![]() |
|
Ktorá platforma má najširšie možnosti alternatívy?...teda používania alternatívnych SW, zdieľania a podobných vychytávok - som nas..tý na oficiálne maniere rôznych operátorov!!!...nikdy som sa o to moc nezaujímal, ale posledné udalosti ma presvedčili, že "značkovým" "ujom" a "tetám" už nedám zarobiť ani cent!!! Poradťe, ktorý systém je na toto naj... ...Amiko Alien?, akýkoľvek Linux?, Golden Media?... ...nemám prehľad. |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Ktorá platforma má najširšie možnosti alte...musíš na Krym - u Sevastopolu na tebe bude čekat aprilia rsv hotovy rad a mnoho dalších. Potom nebudeš muset byt na.s.r.a.t.ý. Se soudružským pozdravem - nech sa darí. Či? |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: Ktorá platforma má najširšie možnosti alte...najlepší:1:linux 2:rusi vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Ktorá platforma má najširšie možnosti alte......ahá... Rv R^ |
brga
![]() |
|
RE: Ktorá platforma má najširšie možnosti alte...Vezmi holku do kina, ta nasratost Ta prejde R^ :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
onneeeeePrávě ted řídí přílety antonovů s tanky a výsadkáří.... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 637 |
![]() |
|
RE: Ktorá platforma má najširšie možnosti alte...V ktorom obchodnom dome sa da najlepsie kradnut ? :laughing:AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Ktorá platforma má najširšie možnosti alte...ariva 102e alebo potom ak linux tak vu+ uno a nejakých bratov z východu k tomu...:-) |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
@LucaBrazza...chápeš to zle - skôr by som to prirovnal k otázke: kde kúpim napodobeninu (nie falzifikát) značkového oblečenia za lacný peniaz, nakoľko značkové handry sú v poslednej dobe nevalnej kvality, nehoráznej ceny a absolútne nespĺňajú to, čo deklarujú?! R^ |
brga
![]() |
|
RE: Ktorá platforma má najširšie možnosti alte...Tak pokial to chapes takto, tak to kupis vsade, z toho obchod zije! Velka znacka a made in Banglades by deti.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ktorá platforma má najširšie možnosti alte...netušíš,že ta cesta vede kolem šibeničního vrchuDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
![]() |