Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sport

Zdravím, dnes jsem zjistil, že mi nejdou jmenované programy. Vše jsem přeladill Po vypnutí přijímače z elektriky a opětovném zapnutí mi Nova jde asi 10sek. zamrzne a konec Píše zakodovaný program. Může mi někdo poradit? Předem děkuji

pepinas
Registrace: 2/2014
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 137
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sport

Skoro to tak vypadá že Jarda zavelel "Máme moc kliošů, snížíme stavy" a dokur*vil TP 11797 aby licencovaný Mascomy a další originál Irdeta nejely Rv Nebo možná rozjíždí nějakej velkej share server a potřebuje lidi přelifrovat tam :D Kde je vlastně jeho tiskovej mluvčí joscer aby objasnil jak to je? :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

To se ale trochu pleteš, protože tento modul licencovaný není. Ale v zásadě by se dalo souhlasit.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Sice je to byznys, ale dobře si vzpomínám, že zrovna Mascomy CRW/IRD, u kterejch maj jejich uživatelé(včetně mě) smůlu, byly dlouhou dobu hodně populární a spousta Skylink partnerů je na prodejnách doporučovala zrovna pro ICE karty. Je to sice už nějakej ten pátek, ale i tak by se nad tim mohli zamyslet. Sem to ale naivka hej? :)))

Corgi
Registrace: 9/2009

Tomik535@ To se teda nepletu protože ten modul má originální Irdeto a originální Cryptoworks a výrobce taky dostal zaplacený licenční poplatky. A že není olepenej blábolama od Skylinku je celkem jedno, protože i ty olepený krámy maj na TP 11797 problémy.

PoldaS

Samozřejmě jsem neměl na mysli licence na kódovací systémy ale veleskvělou značku Skylink Ready. Mimochodem připomínáš mi technika TKR, vypadá to, že se po něm slehla zem.. :)

Tomik535

No v hodně věcech měl pravdu (kde je mu konec?) a toto byla jedna z nich. Jednou má ten modul souhlas výrobce kódovacího systému a musí šlapat. Stejně jako když si koupím SIM od O2 a taky k němu nemusím shánět nějakej O2-ready telefon a fachá to v každým. Nedejbože abych pak ještě ke každýmu elektrospotřebiči musel někde nahánět punc ČEZ-ready :D

PoldaS

Ještě informace - mě nefungoval modul Eurocam CW, vyměněno za Irdeto Smit a vše funkční..

GreenTT

Já bych to udělal naopak,doladit parabolu a Reautorizaci karty ,neb naopak.A, když to nepomůže, tak teprve koupit bohužel potřebný CA MODUL,nebo nový sat.přijímač/TV.Mám TV FINLUX a vždy se mi po nějaké době sekl obraz a přestalo to hrát a po přepnutí to zas hrálo nějakou dobu,ale včera sem zadal reautorizaci karty a je zatím vše v pohodě, bez seknutí.Ca Modul tam mám starý Cryptoworks od mascom ze starého sat.přijímače,tak nevím jestli něco Skylink změnil,nebo to zpravila ta reautorizace karty?Cus.

Schettl
Registrace: 3/2011

Tak jak sem psal zatím to šlo a dopsal a seklo z nápisem program je zakodovaný.Sorry.Ještě dost práce s tímto problémem.

Schettl
Registrace: 3/2011

Tomik535/PoldaS: Zem se po mně neslehla, články zde čtu pravidelně. Stejně jako diskuzi, ovšem nemám už nějak potřebu se vyjadřovat a zvlášť, když se 90% všech příspěvků týká Skylinku. Tato platforma pod novým majitelem zcela promrhala ten ohromný zákaznický potenciál, který měla a poslední dobou dělají všechno proto, aby jim utekl i ten zbytek zákazníků, který jim ještě zůstává. Ovšem to je jejich podnikání a moje nulová starost, tak proto se už ani vesměs nevyjadřuji :8)

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Polda:
Který certifikovný box nebo modul má problém s TP 11797?

TDHenry
Registrace: 3/2010

On nemyslí certifikovaný ale licencovaný :)))

Tomik535

Aha, tak to potom ano ;)

TDHenry
Registrace: 3/2010

Zdravym celu komunitu, som tu novy a zaregistroval som sa preto lebo som nasiel prispevok na vasom Fore o probleme ktory mam aj ja.

od 25.Februara kedy SkyLink menil parametre, mi nejde jeden konkretny transponder naladit : 11797 H 27500 5/6 DVB-S2

Som si na 100% isty ze mam parabolu spravne nastavenu, pretoze predtym mi fungovali uplna vsetky kanaly na kazdej frekvencii. A okrem tejto frekvencie mi najde vsetky s plnym 100% signalom.

Mam mesiac stary CI+ modul Skylink Ready takze tam tiez problem nevidim.

Predtym ako pridal SKylink HB HD na transponder 11797 kanaly ako Nova HD ci Prima HD fungovali bez problemov. Viem ze menili frekvenciu z 3/4 na 5/6 ale to snad nemoze mat nasledok taky ze mi ukazuje "ziadny signal"ked predtym bol signal 100%

Uz som zufaly, dakujem za kazdu radu.

r1cc1

TDHenry@ Když si koupím modul kterej má implementovaný originální Irdeto, tak v něm taky musí karty se stejným systémem šlapat a nikdo nebude tvrdit že ještě potřebuju jakousi certifikaci. To je naprostej nesmysl a akorát snaha z lidí dostat další a další prachy za nákup novejch modulů. Je ovšem otázkou jestli se na ně lidi nevyfláknou a Jarda nesplače nad vejdělkem...

PoldaS

PoldaS: No až do úterka sem měl na to stejnej názor, ale asi ho budu muset změnit! :D

r1cc1: Jak už tu bylo několikrát uváděno, tak tenhle transpondér je extrémně citlivý na seřízení paraboly, takže pokud nemáš signál, tak to asi bude tvůj případ. Druhá skupina lidí signál má, ale na starších přístrojích/modulech ty kanály nerozkóduje, což ale tvůj případ zřejmě nebude.

Corgi

...milujem kecy o extrémnej citlivosti nastavenia nejakého TP... :bigeyes:

brga

A hned je pro co žít :sly:

Corgi

brga

presne tak, chcem vidiet ktory nemecky kanal ma taketo pripecene parametre, ze musi byt antena na desatiny mm, na jednom TP je signal super vyhovujuci a na druhom ani tuk? ved to je uz podla sedliackeho rozumu blbost. To smerujeme dozadu?

HornetF18
Registrace: 10/2011

RE: Corgi

Thanks Corgi za radu.
Avsak tomu stale nerozumiem, preco mam na inych TP 100% signal. No uz som skusil snad vsetko od aktualizacie FW po resetovanie komplet nastavani, a toto je jedine co som neskusil, tak sa na to zajtra dam a vylezem na strechu. Pohram sa s parabolou a LNB. Ale ak ani to uz nepomoze, tak uz fakt neviem.

borga + HornetF18
Suhlasim s Vami, nemyslim si ,ze mala odchylka v nastaveni LNB a paraboly ma nasledok uplnu stratu signalu. Ale nech ma boh ochranuje, ja vylezem na tu strechu a cez telefon budem hladat signal ako uplny pacient. Budem Vas updatovat o vysledku. :bomb:

r1cc1

To si piš,že to pomůže.Na Coolstream mě funguje vše,ale na stejnou parabolu na Xtrend 11797 ani ťuk.Motorem jsem cukl z 17.4 na 17.6 a signál 80 procent.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

...kurník - to keď bude zemetrasenie v Tichom oceáne a mierne pohne rotáciou Zeme, tak budeme musieť doladiť všetko, čo ide SkyLinku na FEC 5/6...???!!!

...vót ťéchňikááá!!!???

brga

tak jsem vyměnil Mascon 1.27 za Smit Skylink Ready CI+ a vše ok, už to jede

problém v modulu

rejča

to je pech :-(

tak jsem to zakřikl, modul má FW 4.2.4.3 a nejde nahrávat, nevíte kde se to nechá upgradovat, když OTA již nefunguje? díky

rejča

...tak vidíš - vót ťéchňikááá!!! Rv

brga
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 137

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra