![]() |
|
Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Dreambox 7020HD V2 programy najde, ulozi, ale nejde obraz ani zvuk, programy na jinych frekvencich funguji, ma nekdo takovou zkusenost????? |
MSKO
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 17 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
Tomik535no to u vás doma musí být těsno,jak v maringotce,když uvažuješ o přijímači na lince,pak tě naprosto chápu,pro tebe ani jiná volba není R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Jen jsem si myslel, že máš za tím obývákem třeba kuchyň, když tam chceš táhnout hdmi kabel se všemi jeho dalšími nevýhodami které jsem už minule popsal. Nebo se můžeš vyprdnout na kuchyňskou linku a nechat ten přijímač rovnou venku když to bude venkovní stěna. Nebo si ho vysekáš zeď s hdmi třeba k posteli a nemusíš ani kupovat baterky do DO. každopádně bude jakékoliv toto řešení jednodušší než integr. sat. tuner. Užij si to. Hlavně moc nemysli, aby sis tím neublížil.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797S tím řešením s hdmi až k posteli dokonce nepotřebuješ ani ten bezdrát. přenos DO. Stačí když u přijímače bude furt někdo ležet. Může i sedět. Hlavně aby dobře slyšel.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Vůbec nechápu jak na tohle tvé řešení všichni výrobci těch mini přijímačů nepřišli. Proč se tě aspoň nezeptali. Takových zbytečných nesmyslných krámů vyrobit. Místo toho mohli vydělat milióny na TV stolcích pro Mediablink pantery.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomíkutak si to užívej,máš pravdu nejlepší provrtat zeď,jinak to ani nejde,každý vrtá do zdi,jako ty,tím máme vyřešený sat příjem,ale co to DVD a mediaplayer?,můžeš mě poradit experte? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Tomik535a pro 220 taky vrtáš do zdi třicítkou,nebo to necháš viset? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797A co gulášovku nebo svíčkovou na smetaně? Tu bys poradit nechtěl? Takže je logické, že pokud někdo ještě používá video dvd apod, tak zatratíme všechny intergr. sat. tunery? i těch co je nepotřebují? Já žádný mediaplayer(mimo přímo v TV) ani dvd nemám, tak si to představ! A i kdybych měl někdy potřebu něco přenášet do Tv, tak to udělám bezdrátově po síti, zrcadlením apod novými technologiemi a ne tvými DVD. Jo sorry, já zapomněl, plazma za 7990 z Tesca to neumí.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Jsi fakt tak tupý? Zásuvku za Tv dávno před pověšením nemám nachystanou? To by nikoho před záměrem pověsit TV na stěnu nenapadlo? To k ní pak potáhnu po zemi prodlužku? Nebo pošlu 230 volnými piny po hdmi z kuchyně od přijímače?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
no johezky jsi to napsal,jenže vůbec ne k věci,co ten kabel 220v? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Prosím vás vemte to někdo za mně. Já už od něho jiné než dem.entní otázky čekat nemůžu. Vždyť ani neumí číst.On si myslí, že když někdo na stěnu věší TV, tak si předtím zapomene naplánovat zásuvku. Stejně jako se může zeptat zda mi pravidelně píše na FTA kanále zakódováno a tento jev spolehlivě pokaždé vyřeší povytáhnutí karty. Vzdávám to. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535no nic jiného bych od tebe nečekal,ale ,že budeš tak jednoduchý jedinec,když si naplánuješ zásuvku 220 za TV,že si zapomeneš naplánovat pár husích krků do zdi,to je hodné experta,jako čt 24 kódováno a po vytažení karty ,vše OK ,asi stačilo,všichni mají jasno,děkuji R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Na jeden koax nepotřebuji žádné husí krky. Ale nečekám že to pochopíš. Poslední otázka. Dokážeš aspoň pochopit, že čt24 bylo kódováno jen pro tebe? Odpovídal jsem jen tobě. Proč to už nemám sílu ani chuť ti podruhé vysvětlovat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
vtip rokuDatum přidání: 24.02.2014, 22:07.55Ariva 100 po zapnutí kódováno Na čt24 to píše taky. Problém vyvstal nedávno. Registrován: 10/2007, Autor: uživatel Tomik535 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Aha tak tady je zakopaný pes. Ještě jsi se z toho napálení nevybrečel. No jen si posluž. Na předchozí otázku klidně zapomeň, více tě trápit nebudu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
lžeš na veřejném fóru,kdokoliv může vstoupit do diskuze,kdokoliv ti může chtít pomáhat a ty veřejně lžeš a teď se z toho jen vykrucuješ,co je horší,že si to může někdo v dobré víře přečíst,třeba za 3 roky,až bude tento problém řešit a ty píšeš lži,prober se laskavě,nebo jak chceš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Marné nepochopil, že to byla odpověď jen pro něho. Hned jak to bylo divné někomu jinému (v tomto konkrétním případě to byl gsmobil), tak jsem to hned vysvětlil. Tudíž i příp. všem ostatním, co by to za tři roky mohli číst. Bohužel nevíš jak se z té své dem.entní otázky vymluvit. Tak si dál breč o lžích nechápavý uplakánku.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Vůbec se nebojím, že by tomuto vysvětlení (narozdíl od tebe) ostatní neporozuměli:@gsmobil na volném kanálu tu hlásku určitě nevyhazuje nemám ho u sebe. Jen mě zajímalo co z něho na takovou blbost vypadne.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
čemu mámevěřit?Datum přidání: 24.02.2014, 22:07.55 Ariva 100 po zapnutí kódováno Na čt24 to píše taky. Problém vyvstal nedávno. Registrován: 10/2007, Autor: uživatel Tomik535 nebo @gsmobil na volném kanálu tu hlásku určitě nevyhazuje nemám ho u sebe. Jen mě zajímalo co z něho na takovou blbost vypadne.. vše napsal jeden tomík v jednom vlákně,kde žádal veřejnost o pomoc a to není poprvé,co se zde takto ztrapňuješ o to horší je,že jsi býval adminem,to je ostuda a vůbec tě nezajímá,že ti chce někdo pomoci a ztrácí tady s tvým problémem čas a ty ho zavádíš mimo záměrně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Ano zavedl jsem tě záměrně. Snad už víš proč. A nikoho jiného. Tak už pochop, že dem.entními otázkami mi nepomůžeš, příště se na pomoc pro mě vysmol a mé vlákno raději obejdi aby sis ve své naivitě opět neublížil.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomíkuty jsi měl dem.entní otázku v založení vlákna,potom jsi ještě lhal,nakonec jsi z toho chtěl vybruslit,lžeš na veřejném fóru a ještě se ti to zdá normální,to jako bývalý admin dáváš hezký příklad nováčkům,potom se nikdo nemůže divit, kam to tady spěje,radši to už nepitvej,takto to google najde na prvním řádku,děláš za sebou hnusnou elektronickou stopu,tvoje věc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Začínáš být ještě paranoidní, ale to se asi dá vyléčit.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
no jo,ale nevím jestli to myslíš vážně,nebo,jako často jen lžeš,začínám si zvykat,hrabeš se ve svém hnoji,už to nech tak R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
petřetady ti musím dát za pravdu. Ve vlakně, Ariva 100, by jasné, že tazatel vůbec nevěděl která bije. Zeptal se jak amatér a když pochopil svůj omyl, tak místo aby to přiznal, tak se trapně snažil to svést na tebe. Ostatně takto svoji jednoduchost a slaboduchost se snaží otáčet a svádět na jiné. Je to ale průhledné a trapné. Navíc ten jeho slovník plný urážek, to je děs.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubajá bych to ani neřešil,kdyby se jednalo o nějakého kolemjdoucího,ale tomík321 je jasně viditelný típek a navíc,co je nejhorší bývalý admin,který dělá ostudu a veřejně lže,kdyby to bylo po mailu,tak ho pošlu někam a nic neřeším,ale tady veřejně,každý to čte a bude ještě číst,až bude hledat řešení stejného problému,půl hodiny se bude patlat ve vlákně a nakonec pan chytrý napíše,to byla jen legrace,myslím,že to byl tak velký přestupek,na který neplatí žádné pravidlo(bohužel),no nic,je to hnus,nic horšího snad ani není,požádat o pomoc a potom lhát,zavádět problém jinam,kde není. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nefukcni programy SKYLINK Frekvence 11797Fňuk, fňuk.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |