![]() |
|
Enigma 2 - nahrávání na USBChci se zeptat zkušených, vím že obecně platilo, že E2 nahrává pouze na disky zformátované na FAT32 a EXT. Někde jsem se ale dočetl, že nové enigmy by měli umět i NTFS? Jak to tedy je? Mám nainstalovanou Hyperion v2, ale cestu na nahrávání k USB disku NTFS nezadám ani náhodou, přitom enigma disk vidí, přehrávání z disku starších souborů je bez problému. Díky za odpovědi. |
lukas321
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Enigma 2 - nahrávání na USBNo jo, ale ty nemáš Enigmu2 ale nějakou SH4nigmu2 to je ten zásadní rozdíl. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Enigma 2 - nahrávání na USBKua, co s tym widlackym ntfs mas!Aky mas problem s ext suborovym systemom! Ved aj windows ho uvidi po nainstalovani drivera na ext. A aky je problem mat dualboot na pc s niejakou distribuciou linuxu, trebars ubuntu? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 644 |
![]() |
|
RE: Enigma 2 - nahrávání na USBDíky za reakce! Aha, no tak já netušil, že je zásadní problém se čtením formátů mezi E2 a SH4nigma2, jen jsem chtěl vědět, proč jakákoliv odnož enigmy má problém zapisovat na ntfs disky, když to zvládne obyčejný orig.FW pro linux boxy (HD-BOX). Jinak nemám problém s ext formátem. takže závěr, prostě nelze? :) |
lukas321
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
![]() |