![]() |
|
Vyjádření Mascom k CAM IRD/CRWPožádal jsem Mascom o vyjádření k problémům CAM Mascom s FEC 5/6. Pro ty co mají zájem je vyjádření zde:http://img18.imageshack.us/img18/9665/6k0h.png Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Vyjádření Mascom k CAM IRD/CRWDíky myslím, že proti tomuto nemá smysl něco namítat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Vyjádření Mascom k CAM IRD/CRWVyjádření je slušně napsaný. Akorát je tam kec v tom že je CI mrtvá generace a že jej překonal CI+. To Mascom přepískl protože CI+ není nic jinýho než další omezení u diváka a nepřináší mu vůbec nic kladnýho. Možná to Mascom napsal proto že začal prodávat svoje CI+ moduly a potřebuje kšeft RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Vyjádření Mascom k CAM IRD/CRWMoc zajímavý díky za sdílení. |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Vyjádření Mascom k CAM IRD/CRW...ja tomu rozumiem tak, že celkový dátový tok je nad možnosti CI a treba CI+... ...otázka je aké rýchle rozhranie je aj v STB.. |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Vyjádření Mascom k CAM IRD/CRWJá to jen doplním, jsou ještě v prodeji i sat-rec. s rozhraním jen CI a to i u OMKA a o TV se SAT tunerem to nebudu komentovat. ""Babo raď lidem "" . R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vyjádření Mascom k CAM IRD/CRWCelkový datový tok nie je nad možnosti modulu. Je to tam vysvetlené jednoznačne. Modul Mascom splňuje normu pre CI rozhranie a podporuje v súlade s ňou max. datový tok 72Mbit/s a max. TS-clock 9MHz. Túto špecifikáciu musí dodržať aj výrobca prijímača. Problémom je to, že prijímač generuje na transpondéri rýchlejší TS-clock mimo CI špecifikácie. Teda TP 11797 by mal s modulom v pohode fungovať. Treba sa sťažovať u výrobcu prijímača. Zbytočné hádzať vinu na Mascom. |
bill9970
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Vyjádření Mascom k CAM IRD/CRW"Teda TP 11797 by mal s modulom v pohodě fungovať" ? No dobře to je jeden parametr "max. dat. tok 72Mbit/s", ale zas jak má SW na crypto HD ? Těch vlivu může být víc. Já jsem ho měl(v roce 2011) a za dva dny šel z domu. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vyjádření Mascom k CAM IRD/CRWSchválně jsem to teď vyzkoušel,smit ci+,aligátor-ci+ bez certifikace skylink,kar.ICE-vše jede v pohodě,jen se mi načítá místo 11797-11798/což je norm./! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |