc začíná mi to být jasné, Takže ovál na výšku je lepší a co ty paraboly co jsou obdélníkové? Mě jde hlavně o to chytit na dovolené u moře skylink na 23,5° Astra B a samozřejmě nechci sebou tahat 120 cm parabolu ale 60 cm mi přijde zase malo |
Slapak
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
Slapakpodle pokrytí záleží u jakého moře a bude přínosem,až se vrátíš napsat tvé zkušenosti,já mám na baltu Gdaňsk 33camping OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
tonkuDíky moc, už mi to začíná být jasný. Takže oválná podlouhlá parabola je lepší u nás, ale mě jde o to chytit Skylink na 23,5° Astra B na dovolené u moře a nechce se mi tahat parabolu 120 cm a 60 cm mi přijde málo. Co ty obdélníkové paraboly nejsou v zahraničí lepší? |
Slapak
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRTa kempingovka to už je krize, osobně bych si na podobné účely pořídil daleko lepší Technisat 44cm. Možná nebude tak skladná, ale příjmově úplně jinde. I ta origo přísavka je OK.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
tonkuNo myslel jsem středozemní itálie nebo španělsko, jasně že napíšu zkušenosti :))) No tak to je dobrý 33 camping ale všude píšou že min 60cm jinak to nejde. Tak to možná ještě uvážím. Že jí vyměním za menší. A prý se menší lépe ladí? |
Slapak
![]() |
|
Tomik535Tak ten Technisat jsem nějak nikde nenašel :(( No skladná já si blbec pořídil 87*72 a přijde mi moc velká :(( Jinak pierrepetr mi mě odkázal na https://www.parabola.cz/satelit/astra-3b/ a tam jsou tři obrázky samozřejmě že se mi líbí ten první ale všechno je Astra 3B |
Slapak
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRNe 44, ale 45:http://www.zbozi.cz/?q=technisat%20digidish%2045&seradit=nejlevnejsi&typ=produkty Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRAha ale těd mi někdo radil ovál že je lepší a tohle je čtverec? Tak u moře je lepší taková parabola? No já si našel tenhle odkaz a dal jsem polovinu španělska a ukazuje mi to Velikost satelitní antény: 75Azimut (magn.): 143.91° Azimut (skutečný): 143.20° Elevace: 37.83° Ale furt nevím jaká je lepší jestli kulatá nebo hranatá, nebo oválná a co se lépe ladí. |
Slapak
![]() |
|
Tomik535ta přísavka je OK,33 na dovolenou stačila,nejezdím tam čumět na TV,jen jsem chtěl zkusit,kdyby to šlo a šlo,i v alpách u saltzburku na 33cm OK,no nesmí pršet a černé mraky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRJo ale když chceš mít aspoň nějakou slušnější rezervu, tak bych tu kufrovou kemping hrůzu zdaleka obešel.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Slapakneřeš tvar,technisat to má i s LNB nastaveno spíš pro střední evropu,tu 80tku si vem a když to nepůjde,budeš se koupat,nebo hrát karty,čt24 je na netu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRPřísavkou mám na mysli originální držák technisat pro digidish 33 i 45, ne ten kemping kufříkový nesmysl.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pierrepetrNo také nepojedu na dovolenou čumět na TV ale chtěl bych to zkusit. Jen bych nerad čuměl, že mi to nejde naladit :)) a vláčet se s obrovským talířem se mi nechce :))) |
Slapak
![]() |
|
Tomik535mě jela bez rezervy OK a kdyby ne,nic se neděje,jsme na dovolený R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Slapaknic jiného ti nezbývá,víc než 80tku bych nikam netahal,v nejhorším ti půjdou Němci,možná digi čt24 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo to asi ne, určitě do toho investovat nechci tolik http://www.karavany-kempovani.cz/omnisat-portable-sat-kit-de-luxe-2179Trojnožku si udělám sám a zbytek snad bude fungovat, pak poreferuji, díky moc za rady :))) |
Slapak
![]() |
|
na na pláživ písku ta trojnožka moc neobstojí,spíš na auto nějakej držák na zahrádku,nevím,co máš za auto,nebo přívěs,trojnožka za větru,no uvidíš 80tka už něco bere R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
přívěspřívěs mám myslel jsem ještě udělat držák k oji toho přívěsu. Ale když jsem viděl že tam to je také "80" a mají to na trojnožce tak mi to nepřijde jako blbost. Točit se s přívěsem ještě na výhled na Astru už mi přijde silný kafe :))) |
Slapak
![]() |
|
no asibys točil jen parabolou na trubce,u moře lítaj i slunečníky,hodně vysoko a daleko R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRSusmaryja to je zbytečně drahé, ještě jednoho černocha na hlídání aby to někoho nelákalo.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535píše to nechce R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
přívěsPokud bych ale nestál ve výhledu :))) pak bych musel otočit i přívěs :))) :))) :))) |
Slapak
![]() |
|
nebo trubkuvýš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRjak píše pierrepetr, 33 campink je úplně v pohodě včetně přísavky.Sám ji mám léta a bez nejmenších problémů. Takhle, jako tomik, o ni může mluvit pouze někdo, kdo ji neviděl ani z rychlíku. Dokonce jsem jednou realizoval i příjem za sklem a taky chodila, i když to bylo na hraně.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: skylink - naladění mimo ČRi když netvrďím, že ten technisat není lepší, ale ten neznám.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |