Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MODUL IRDET

Máte někdo zkušenost s tímto modulem v uvedeném pčístroji?

Clint
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD...

Chodi dobre, ale moc neseje :) Tedy neudela seting. Nejlepe prinest a vyzkouset na prodejne mame demo modul s kartou :D.

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Mam v Isiu moduly Mascom, ale cez Skylink....asi pomoze len vyskusat.

HornetF18
Registrace: 10/2011

clint

jednotlivé moduly asi nemajú problém nikdy. Neotion mal teraz nejaký update FW a čítal som len pochvaly.
Problém je pri použití dvoch modulov s hlavnou a druhou kartou. Predpokladám, že ISIO chceš asi takto využívať, inak je ti celkom twin tuner zbytočný - tu musí prijímač vedeiť správne hendlovať rovnaké zápisy a tu je "sobáka zakopána". Takže jedine vyskúšať na predajni s dvoma modulmi. Vyskúšal by som či idú tieto kombinácie
- PIP pozeranie (samozrejme ide len SD+HD, SD+SD)
- paralelne nahrávať dva programy
. preskakovať medzi nahrávanými programami v PIP
- paralelne nahrávať a pozerať nahratý program a prepínať ich v PIP
- nastaviť časovač na nahrávanie a pozerať iný program. timer musí zapnúť druhé nahrávanie bez výpadku obrazu.

Ak toto všetk opôjde tak snáď je to OK.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Jen byc chtěl vidět ten obchod kde tohle vše otestuješ a kolik bude cena takovéhoto přijímače. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD..

Jak praví Tomík535, ten obchod bych chtěl taky vidět, jak se objeví trochu složitějěí stroj tak je vymalováno. ISIO mám asi dva roky a když jsem s tím potřeboval poradit tak jsem narazil, radu na úrovni jsem dostal pouze v OMKU.

Clint

Ja ho na prodejne mam :D vcetne dvou vystup na FS. Je to jen o tom co si vyrves na manzerovy. Druha vec je proc kupovat k Technisatu Freesatovej modul. Kdyz je lepsi nejkej Smit. Mimochodem blba zkusenot s ISIO dva stremy nenhraval ani se Smit profesional. Coz je blbe.

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

linuxik

ty mas v obchode ISIO, moduly´a k tomu tvrdiš že ISIO nenahráva 2 programy paralelne?
To nemyslíš vážne, pretože je to kompletný nezmysel.
1/ Dualdecrypt samozrejme funguje pre jeden TP. S modulmi ktoré poskytujú dualdecrypt
2/ preto píšem, že dôležité je mať moduly, ktoré fungujú 2 s rovnakými zápismi na hlavnej a druhej karte. Asi si nepostrehol túto poznámku.

Divím sa teda clint tomuto dotazu, ak existuje na trhu firma ktorá dáva ako jediná špičkové rady - Prečo sa potom neobrátiš tam?
Ak predajňa nevie správnu odpoveď a nie je ochotná vyskúšať čo som písal dá sa samozrejme kúpiť v i-obchode dva moduly a v prípade nefunkčnosti vrátiť... Ale to sú rady ktoré nepovažujem za seriozne.

Dagy2

linuxik

nechapem, ako mozes mat obchod a v nom Isio....a napisat ze nefunguje dvojite nahravanie....
Isio je plne funkcne - dvojite nahravanie s dvomi modulmi aj s jednym - dualdecrypt. S poslednym fw vsetko funguje tak ako ma.

HornetF18

clint

tak sa dívam tam kde dávajú rady na úrovni.
hm...a divím sa
ale zase teraz mi už ani nie je divné, že po dvoch rokoch čo máš ISIO riešiš modul(y).

Dagy2

Do ISIO modul Smit irdeto standart(podporuje dual decrypt)nebo s příslušným softem Technisat technicrypt CI+, v krajním případě Smit Irdeto standart. Jde tam samozřejmě i ledacos jiného, to chce opravdu vyzkoušet na místě, jsou to například některé starší technisat moduly.
Prodejen kde tohle jde vyzkoušet není mnoho ale není to neřešitelná záležitost a popravdě něco v dané ceně bych ani bez vyzkoušení a naladění nikde nekoupil.

Dolfino
Registrace: 9/2012

Na 100% funguju aj Mascom 1.27 mam ich, aj stare Technisat cw.

HornetF18

Technisat ISIO S1 a FREESAT NEOTION CA MOD...

Takže modul jsem zakoupil a vložil s kartou do přístroje, samo se to nerozběhne nutno kontaktovat operátora aby kartu s modulem spároval. Po deseti minátách všechny programy naběhly. Vše šlape tak jak mám v druhé šachtě modul technisat CI+ s kartou skylink. Takže si to vše dobře rozumí

Clint

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra