![]() |
|
Tv Finlux a nové FECMám TV DVB S2 značky Finlux 40FLSZR160B a nejdou mi ty programy s tím novým FEC 5/6 u NovaHD,CT SportHD,atd...píše mě to hlášku Není k dispozici video a ručního ladění nemám FEC nabídce,abych ho zadal ručně.Má to někdo ten samí problém,nebo nějakou radu?Díky předem |
Schettl
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 81 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECS ČT transpoderem se nic nědělalo,vše jede ,takže chyba u tebe.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
jackinoty jsi asi upad někde na hlavu jackino . Já bych nechtěl zase ty tvůj šrot . Panasonik s vestavěným satelitem JSEM PŘELADIL bez problémů za 5 min . a žádný TOVÁRNÍ NASTAVENÍ JSEM NEDÁVAL to samí u PHILIPSU. , chytrej .LIDI TED PŘICHÁZÍ Z PRÁCE TAK TO TADY VYPUKNE - proč mě to nejde , kam se poděl ten nebo tenhle program . Mechanici TV na přeladování u nás jezdí jak střelený do 10 km za 350 kč .mají žně . :laughing: :laughing: :bomb: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECTak po dvacátém přeládění celého tv Finlux už vše maká,jak má.Hrůza od Skylinku tohle masivní přeladování,už jim nedám ani kačku a hlavně mě nebaví si zaplatit za programy a každý rok to přelaďovat,jak (nevhodné slovo) to fuck..né |
Schettl
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECSchettle.....co, kdyby si se zamyslel nad svou neschopností a neházel špínu na někoho druhého. Jak to tak čtu , tak problémy máš ty a tobě podobných pár zoufalců. Vše šlape jak má.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECMám Skylink dost dlouho a je to poslední dobou vše na pytel,ty asi ne viď pane neomylnej,takový chytráky mám nejradši.Všem moc díky za rady a tip,info.A ztrácím se z tohohle Fora. |
Schettl
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECTak ještě nemám vyhráno,tak a teď mě to píše u těch programů z měněné na FEC 5/6,že jsou zakodované a nemohu je sledovat a přepnu a jde to cca po 10 min furt dokola.To je hrůza..od Skylinku!!! |
Schettl
![]() |
|
Schettlta jediná výhoda je jeden ovladač,ještě jsou prý další,to tady šířil tomík523,ale za boha si na další výhodu nerozpomenul ,na šítling nenadávej,včera jsem měl 13 zákazníků s přelaďováním,všem to jede OK,v nejhorším si k tomu koupíš krabičku a máš pokoj a ovladač k tomu navíc,jako bonus R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECZkoušel si měnit ten CAM, jak ti zde bylo razeno, nebo jen stále ladíš, přelaďuješ a prskáš u toho? Programy z TP 12.207 ti jedou korektně?Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECProgramy z 12 207 mi jedou super,vlastně všechny akorát ty tři NOVA HD,PRIMA HD,CT Sport HD mi jdou jen chvilku a po čase mi napíše že program nelze sledovat ja zakodovaný a pak zpátky a zas chvilku mohu sledovat a napíše to samé nejde,zakodovaný....CAM mě vysvětli co je to za zkratku,nebo mrknu na net.Díky. |
Schettl
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECJo,mysliš nový CA Modul/CI plus NEOTION od Skylink,také tip,ale to neznamená že to půjde?Ten zrovna doma nemám na odzkoušení. |
Schettl
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECSorry,12 207 nemám před placeno,tak nevím? |
Schettl
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECMožná jsi naletěl na žvásty zdejších odborníků o této značce. To už jsi mohl zrovna koupit ECG, Technika, Gogen, Blaupunkt, Changhong a bohužel se k této "kategorii" přidává i JVC, Grundig a Thomson.Něco od skutečných výrobců TV sis nevybral? Třeba Sony, Panasonic, Sharp, LG, Samsung, Philips? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECPhilips TV s DVB S-S2,no to nevím zrovna,jestli je ta správná volba?,špatné ovládání všeho.Panasonic,Sony určitě a možná LG a Samsung.Máš je pravdu v tom že u tohohle přeladění na 5/6 je potřeba kvalitu!!!a nemusí se volat servis na perfektní doladění Paraboly,tak aby funguvalo v TV levnější značky,ale vždy to není tak. |
Schettl
![]() |
|
@pierrepetrNebo UDO a jsi zpět u jedné dálky. ;)O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECžvásty zdejšího "odborníka" o nejlepším Philipsu opravdu nejsou to správné. Vybral jsi dobře. Levný Philips se této značce nemůže rovnat. Jen to chce se s televizorem naučit.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
Saták1jasně,ale mě by zajímali ty další výhody,které tomík255 mistrně tají R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECTo tě za takovou dobu ještě žádná další nenapadla? Nic moc. Ale samozřejmě žádné překvapení to není. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECAle víš co? Mám tě rád. Jednu další výhodu ti tedy aspoň napovím.Uhodneš proč se začaly vyrábět sat. přijímače typu Zircon mini, Mascom mini, Ariva 102 mini, Golden atd?? (dnes už jich je min 5 typů) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535no jasně,hádanka je náročná,aby si chytří nekupovali ty TV se sat.,ale hloupoučkých je pořád dost R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECCože? To myslíš vážně? :crying:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECAno, tí "chytří" si koupí ohřívač vody, že? Bože to je blbost, ještě že to ostatní vidí.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECProblém je spíš v tom, že dnes si to koupí už ten, co o dané problematice nic neví a ještě hůře byl poučen, ale rady nedbal :crying: Pak se jen diví :OHezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Tv Finlux a nové FECA to je nějaká tragédie? Vždyť ext. přijímač si může dokoupit vždycky. Některé řady bez S2 tuneru už ani nejsou, kolik myslíš, že to navýší výrobní cenu?Honem vyndávejte analogové tunery, bo někdo dostane depku že přikoupil i tuner který nikdy nevyužije. ;P Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |