Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Tv Finlux a nové FEC

Mám TV DVB S2 značky Finlux 40FLSZR160B a nejdou mi ty programy s tím novým FEC 5/6 u NovaHD,CT SportHD,atd...píše mě to hlášku Není k dispozici video a ručního ladění nemám FEC nabídce,abych ho zadal ručně.Má to někdo ten samí problém,nebo nějakou radu?Díky předem

Schettl
Registrace: 3/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tv Finlux a nové FEC

Smaž ten TP a nalaď znovu.

Martin79
Registrace: 7/2008

Prosímtě,díky a kde ho mám smazat?

Schettl

No, zkus to třeba u souseda....

bretah
Registrace: 9/2012

Vtipnej,myslel sem v tv kde najdu smazání TP,dík.

Schettl

Hele, když mě proplatíš cestu, tak ti to přijedu ukázat. Nebo si holt budeš muset naštudovat příručku, která k tomu zajisté byla přiložena.

bretah

U vetsiny TV pouze Tovarni nastaveni a vse hezky od zacatku :DDDDDDDD

Hypnos
Registrace: 3/2009

A proto nikdy nekupovat dvb-s v televizi :laughing: :O

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Tv Finlux a nové FEC

Přepni na sat a v menu přejdi na seznam kanálů - upravit seznam kanálů a vymaž jednoduše vše nepotřebné.Pak přejdi na instalaci a ručním skenování kanálů zadej potřebné údaje. Otázka u finluxu cca 1 min. :))

mini
Registrace: 7/2009

To sem udělal a nejde mi to?Asi jí vyhodím z okna....

Schettl

for Schettl

a nemáš náhodou v menu nastavené jen free programy?? :-/

mini
Registrace: 7/2009

Finlux má na webu setting pro Skylink,ale nevím jestli už je aktuální,dej tam dotaz:

http://www.finlux.cz/40flszr160b.htm

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Ted to ladím celé znovu, tak uvidím a díky,ne nemám free programy.

Schettl

Tak mě to stále píše u NOVAHD,CT SPORTHD,PRIMAHD,není k dispozici video,tak si něco platím a nejde mi to paráda...

Schettl

Co tam máš za modul? Irdeto CI+ NEOTION ?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

Irdeto Cryptoworks,a jiné programy mě jdou co se neměnilo FEC.

Schettl

Nové technické parametre na frekvenciách 11 797 a 11 914 MHz vyžadujú správne nastavenú satelitnú anténu. Ak zaznamenáte výpadky príjmu programov z tejto frekvencie, bude potrebné opätovne presne nastaviť vašu satelitnú anténu. V tom prípade odporúčáme obrátiť sa na odborný servis.
http://www.skylink.sk/zmena-parametrov

Steiner

Modul nestihá,puč si ten Neotion, Finlux ho taky na svých stránkách propaguje i u té tvé tv :

http://www.finlux.cz/40flszr160b.htm

habr

Ráno mě tyto programy taky nešly v přijímač Amiko 8840 v modulu smard cw. Po vložení karty do uni čtečky přijímače naběhly okamžitě. Jiné moduly jsem v přijímači zatím nestihl vyzkoušet.

sirda
Registrace: 11/2006

Značka Finlux

Mimochodem, věděl jsi, že nálepka FINLUX dávno patří Turkům, stejně jako třeba nálepka Grundig? Takže spíše Turlux....

jirkabe
Registrace: 2/2014

TV Finlux a nove parametry Skylink

Dobry den pane Schettl, k vasemu dotazu na Tv Finlux a programy se zmenou FEC na 5/6 sdelujeme : Zmenu FEC neni u TV Finlux potreba provadet. Televizor si s touto zmenou poradi sam. Vzhledem k tomu, ze vam programy 5/6 nehraji bude s nejvetsi pravdepodobnosti problem s nastavenim anteny. Nove parametry jsou na nastaveni velmi citlive. Upozornuje na to i Skylink ve svych informacnich materialech a bohuzel ma pravdu.
Pokud mate antenu nekde na dosah tak to muzete snadno otestovat, kdyz na programu, ktery vam nejde zkusite na parabolu lehce zatlacit (jen co povoli pruznost anteny)a "napruzit" ji ... jak program naskoci budete mit jasno.

Zde je text z letacku Skylink :
Nové technické parametry na frekvenci 11 797 MHz vyžadují správně nastavenou satelitní anténu. Pokud zaznamenáte výpadky příjmu programů z této frekvence, bude potřeba
znovu přesně nastavit vaši satelitní anténu. V tomto případě doporučujeme obrátit se na odborný servis.

Rad bych vas tez informoval, ze na webu Finlux.cz bude pripraven novy setting pro instalaci pres USB cimz se cele preladovani vyresi behem par vterin.

Jinak stale plati, ze vV pripade jakychkoli potizi a nejasnosti je nejlepsi kontaktovat dovozce televizoru Finlux jimz je spolecnost Mascom, kde dostanete rychle a profesionalni reseni.

Mascom - Zdarsky

MASCOMPZ
Registrace: 9/2010

Pokud mu jdou bez problémů programy z TP 12.207, nebude problém v nastavení paraboly . Signál na TP 11.797 je o něco silnější.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Nastavení paraboly to nebylo,akorát TV Finlux značky kterou jsem napsal hned nahoře, má problémy Modulem Irdeto Cryptoworks po výměně na starý modul značky Cryptoworks SCM to funguje vše.Tak nevím,ještě jestli to bude fungovat v satelitním přijímači kde by modul vyndán značky SCM a výměním je za něj.Jinak díky za info a potřebné dotazy a ještě podám informaci jak to vše dopadlo.

Schettl

Nastavení paraboly to nebylo,akorát TV Finlux značky kterou jsem napsal hned nahoře, má problémy Modulem Irdeto Cryptoworks po výměně na starý modul značky Cryptoworks SCM to funguje vše.Tak nevím,ještě jestli to bude fungovat v satelitním přijímači kde by modul vyndán značky SCM a výměním je za něj.Jinak díky za info a potřebné dotazy a ještě podám informaci jak to vše dopadlo.

Schettl

Tv Finlux, patří ve své cenové kategorii k tomu lepšímu, co lze koupit a to i vzhledem k obsluze přijímače. Počkej na nový seting na stránkách Finluxu a natáhni to přes flešku. Problémy s CI slotem v tv s dvb-s jsem už dnes řešil tři.Pokaždý to bylo na výměnu modulu. Doporučuji modul CI+ od technisatu.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Tak teď mi nejde zvuk u CT1 CT2 CTD v SD rozlišení a u všech zvuk jde i video.V TV značky Finlux 40FLSZR160B o mascom je zakopaný pudl a nevím proč Skylink vymíšlí furt něco nového a dokola přesouvá programy.Mám poslední měsíc zaplacen a na dobro odcházím.Nebylo lepší,když se neplatilo vůbec ni a vše funguvalo jak má.U Skylinku Vám nic neporadí,jen melou furt to samé dokola a donutit Vás kupovat si dokola něco nového.Do ted mě i jiným lidem vše šlo v pohodě,ale musí skylink dokola něco měnit včetně poplatků.

Schettl
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra