![]() |
|
Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MODUL IRDETMáte někdo zkušenost s tímto modulem v uvedeném pčístroji? |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD...Chodi dobre, ale moc neseje :) Tedy neudela seting. Nejlepe prinest a vyzkouset na prodejne mame demo modul s kartou :D.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD...Mam v Isiu moduly Mascom, ale cez Skylink....asi pomoze len vyskusat. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
clintjednotlivé moduly asi nemajú problém nikdy. Neotion mal teraz nejaký update FW a čítal som len pochvaly.Problém je pri použití dvoch modulov s hlavnou a druhou kartou. Predpokladám, že ISIO chceš asi takto využívať, inak je ti celkom twin tuner zbytočný - tu musí prijímač vedeiť správne hendlovať rovnaké zápisy a tu je "sobáka zakopána". Takže jedine vyskúšať na predajni s dvoma modulmi. Vyskúšal by som či idú tieto kombinácie - PIP pozeranie (samozrejme ide len SD+HD, SD+SD) - paralelne nahrávať dva programy . preskakovať medzi nahrávanými programami v PIP - paralelne nahrávať a pozerať nahratý program a prepínať ich v PIP - nastaviť časovač na nahrávanie a pozerať iný program. timer musí zapnúť druhé nahrávanie bez výpadku obrazu. Ak toto všetk opôjde tak snáď je to OK. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD...Jen byc chtěl vidět ten obchod kde tohle vše otestuješ a kolik bude cena takovéhoto přijímače. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD..Jak praví Tomík535, ten obchod bych chtěl taky vidět, jak se objeví trochu složitějěí stroj tak je vymalováno. ISIO mám asi dva roky a když jsem s tím potřeboval poradit tak jsem narazil, radu na úrovni jsem dostal pouze v OMKU. |
Clint
![]() |
|
RE: Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD...Ja ho na prodejne mam :D vcetne dvou vystup na FS. Je to jen o tom co si vyrves na manzerovy. Druha vec je proc kupovat k Technisatu Freesatovej modul. Kdyz je lepsi nejkej Smit. Mimochodem blba zkusenot s ISIO dva stremy nenhraval ani se Smit profesional. Coz je blbe.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
linuxikty mas v obchode ISIO, moduly´a k tomu tvrdiš že ISIO nenahráva 2 programy paralelne?To nemyslíš vážne, pretože je to kompletný nezmysel. 1/ Dualdecrypt samozrejme funguje pre jeden TP. S modulmi ktoré poskytujú dualdecrypt 2/ preto píšem, že dôležité je mať moduly, ktoré fungujú 2 s rovnakými zápismi na hlavnej a druhej karte. Asi si nepostrehol túto poznámku. Divím sa teda clint tomuto dotazu, ak existuje na trhu firma ktorá dáva ako jediná špičkové rady - Prečo sa potom neobrátiš tam? Ak predajňa nevie správnu odpoveď a nie je ochotná vyskúšať čo som písal dá sa samozrejme kúpiť v i-obchode dva moduly a v prípade nefunkčnosti vrátiť... Ale to sú rady ktoré nepovažujem za seriozne. |
Dagy2
![]() |
|
linuxiknechapem, ako mozes mat obchod a v nom Isio....a napisat ze nefunguje dvojite nahravanie....Isio je plne funkcne - dvojite nahravanie s dvomi modulmi aj s jednym - dualdecrypt. S poslednym fw vsetko funguje tak ako ma. |
HornetF18
![]() |
|
clinttak sa dívam tam kde dávajú rady na úrovni.hm...a divím sa ale zase teraz mi už ani nie je divné, že po dvoch rokoch čo máš ISIO riešiš modul(y). |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD...Do ISIO modul Smit irdeto standart(podporuje dual decrypt)nebo s příslušným softem Technisat technicrypt CI+, v krajním případě Smit Irdeto standart. Jde tam samozřejmě i ledacos jiného, to chce opravdu vyzkoušet na místě, jsou to například některé starší technisat moduly.Prodejen kde tohle jde vyzkoušet není mnoho ale není to neřešitelná záležitost a popravdě něco v dané ceně bych ani bez vyzkoušení a naladění nikde nekoupil. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD...Na 100% funguju aj Mascom 1.27 mam ich, aj stare Technisat cw. |
HornetF18
![]() |
|
Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD...Takže modul jsem zakoupil a vložil s kartou do přístroje, samo se to nerozběhne nutno kontaktovat operátora aby kartu s modulem spároval. Po deseti minátách všechny programy naběhly. Vše šlape tak jak mám v druhé šachtě modul technisat CI+ s kartou skylink. Takže si to vše dobře rozumí |
Clint
![]() |
|
![]() |