Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

black hole, lnb port A

zdravim, nainstaloval som si na nove vu+ solo2 blackhole image a bez ohladu na to ake lnb je prave aktivne (mam 13, 19.2, 23.5 a 28) vzdy mi svieti na OSD displayi len Acko. (zvazoval som ci to nebude aktivny tuner, ale su tam este aj pismena B C D) - nakolko tunere mam len A a B, tato moznost sa mi nepozdava - alebo je to unverzalne osd aj pre viactunerove prijimace?

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: black hole, lnb port A

vždy ti bude ukazovať tuner A. vo vu plus je priorita tuneru B. aspoň tak to píšu. image je univerzálny. aj keby si nahrával niekoľko programov naraz, aj tak tam bude A.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

aha, v poriadku, myslel som ze to poukazuje na aktivne LNB a teda ze tam je nieco posahane...

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013

Hm, vo VTI Ti vždy svítí pouze aktivní tuner a hlavně jde v menu VTI nastavit, u kterého tuneru chceš prioritu. Když je A-tuner obsazen, jede to z B-čka. Mám tam nastavené auto...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra