![]() |
|
Telefunken STBZdravím. Je to už nějaký měsíc, a je to tu opět. Přelaďování. Pánové jsem vkoncích. TP 12.207 (DVB-S2,8PSK) naladí, programy zatřídí, ale pokud na ně najedete, dochází k restartu a znovu bootování STB. Zkoušel jsem ladit autoinstalací, naladí jen půlku. Manu-ladění po jednotl. TP a ten samý problém. Najedete na Sport1CZ a restart, to samé u maďarských programů. Má někdo nějaký nápad, kromě (ne)ekologické recyklace? Kdyby bylo na mně, už je v popelnici. :( |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: Telefunken STBVidím, že tento přístroj vlastní takřka všichni, takže dík - doporučím tu popelnici. Nějaký firmwear, podpora, nic. Tomu říkám bývalý Skylinkready stroj jak lopata. Pokud to tak dopadne i s ostatními stroji, chraň nás PanenkaMária před Glisníkem. |
pf09
![]() |
|
RE: Telefunken STB:laughing: :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Telefunken STBNo to vypadá na Telefunkenčácké kurvítko po 2 letech. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
No to vypadá,že si pro tentokrát a zcela legálně, na chvilku pronajal kdysi slavnou nálepku od držitelů vlastnických práv k ní, nějaký mimořádně nekvalitní čínský garážový "výrobce"... |
jirkabe
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Telefunken STBBa ne, tuším to tu něko odhadl na tureckou garáž, propojenou na prodejce ve slovenské Oravě, kteří to distribuovali přes jeden ostravský e-Shop. Teď se k tomu už nikdo nehlásí :-) Těžko sousedce vysvětlovat, že JimJam asi pro vnučku nebude a raději ji ani už nebudu doporučovat žádný Skylinkready STB. :-/ |
pf09
![]() |
|
RE: Telefunken STB@pf09, doporuč jí Zircon mini. Má super vlastnost. Postavíš na něho čajník z varného skla a máš celý den horký čaj nebo kafe R^Fakt nekecám, mají ho zrovna v expertu za 14 stovek, tak jsem ho zkusil. Už jenom sháním kulatou hliníkovou plotnu :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik5352 v jednom a to se vyplatí. To by se dalo prodávat jako víceúčelový elektronický satelitní ohřívač nápojů. Horst by to dokázal prodat ve slevě za výhodných 14 tisíc Kč. R^ |
pf09
![]() |
|
RE: Telefunken STBNo jo, když vy se všichni necháte zblbout. Skylink ready a Telefunken to nemůže nikdy fungovat. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |