![]() |
|
Preladeni SKYLINK 11797Vazeni ucastnici, po 3 dennim trapeni, a cteni vasich jalovych diskuzi SITLINK/SKYLINK a nadavani na tohto poskztovatele jsem nasel pricinu nefungovani progamu na TP11797.Mam DREAMBOX DM7020HD V2. Nastavil jsem v menu pro nastaveni dekodovaciho modulu "Common Interface" jsem povolil "podpora vicenasobneho programu = YES", "High bitrate support=YES" a 11797 jede jako vino. S pozdravem MSKO |
MSKO
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 17 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Skylink 11797Amiko 7900 TP 11797 nejde na tom istom satelite Opticum 403HD všetko v poriadku |
kacesk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
preladeni 11797Do chvile preladeni byl prijem Prima HD,Nova HD,CTsport HD bez chyby.Po preladeni zmatek,zadny Signal,ci zakodovan.At se pan Glisnik snazi odvalit tento problem na vse mozne,od nenasmerovane paraboly az na necertifikovany prijimac bude chyba prave v tom preladeni.Vzdyt do te doby nebylo zadnych potizi.Jenze nejjednodussi je prave odvalit vse na zakaznika.Syn to resi prechodem na vzdusny prijem,ja take zu nebudu prodluzovat ten nesmyslny SERPO,jakypak servis ktery neni.Jen navysovat prijem,vybirat za prenos a vybirat za prijem a dobre se mit. |
waldi357
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
Re: SkylinkTak zas úplně v pořádku to pánové není. Slavný TP nefunguje na mnoha přístrojích s certifikátem včětně televizí napříč celým spektrem. To, že šlape zrovna právě tobě doma, máš kliku a buď rád. |
Pepa3
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
kluciuž nepište ! sluničko je za obzorem ,ostatni kontaktujte skylink a jardu retardu :laughing: :laughing: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Skylink 11797ja nehovorím že je to v poriadku, ale že je tam velký problém s ktorým by sa mal začať zaoberať Skylink ked jeho zákazníci "platiaci" majú problém s tým ,za čo platia.Amiko 7900 a Opticum 403 je to isté len je iný obal. Jeden ide, druhý nie. Do preladovanie šlapaly oba v pohode. |
kacesk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Preladeni SKYLINK 11797MSKO Vas vsechny zdravi, dneska jsem mel tu cest pohrat si s integrovanym prijimacem v TV Samsung, po zkusenostech nabitych z Vasich diskuzi jsem majiteli naladil HD programy ktere delaji vsem problemy 11797.... (dodnes na tomto prijimaci nefungovali HD programy). V pripade SAMSUNG se jednalo o problem nastaveni LNB konveroru, piochpil jsem co prijimac, majitel to original, prijimac=jine nastaveni, jine menu, majitel=jina zkusenost, jina odbornost - kazda rada draha. |
MSKO
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
Moje problémy na 11797byly legrační. Technisat HD 8SX všechno naladil, i 11797 i 12207 z malé paraboly T 55. Teploměr na sílu signálu je v % a kvalita je dB.Všechny frekvence na Astře 3 byly s nadprůměrnou silou signálu, včetně kritických 11797 a 12207. Kvalita na kritických je legrační, ukazuje 6,9 až 7,1 dB, což je na tomto přijímači docela dost, ale je v červené barvě, která označuje mizernou kvalitu. Stanice hrají, ale občas se seknou, když projede kolem auto. Z téže antény Ariva 252 ukazovala lítající kvalitu v širokém rozmezí 46 až 71 procent. Otočil jsem velkou parabolu 90 cm ze 75E na Astru 3. Síla signálu stoupla na Technisatu o dalších necelých 10% na cca 80 a kvalita na doraz 10,5 dB a je zelená. Zatím se to neseklo. Můj dojem je, že přijímače mají různé dekodéry signálu (nikoliv dekodéry kódování)a vypořádavají se s novými parametry Skylinku různě. Když se ale nakrmí mamutím signálem, pak to jde... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |