![]() |
|
Ariva 100 po zapnutí kódovánoPo zapnutí píše kódováno, pomůže pouze povytáhnout a zasunout kartu zpět a až do vypnutí je vše ok. ICE, soft poslední tovární 2.18B8. Soft už je nahrán dlouho a dosud problém nebyl. Už to někoho potkalo? Byla to SW nebo HW vada(zdroj, čtečka)? Díky za info, přijímač má 4 roky, takže se přikláním k HW vadě a cestě do pudlice..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: Ariva 100 po zapnutí kódovánoUplne blby napad, kontakty v citacke? Napruzit nist?Podlepit kartu?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ariva 100 po zapnutí kódovánoPodlepení karty jsem mu poradil jako první ;) Víš čekal jsem někoho kdo řešil přesně tento problém a ne teoretické bláboly péti s kubíkem a jejich otázky na školní družinu. Jediný kdo mi něco přidal byl GSmobil protože jsem si uvědomil, že kdyby opravdu po zapnutí neměl signál kvůli nepřeklopenému switchi tak protože jsou některé frekvence tp na obou pozicích stejné(záleží na kterém kanálu startuje), tudíž signál má (i když odvedle), ale opravdu by v tomto případě nemusel hodit hlášku neznámá služba apod. jak je obvyklé u jiných přijímačů, ale třeba tu o kódovaném kanálu. Ještě mu poradím ať po zapnutí koukne do menu zda vidí kartu a pokud ne, je to už celkom jistě tím zdrojem. (samozřejmě pokud jedou fta z obou pozic, což předpokládám)bohusa netreba komentovať, ten má zo mna fobiu ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Ariva 100 po zapnutí kódovánoTy "teoretickej blábole" Přesně tento problém jsem řešil několikrát, proto píšu svoje zkušenosti. Nebo ti to příště mám napsat ostravským dialektem?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Ariva 100 po zapnutí kódovánoStačí když se naučíš lépe česky. Už ve znění dotazu byla HW závada nejpravděpodobnější varianta, kterou jsem jen na dálku chtěl potvrdit, což jsi udělal a právě z toho jediného (ne jedinného) důvodu jsem ti poděkoval. ale když ani to někdo nechce vidět.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
hentoho 353komentovat netreba, ten ma zo mna fobiu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Tomik535to ,že máš problém bych pochopil,ale že na otázky lžeš a zavádíš ostatní jinam,natahuješ zbytečně vlákno,připravuješ živnou půdu pro dohady a hádky,co jsi vlastně tímto chtěl docílit? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Ariva 100 po zapnutí kódovánoJaká otázka, taková odpověď. Tak už nebreč.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535já nebrečím,ale ty bys měl,záměrně lžeš a čekáš radu,je to hnus R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
@2petrmas pravdu. len lutovat jeho spolubyvajucich ostava, on uz iny nebude.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Ariva 100 po zapnutí kódovánoAno péťo slibuji, že kvůli tobě začnu bečet. Ale tuto jámu sis vykopal sám, jen sem tě v ní nechal vymáchat. A podle tvé ubečenosti usuzuji, že to bylo pořádné šlápnutí na bebínko. Ale počkej. Vlastně ne. Někdo píše, že lžu a dychtivě očekávám tvé rady! No tak mu budu věřit..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Ariva 100 po zapnutí kódovánotomiku, to se fakt pozná, charakter máš ryzí.Jen až nám zase budeš plakat, že ti nejde nějaká banalitka, tak se místo tady zeptej sestřičky co ti nosí obědy.Jistě z tvých mystifikací pozná lépe kde máš problém.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Ariva 100 po zapnutí kódovánoTaky si myslím, že její rada by byla cennější. Tak jo. Už se těším až mi zase něco nepůjde :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |