![]() |
|
GM spark One - enigma2,problem s usb flashkouAhojte sat.maniaci. Dufam ze mi budete vediet poradit, nakolko po 2 dnoch mam zozratych kopec nervov a niekolko novych sedivych vlasov na hlave :lookaround: Mam primac GM spark one a pouzivam enigmu. Po OpenArpe a Hyperione som chcel skusit HDMU. Po zisteni ze mi nedetekuje usbHDD, som sa chcel vratit k Hyperionu a tu nastal moj problem. USB kluc, ktorym som menil vsetky tie enigmy, odrazu vyhadzuje chybu 7 70. Skusal som ho aj preformatovat ale bezuspesne...Primac ho vidi, ale neda sa nan ani nahravat, ani inicializovat. Skusal som aj cez Spark e2 plugin. Predtym v pohode a teraz nic. Vypisuje ze nevie najst subor a nejaky KERNEL...Tak som chcel spravit upgrade sparku, ale neda sa pripojit cez online. Tam je asi nieco zle nastavene ale nevenoval som sa tomu kedze som pouzival enigmu.Doma mam 2 USB kluce a nic. Naform.su na fat32, kedze PC mi inu moznost neponukne, ale ked to islo predtym, v tom by nemala byt chyba.Snazil som sa to pre Vas dost podrobne popisat.... Za kazdu radu som vdacny a v pripade este nejakych nejasnosti sa kludne pitajte...Pekny vecer vsetkym :) Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: GM spark One - enigma2,problem s usb flash...ja myslim ze bude problem v tej predposlednej vete, konkretne slove pitajte.. ty v o l e to je tvrdka jak hovadooo :))) |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: GM spark One - enigma2,problem s usb flash...A mě to "po slovensky" zní téměř libozvučně po tom, co jsem poznal, že "tým" (team) se píše "tím". ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535:A mne to zasa znie ako český výraz špitajte :) |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: GM spark One - enigma2,problem s usb flash...Máš na mysli špitat ve smyslu mluvit, v našem nářečí by to mohlo být i "zeptat se". Ale spíše s tvrdým: zeptat - zpytač :)Pitaval - pýtával(spíše optával - poptával), ale i oba tyto výrazy (podst.jméno + sloveso) lze použít. Čeština je nádherná. :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: GM spark One - enigma2,problem s usb flash...Primac - a to je co za slovo :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: GM spark One - enigma2,problem s usb flash...To je prosím pěkně přijímač. No není to nádhera? Ještě lepší než zimomrievky nebo čučorietky :))Jen škoda, že naše děti už neumí slovensky ani guten tag. :(( Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: GM spark One - enigma2,problem s usb flash...Primac je nova doba ! Ta ako mat na pc lunik ubuntu. Az pod stol som padol...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Tomik535:Áno, mal som na mysli "špitat ve smyslu mluvit"."Jen škoda, že naše děti už neumí slovensky ani guten tag" No, budeš si tiež musieť zopakovať pravidlá slovenského jazyka, nepíše sa zimomrievky ale zimomriavky a tiež sa nepíše čučorietky ale čučoriedky. :) |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: GM spark One - enigma2,problem s usb flash...jj, slovensky psát neumím, slovenskou TV už kvůli podílu reklam, který se mi zdá tak trojnásobný našemu mimo X-factoru nesleduji, ale myslím, že rozumím ještě velice obstojně.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: GM spark One - enigma2,problem s usb flash...Má to docela jednoduché řešení, použij další tzn.třetí USB disk, pak to půjde. Hmm a šedívé vlasy? Neblázni, jsou určitě důležitější věci nez nějaký GM Spark. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxKed som videl pocet komentov, som sa potesil ze urcite moj problem odstranim. Ale tu sa riesi "i-y" :( Tak dakujem aspon Tebe za odpoved, ktora je k teme..skusim zohnat teda este nejaky iny usb kluc. :((Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: GM spark One - enigma2,problem s usb flash...Ked buduci policajt dokazal napisat "očy" tak ostatne hrubky su iba odvar. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 644 |
![]() |
|
kasrneboj pokutovy blocek ti vypise jedna radost......johndoug- formatuj este aj inym ako OS, tools je na nete plna p ....... nechcel som dopadnut ako ten policajt. :) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
thank you LiquereUz to ide...Este raz vdaka. V programe na formatovanie som dal sformatovat na FAT, kedze na NTSF ani FAT32 som nebol uspesny.... R^ R^ R^ :)))Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: GM spark One - enigma2,problem s usb flash...hlavne ze retizkuje..... :) R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |