![]() |
|
Skylink a =partneři=tak v rámci vylepšení služeb a vztahů v partnerské zonězrušili obsluhu karet CW. v zákaznické zóně bez přihlášení to (zatím) funguje. VIVAT FUJLINK nedávno jsem použil synonymum pro lehké ženy asi se budu opakovat ! :zombie: Rv :bigeyes: :scared: Rv :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
že nechápešto tady ví síla diskutujících-ty vždy musíš se 20cet krát dotazovat a stejně ti nikdo neodpoví.Ty musíš vždy mít poslední slovo.Ty máš jako obvykle vždy pravdu a chudák ten kdo ti odporuje tak ten se akorát dostává s tebou do hádek.Ale je už zde dost lidí co tě prokoukla a nechce a nemíní s tebou diskutovat.P.S. jako obvykle nezapomeň mít poslední slovo a a jako obvykle výmluvu. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=fitipaldi, tys tady chyběl. Napiš kde nemám pravdu, nebo kde si nemohu myslet a napsat jiný názor.Od toho je diskuse.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=@fitipaldi, chtěl bych něco dodat, ale nenacházím slova, napsal jsi to totiž úplně přesně. Tak snad to někdy dojde i kompetentním.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Ty jako bývalý admin si pro tento konkrétní případ dělal co?On si vůči tobě tenkrát moc nedovolil, jelikož si ho opálkoval.Tak tady skus dát kompetentním návod či nápad. Já bych jednu radu měl-nediskutovat s ním!!!!!. V drtivé většně je potrestán někdo jiný-většinou ty a a on má radost a má s toho srandu.vždyť akorát provokuje a je na "koni" Tak s ním nediskutuj/te/ a bude klid a možná když bude psát to samé/spam/ tak taky na něj dojde. On je takový "vychcánek"-jeden admin pro něj dobrý,druhý špatný, ten špatný mu to "nežere"-tak je špatný. Tak s ním nediskutuj a basta. Uvidíš že zase bude mít jako obvykle poslední slovo a jako vždy bude mít připomínku-vždyť je to diskuse že? |
fitipaldi
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=Neboj, už jsem s tím vypatlancem skončil, akorát mu to za těch pár dní ještě nedošlo. Tady nejde o nějaké hledání pravdy či správného výsledku. Hlavně nepoužívat vulgarismy a může rýpat a oblbovat donekonečna. To my ze své pozice nezměníme. Proto mě to už ani netrápí.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
hlavne zeTomik535 10:02.06 svojim vyjadrenim v tretej vete neguje svoju prvu vetu a uraza druhych uplne, ako keby o tom nevedel...byvaly zeleny, hanba Ti.VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=Ono by sa vela vyjasnilo, keby sem naozaj nechodilo dost ludi pod roznymi nickmi aj ked je to v pravidlach !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=A jéje :)) samozřejmě že na někom mé účinkování zanechalo hlubší následky..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
je ich dost,co sem kvoli tebe nic nenapisu a navstevuju ine sat. fora...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=To nemá cenu komentovat. Pobrečte si spolu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=Zdar synci,konecne uz bychom meli ve skutku pochopit,ze pravda je jen jedna:) a to marxisticko-leninska:).To,ze lucembursti soukmenovci vytvorili s nasimi (a sousednimi) soudruzskymi servisnimi firmami jakysik lumpacivagabudussvagrpartyjašaft je na bilem dni:).Dle vkusu kazdeho soudruha tudiz volte,komu sverite svoje prasule:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=Ach jo, se postřílejte navzájem, a pak vás možná CRW a M7 přežije, místo toho, aby jste přežili vy je :lookaround: :((Či jak to bude :(( Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=ač majorem13 mozek zdá se OK býtizato Tomík o zelený kabát připravený o to zelenější mozek má! :))) a ten krákorájící kopálista nechť zavolá do redakce ČT proč pouštěj zprávy které ho vůbec ale vůbec nezajímaji ! ba dokonce i uráží ! Rv :laughing: Rv :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=Nejchytřejší tonku, prosím tě prozraď mi kdo mě o ten kabát připravil. Buď na toto téma už podruhé úmyslně lžeš, nebo ze sebe dobrovolně děláš vypatlance, protože blekotáš jen své domněnky a skrytá přání.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink a =partneři=Tomiku, nemusíš urážet každého na potkání, někdy se stačí i trochu zamyslet, než něco plácneš.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kuba"někdy se stačí i trochu zamyslet, než něco plácneš"jsem rád,že máš tento názor,zkus ho aplikovat v jiném vlákně na sebe,já vím,někdy to je těžké,ale tady v tomto vlákně s tebou souhlasím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
slovo =vypatlanec=už tu jsme dva, pokud toto není pravidlo 1 nebo 4, tak by bylo dobré začít ho používat , získala by diskuse šťávu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
Ty už nevíš jak na sebe upozornittak tady budeš dělat ze sebe šaška že?Kdyby jenom šaška-ty tady děláš ze sebe UDAVAČE A BONZÁKA ;P ;P ;P To si si spletl dobu ale u tebe je to práskačství normální. Když nevíš kudy kam ta toto je tvoje osvědčená metoda-to ti tady už napsalo xy lidí. Doufám že to tvoje práskačství vidí admini a ohodnotí tě. A víš že o tom co je pr.1+4 nerozhoduje nějaký práskač ale jiní??? ;P ;P |
fitipaldi
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |