![]() |
|
crime and investigationNevíte někdo kdy to může být v programové nabídce? |
Macgyver1
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 98 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
to druhéby mnoha lidem pomohlo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
předevšímtoběbo málokdo poukaže na tvoje nesmyslné nafoukané příspěvky ! a když se ptám na konkrétní věc tak neodpovíš !!! :zombie: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
jakoumáš máš mysli? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
papouškuju k vůli tobě jako tomíknejchytřejší a nejspravedlnějšípéťo zkus mi prosím odpovědět na moji otázku dnes ve 23:26:23 dík ! potom můžeš na jiné např v : https://www.parabola.cz/forum/topic-80949/ a pak spoustu jiných , chceš je citovat ? |
tonek
![]() |
|
a všechno pouze jenže nějaký nabubřelec přehlédne sekci a nedokáže napsatsory kuci :laughing: |
tonek
![]() |
|
tady možnánajdeš,po čem pátrášhttps://www.parabola.cz/forum/reply-676452/ řešíš kraviny R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: crime and investigationkraviny řeším protože ty je píšeš!a že někoho obviníš bez jakéhokoliv důvodu či důkazu a pak napíšeš , nevím , možná ,...svědčí o tom co jsi zač ! Uražená ješitnost že jsem ti nastavil zrcadlo . Díky takovým sebestředným jedincům jde nejen tohle fórum do kytek ale celá společnost skončí v nějakém -izmu kde bez soudu a práva pár chorobných vládne bez bázně studu a hany . Pokud se chceš očistit odpověz na rovinu na mé otázky ! Jinak jsi pouhopouhý kécálek a mluvka ! tonek Rv :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
tonečkuděkujeme za analýzu,já se očistit nepotřebuji,ty jsi poslal do tropů nováčka,tak zalez ,ať se zapomene,ostatní ti vysvětlí ten,který na tebe upozornil,kapíšto? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: crime and investigationtonek křičí: Chyťte tonka!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: crime and investigationJak se tonek čertí, když mu někdo řekne pravdu :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: crime and investigationtak mi prosím řekni tu tvoji pravdu !a podlož ji prosím důkazy ! děkuji jsem v klidu ale zlbí mne FALEŠNÉ NAŘČENÍ tak opakovaně prosím důkazy DĚKUJI !!!! :8) |
tonek
![]() |
|
papoušek Tomíktaké křičí ale důkazy nemáNEBO ÁNO ???!!! sem s nima !!! :zombie: |
tonek
![]() |
|
RE: crime and investigationŽádné nepotřebuji, neplácám tu domněnky a skrytá přání jako ty..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
TonkuMacgyver1 se dotazoval slušně, ve dvou vláknech, než ty jsi ho svým hulvátským jednáním napadl. Třeba že jeho znalosti jsou minimální, tebe neopravňuje takto reagovat, a to není asi jen můj názor :lookaround:Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnakjá jsem k tomu řekl vše,jen toneček chudáček je ukřivděn a fluše na všechny strany,měl by sklapnout,jak tady někdo psal a dál to neďoubat,ale to je jeho vizitka R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
TonkuTy snad tady na Parabole.cz vidíš, že je tady vyvěšeno "fórum jen pro pokročilé satelitní znalce" ?Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnakto by sem nesměl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pirrepetrJen doufám, že to tonek pochopí, nechci to dál rozvíjet, ale musím přiznat, že mě svým jednáním vytočil.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnakjá už jsem mu to psal,ať neřeší kraviny,ale on to musí pořád patlat a tím víc smrdí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pirrepetrTo svědčí o tom, že nemá čisté svědomí, jen to nechce přiznat :laughing:Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnakdal bych mu šanci a už bych to neřešil,mám strach,že to zase rozjede R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pirrepetrUrčitě, zaleží však, jak to pochopí :laughing:Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnaksnad dostal na chvilku rozum,nebo se pletu,on většinou jede nadoraz a šmikne ho až kompot R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kvasnakkoukám pod čarou na tvoje DVB-T,kolik to máš do Prahy a jak to jede R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pirrepetrVzdušnou čarou asi kolem šedesáti kilometrů se Supercolorkou s předzesilovačem všechny muxy v dobré kvalitě, nejslabší je kanál 57, který není stabilní.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |