Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

modul neotion a lg

Má prosím někdo nějakou zkušenost s tímto modulem v TV LG47LN575S? Po zapnutí TV vždy vyběhne hláška, že neproběhla inicializace. Někdy pak obraz naběhne a dá se normálně koukat a někdy se musí TV znovu vypnout a zapnout. Pomohla by výměna modulu za Smith, nebo je jen něco blbě nastaveno v TV? Modul i kartu dodal prodejce. Vlastně, prodejce dodal karty dvě a ta druhá jede v optiboxu zebra bez problému. Přesný typ modulu ani karty neznám, ale předpokládám, že když to jede v Zebře, tak že jsou obě karty Irdeto. Typ TV prodejce znal, tak bych čekal, že dodá modul, který v této TV bude chodit. Zlobí to kamarádovi, tak momentálně bližší informace o modulu, ani kartách nemám. Díky za reakce.

kedar1
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: modul neotion a lg

Zkontroluj FW modulu i TV. Jestli mu ten Neotion někde ležel, tak je třeba upgradovat. O té TV ani nemluvě.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

FW v TV je určitě nejnovější, ale jaký je v modulu to nevím. Bude ho muset zkontrolovat. Nevíš jaký by měl být nejnovější? Nikde jsem to nenašel.

kedar1

Zapni na Radio Beat a zkus OTA na 12070 mě se to číslo teď nechce hledat.

Tomik535

mám neotion v LG 47LM760S a šlape naprosto bez problémů

warof1
Registrace: 1/2014

Tomik535

12070 je na Astře ne? Já píšu o Thoru a Freesatu.

kedar1

No tak ho zkus aktualizovat na Thoru a dej vědět R^

Tomik535

OTA pro Neotion jsem našel jen na astře a hotbirdu. Na Thoru nevím z jaké frekvence. Dnes už to nebudu řešit, podívám se na to zítra. Díky za reakce.

kedar1

Který "pakůň" oblbuje lid a nabádá ke koupi TV se Sat-tunerem ? ? ? Kdo má IQ, tak to nekoupí, jinak pozor na rozhodnutí při nákupu "" drahé polovičky "". :))) R^ :))) Tak máte, co máte. :) R^

CES
Registrace: 4/2007

Na thoru to fakt aktualizovat nejde.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

CES...

"Který "pakůň" oblbuje lid a nabádá ke koupi TV se Sat-tunerem ? ? ?"

jen se rozhlédni a to pěttřipětku,nepřehlédneš R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Já jsem jich namontoval hafo a zatím žádná reklamace nebyla. TV se sat. tunerem je docela dobrá volba, proč ne?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kedar1

Napsal:
Datum přidání: 26.02.2014, 21:28.23 DNES!RE: modul neotion a lg
FW v TV je určitě nejnovější, ale jaký je v modulu to nevím. Bude ho muset zkontrolovat. Nevíš jaký by měl být nejnovější? Nikde jsem to nenašel.
..........................................
Hledals málo!
Například zde:
https://www.parabola.cz/forum/topic-75462/
No zřejmě tam máš starou verzi. Mrkni na verzi SDK. Pokud máš 21537, tak máš starou, a proto ty hlášky.
Vyšší verze SDK- 41899 a hlášky by měly zmizet!
https://www.parabola.cz/forum/topic-77132/
Pokud bude FW starý, tak musíš k někomu, kdo má Skylink, a pak ho cca za 20 minut stáhneš-nepřerušit stahování!

;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Cesko mě

manželka neradil tak si za to mohu nadávat sám.V uni čtečkách Gm a Amika mi tz HD jedou bez zardění a ve skylink redy NEOTION CI+ modulech běží jen čt1HD a Markíza HD a to z kartami irdeto i M7 ICE a s modulem smith Irdeto CI+ sky link readynejdou žádné HDčka

korkoran
Registrace: 10/2006

CES...ko

Proč hned pakůň? Mám jednu LG se sat tunerem v děckém pokoji a šlape bez problémů, modul mám ještě ten starý prehistorický CW smit... a naprosto v pohodě. Nač do děckého další krabičku navíc. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Nech ho raději přitom. Nějakou náhodou by mohl poznat svou omezenost a mohlo by to s ním šlehnout. :((

Tomik535

Dodám poslední.

Kdo šetří, má za tří. ? ? Ale to u TV a SAT techniky nejde, když chcete mít ovládací konfort a HD-FULL kvalitní obraz a ostrý zvuk. R^ R^ :)

CES

wladys

No máš to OK , že tam máš Smita a přeji Ti spokojený provoz. R^

CES

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra