![]() |
|
Natáčení antény - PanasonicMám parabolu s motorem SG-2100. Umí Panasonic se sat. tunerem nějak hýbat touto anténou? Nebo existuje nějaké jiné řešení? |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Natáčení antény - PanasonicSa pozri do navodu, alebo na web vyrobcu, pokial viem panasonic vyrabal viac typov televizorov......... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Natáčení antény - PanasonicPanasonic tv zo zabudovaným tunerom majú len diseqc1.Na natáčanie tohto motora potrebuješ diseqc1.2.Riešením je dokúpiť napr. lacný HD prijímač.Tak som to aj ja poriešil. |
tatar
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
Vybodni se na motor,ten TV určitě umí Diseqc 1.0, tj. čtyři družice. 13E+19E+23E+28E Ti stačí, popřípadě jiná kombinace 4 družic. A nebudeš čekat na přetočení motoru. Parabola E 85 nebo T 55. Pro normálního stačí, pro fajnšmekra ne. Fajnšmekr ale nikdy nekoupí TV se zabudovaným satelitem.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
RE: Natáčení antény - PanasonicV návodu jsem o natáčení nenalezl ani slovo. |
tvman
![]() |
|
RE: Natáčení antény - PanasonicMám na střeše satelit s motorem, který skoro nepoužívám tak jsem ho chtěl využít. Použiju jinou anténu a doplním přepínač. Díky všem. |
tvman
![]() |
|
samorostfajnšmekr si bude musieť kúpiť tv so zabudovaným sat tunerom..výbehové typy sú ešte z minulého roka s uhlopriečkov 140 a 152 cm a za 999 €.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeJe to tak, zlevnili teď plazmy Panasonic, tak je třeba je koupit a je jedno jestli tam satelit.tuner je či nikoliv. |
tvman
![]() |
|
Natáčení antény - PanasonicSatelit s motorom na streche nechať,dokúpiť HD prijímač.4 lnb,parabola,disecq prepínač= 1HD prijímač.Uvidíš určite viac.Moja rada. |
tatar
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Natáčení antény - PanasonicA mne sa zdalo ze vidim soru pred elektrom, ale potom ze to bude mäsiarstvo pred vikendom.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Natáčení antény - PanasonicPanasonic jedině bez sat tuneru navíc umí jen Diseq 1.0 t.j. 4 lnb a menu toho tuneru nic moc špatně se s ním pracuje raději jakýkoliv externí spíš Vu solo na motor.Vu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Natáčení antény - Panasonicne menu,ale firmware sorry a není jinýVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Natáčení antény - PanasonictvmanZlevnili protože končí a vyrábět se nebudou . samorost Fajnšmekr si koupí nejen satelitní přístroj , ale i DVB-T setobox TAKY EXTERNÍ - pro jistotu a kvalitu :laughing: :zombie: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
kdejakýbazarový sat,bude točit a ty přes loop koukat,otočíš vypneš,trochu nešikovné,ale skoro zadarmo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Natáčení antény - PanasonicAle to moc nechapem, to je panas tak pozadu? Ine znacky to davno maju.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Na aukru jich jehafo třeba Amiko SSD 570 to zrovna umí a to za 350 kaček ,já mám 560 ta mi točí motorem a s monoblokem pevného talíře mám 19,2 + 23,5 saty a k tomu 1 volitelný ;) ;) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Natáčení antény - Panasonicbuďte někteří v klidu, ta nová televize je umístěná v posilovně, jiné plazmové i Led televize a satelitní přístroje mám různě po domě a na střeše mám kromě motorové paraboly další dva satelity. |
tvman
![]() |
|
to standa111, ano, externí set boxje rovněž lepší, než tuner v televizi. Opakovaně, doma i u soousedů, jsem dospěl k témuž závěru. Proto mám doma několik levných Combo krabiček.Ariva 252 má slušný obraz na HD, SD je sice slabší, ale dnes je HD stanic již hafo. Citlivost Arivy je slušná, jak ze satelitu tak z pozemní televize. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Natáčení antény - PanasonicTak to tam musí vypadat samí kabel , X -DO,samá krabice . HLAVNĚ ZDALI MÁŠ TV na zdi , ten přísun kabelů PO ZDI a máma řekne večer BUDE SERIAL na Nově a koukáš . :laughing:Ale je to všude stejný i u nás , ale aby šel na druhou TV a tam honil programy- družice , to určitě na 100 % u mne nehrozí , to raději jdu ven , koníčky atd. TV není všechno . Stačí mi KDYŽ VIDÍM ten hnus , jak ve městech vedou různý dráty po sloupech , mezi bytovkama hromada kabelů a to máme rok už 2014 atd, .Konečně u nás pod mostem začali dávat kabeli růzdný - internet optika , místní rozhlas , 220 V , atd do země , nebo WIFI a sloupy ruší . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
Drátové šílenstvíje pouze v obyváku, schované za a pod obývací stěnou. V ložnici jsou kabely ve vestavné skříni, včetně všeho, v kuchyni v rohu za záclonou. Návštěva u nás není konsternována kabely. Když jde bouřka, vypínám 220V a všechny antény, to je pak fofr...Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
DigistandaTak to tam musí vypadat samí kabel , X -DO,samá krabice . HLAVNĚ ZDALI MÁŠ TV na zdi , ten přísun kabelů PO ZDI a máma řekne večer BUDE SERIAL na Nově a koukáš . :laughing:Tak pokud nejsi levý tak si ty kabely upraviš tak, aby vidět vůbec nebyly. :))) Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
![]() |