![]() |
|
Aktualizacia dekodovacich modulov SkylinkDobrýVie niekto poradiť parametre TP pre aktualizaciu dekodovacich modulov pre Skylink. Starý TP 12565 nemá už signál a z nového TP mi to nechce aktualizovať. Je to v stave Vyhľadávanie nového software. Čakajte prosím ... a čakám. To nie je možné, aby Skylink nemal potrebné informácie na www stránke. To je aký zákaznický servis za zvýšený poplatok? |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov SkylinkJestli máš modul Smit, aktualizace těchto CAM je z Astry 19,2° E. Frekvence ORF. ;) |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov Skylink@silesia, opravdu tam má Smit aktualizace?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov SkylinkSkylinkové akt.cert.hraček je výhradně na 23,5E na 12070.A co tam vidím je Go Sat a Neotion nic víc. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
karamelkaneviem či tento tvoj dotaz súvisí so včerajším, t.j. ISIO + Technicrypt.Ak áno, potom treba vedieť ako sa aktulaizuje sw v moduloch u Technisatu. Nenapísal si ani slovo o aký modul a prijímač sa jedná, len vieme z tvojej správy, že skylink neposkytuje servis. Presne ako včera tvoj kolega s HD8SX... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Tomik535Mě zkoušíš, bo co? |
silesian
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov SkylinkNe, jen jsem Smit ještě nezkusil, mám to tp zapamatované s aktualizací Mascomu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Posledně jsem stahoval soft pro Smit určeného pro SkyLink 3.1.2014. Trošku měl problémy s FreeSat. Jelikož náplň byla při prodeji aktualizovaná, stačilo pouze přehrát. SkyLink, FreeSat, T- Mobile, ORF jede od té doby bez problémů. |
silesian
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov SkylinkUrčitě máš na mysli ty nové fialové irdeto. Bohužel jsem viděl už min 3 verze a proto raději Neotion, Mascom popř. Technisat, kde jsem si byl jistý OTA podporou. A po posledním problému kdy se musely aktualizovat všechny Neotiony, je pro mě funkční OTA aktualizace zákl. podmínkou pro nákup modulu. Dík za info.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Yes, máš pravdu. Fialové Irdeto. Ano má více verzí.Osobně používám Euro CAM+. S tímto CAM jede vše OK, jak v SAT přijímačích, tak v TV s vestavěným SAT tunerem. |
silesian
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov SkylinkPřitom je asi nejlevnější a toho se principiálně obávám, proto raději ne. Co OTA?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Já ho kupuji ve velkoskladě za xy peněz ve zhruba srovnatelné cenové hladině se Smitem. No, ale viděl jsem ho ve městě na prodejně u konkurence za 1150 Kč, což je oproti MO ceně Smitu asi o 250 Kč více. Ale záleží jak který prodejce je krkoun, že? :)OTA jsem u něj ještě nezkoušel. |
silesian
![]() |
|
AktualizáciePotrebujem aktualizovať moduly Neotion CI+ a Technisat technicrypt v prijímači Golen media 9080. Pod zlým zákznickým servisom rozumiem len to, že na www stránke chýbajú informácie ohľadom frekvencií a OTA TP. Moduly by sa mali aktualizovať v menu modul, nastavenia, aktualizácia softvéru. Už som to raz robil so starého tp a fungovalo to. Mimochodom aktualizácie by podľa mňa mali prebehnúť hneď po vložení modulu do setboxu, pričom by som mal možnosť zvoliť či chcem, alebo nechcem aktualizovať softvér. Mikropočítače sú na to aby uľahčili prácu ľuďom a nie aby ja som bol otrokom setboxu a stále niečo hľadal a riešil, prelaďoval. |
karamelka
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov SkylinkTomiku, tak jsem to chtěl dneska (ze zvědavosti) opět zkusit. Ale píše to hlášku ,,Nelze upgradovat CAM z MENU". Předtím se objevila normálně SW verze a začlo stahování. Teď tedy zbývá jediná možnost, aktualizace přes PC. Což nemám potřebné HW vybavení. :((Nejde to ani na 12,070 z Astry 23,5°E. Hmmm. |
silesian
![]() |
|
karamelka1/ volal si na skylink?2/ ak nie, potom treba hľadať a je to pomerne jednoduché https://www.parabola.cz/zpravicky/15949/skylink-presun-aktualizace-firmware-ota-na-novou-frekvenci/ http://en.kingofsat.net/data-23.5E.php 3/ neviem či existuje taký prijímač, ktorý ponúka aktualizáciu po zastrčení modulu. Osobne by som ho vyhodil z okna. Nie vždy aktualizácia pomôže, niekedy je to práve naopak. Toto je taká nezmyselnosť dneška. Kúpim žehličku alebo smetný kôš a hneď bežím aktualizovať software. Nefunguje ti niečo korektne v tých moduloch? Kde máš hľadať info o technisate som ti napísal nepriamo už včera. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov SkylinkTo tam musí mít asi hodně karet když řeší moduly a přitom 9080 má dvě čtečky. :lookaround:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
Dagy2Všetko som skúšal ako si napísal.Do Skylinku som poslal dotaz na technickú podporu.Pričom som písal mal by som mať možnosť zvoliť či chcem, alebo nechcem aktualizovať softvér. Počnúc Winows 7 je radosť kupovať nové moduly, vložiš modul do PC a staihne si ovládače a nové aktualizácie. |
karamelka
![]() |
|
karamelkaale PC a Win7 je niečo diametrálne iné. Ak sa ti nepodarí aktualizácia u PC tak je vždy možnosť "Format C:" a ideš odznova.Ak dodrbeš aktualizáciou funkčnosť CI modulu tak je vhodný len do smeťáku (aspoň moduly ktoré mám downgrade neumožňujú). rovnako mnohé SAT prijímače, TV a pod sa downgradovať nedajú. A to je potom doplaču ak prístroj za 1.5k (myslím teraz TV55÷65") upgraduješ a on je na tom horšie ako predtým. Ak ponúkne spotrebná elektronika okamžite okno upgrade ano/nie, 90% ľudí okamžite odklepne toto okno bez toho aby si čokoľvek prečítalo. Toť skúsenosti z rôznych fór od ľudí ktorí zostali s nefunkčným TV hneď po prinesení domov - pretože im napríklad spadol internet pri upgrade a pod. rozumní sa učia z chýb druhých... ;) |
Dagy2
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov Skylinkkaramelka@ K čemu to tak vehementně potřebuješ aktualizovat proboha? Ten Technisat chodí úplně v pohodě i s nejstarším softem. Neřeš pitomosti.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov Skylink@silesian, píšeš o Smit?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Ano, o něm. Software- 10.8.2011. Byl problém se zápisy na kartu FreeSat- nedekódována celá služba. Už to ale jede. Neotion (SkyLink ready) mám taky jeden. Pamatuji, že s ním byl problém na přijímačích zn. Kaon (Cryptoworks)- i po aktualizaci. |
silesian
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov SkylinkNo abych pravdu řekl tak jsem taky zaznamenal problém na chalupě Technisat STR 1 zelený CAM smit karta freesat přijedu na chalupu asi po měsíci a pul a karta se nějak zablokovala že nepomohlo nic než si nechat poslat refreš od operátora docela pruda teď už zápisy pruběžně aktualizuju.(To znamená že kartu převážím docela pruda nezapomenout)Ale vím že u shitlinku je to to samé jen z nepatrnou výhodou že si to mužu poslat sám bez otravování operátora. Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
RE: Aktualizacia dekodovacich modulov Skylink@silesian, tak už víš proč je nekupuji.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |