Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CT Sport HD a v pozadí modře NOVA(tr.11797 H)

Sleduju právě CT Sport HD a pokud je obraz světlý (sníh při biatlonu) tak se mi prolíná do obrazu modře obraz NOVY, když přepnu na Prima HD tak vidím NOVU taky. Pozoruje někdo něco podobného? Odpojil jsem DVB-T z TV Panasonic a výsledek stejný. Když přepnu TV jen na DVB-T (místní kabelovka) tak vidím to samé prolnutí obrazů (kabelovka mi posílá signál DVB-T který "vyrábí" taky ze satelitního příijmu Skylinku)

DM 500+800HD, GM 9060, Amiko SHD 8140, Amiko MIKRO HD, Parabola Multibeam E85( 28.2°E + 23.5°E + 19.2°E + 0.8°W)

Bart90210
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CT Sport HD a v pozadí modře NOVA(tr.11797...

To je trochu nefer......on si aspon trufa napisat svoj nazor pod svojim menom a neschovava sa anonymne... :razz:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

RE: CT Sport HD a v pozadí modře NOVA(tr.11797...

Těm co to nepochopili : má 1. DVB-T signál napojeno asi scartem a jde to do TV v rozlišení 576i, potom asi do TV tuneru RF - koax kabelovku má tak zas rozlišení 576i a možná jen 480(i). A to je málo - Tv není digitálně ""nakrmená"" ( procesory tvrdě makaj ) a shání si další data k dopočítání.2. Ano Panasonici tak makaj, mě si takhle tahal signál ještě z dob analogu signál z videa i po scartu a to jsem měl Technisata STR1 zapoj. po scartu rozliš. 576i., a TV tuner v TV nepoužíval - stav "0" signál. Znovu pomoc : se musí -PŘÍKLAD - na scartu vstup z videa nastavit AV1 nebo AV2, kde je signál výstup "obraz černý panel", TO i na TV TUNERU, když to jde - to ať si počítá k nakrmení a tím potom nevzniká podkladní parazitní obraz pod sledovaným programem. Tv procesor "tuner/AV", potom vpustí do video obvodu TV jen jeden ničím nerušený OBRAZ program. """ To výsvětlení po lopatě.""" U kvalitních signálů ve vyšším rozlišením se tak neděje, pokud máte OK zapojení a nastavení EXTER signál zdrojů. Veřím, že mě někteří kolegové zde odborněji doplní a nesežerou. R^ R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

CES...

Kolego, tomu není co vytknout. Odbornost z tebe přímo čiší...

bretah
Registrace: 9/2012

láskou

ani nenávistí tě nesežeru ALE ALE ALE
držíš si úroveň blábolů !!!

jde pouze o přeslech v IC česky IO neboli integrovaný AV přepínač nedovolí (z technických důvodů) pro velké úrovně AV signálů potřebný odstup signálů na 3V procesoru
(to je pro péťu )

přepni na AV při programové předvolbě kde není žádný obraz
=ZRNĚNÍ a uvidíš :8)

tonek
Registrace: 1/2009

tonek

Vždyť jo !!! A to po lopatě !!! No to AV přepnutí máš špatně,nečteš dobře. Jinak Ti dík za názor kolego ve zbroji. A tím ve vláknu končím. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

liquere

Ale s tím trikem se Stalinem a "ruským" Sevastopolem to trochu přehnal i na Ukrajině --- pokud je to pravda. Přes džku by dostal i u nás - to nemusel jezdit na motorce do Lvova :-(

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

Ja som to nepozeral a casto ani nemam totozny nazor ako on, len teda mu to rovno napisem ako uz neraz aj tu, ale akceptujem, ze ma iny nazor na vec....nic ine v tom nehladaj co som napisal...... R^ ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra