![]() |
|
Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT - SKYLINKPřeji hezký den,nevíte, kde se nechá zaktualizovat fialový SMIT ze 4.2.4.3 na 4.2.4.4? Psal jsem i na OMKO, e-satelity, ale nedělají. OTA je již nějaký rok nefunkční. V nové LED TV nenahrává... A kupovat kvůli tomu nový modul se mi nechce. Díky za každou (přínosnou) radu. |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...https://www.parabola.cz/forum/topic-80245/ |
warof1
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...Do Omka jsem psal, že to nedělají... :-(Jinak vyjádření ze Skylinku, je to soda - na rozbití huby: Dobrý den, váš dekodovací modul ale nejnovější verzi softwaru 4.2.4.3. Novější verzi zatím výrobce nevyvinul. Nahrávání je funkce přijímače/Tv (přijímač neuvádíte), nikoli karty a modulu. Modul a karta v době nahrávání fungují úplně stejně, jako v době standardního sledování programů. Problém bych tedy neviděla v modulu, ale samotném zařízení, kde modul vkládáte. Přeji pěkný den. S pozdravem Katerina Gajdová |
rejča
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...přitom vím, že 4.2.4.4 je, že ho uvolnil Skylink přes OTA a že právě tento problém řešil Rv |
rejča
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMITPokud je to starší verze modulu (bez oranžového znaku CSLINK), tak ten má jiný hardware a aktualizace na 4.2.4.4. podle mého názoru není možná. Určitě ne přes OTA. Kontaktuj přímo dovozce, což je tuším i***r-sat.cz z Blučiny. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...tak toto som zistoval aj ja..a poviem ti ze to nema riesenie...OTA na teno modul na satelite ani inde proste nie je neupdatnes ho ani ked sa pretrhnes...;P skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...mám HW Version: 4.0.3a určitě existuje Verze SW: IRD-SCL3SECPLUSGRC-4.2.4.4 no nic, pošlu ho dál a koupím jiný... :lookaround: ale je to škoda, jinak šlape OK |
rejča
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...ještě jsem zkusil napsat dovozci, tak se uvidí... |
rejča
![]() |
|
rejčaTak sem pak písni. To mě teda taky zajímá... |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
OMKODOTAZ K PRODUKTU:Modul SMIT Irdeto CI+ http://www.omko.cz/modul-smit-irdeto/ TEXT ZPRAVY: Dobry den, je mozne tento modul se starsim firmware aktualizovat na posledni 4.2.4.4? Resi tato aktualizace moznost nahravani? Jaka se cena? Diky Martin Dobry den, ano je to mozne, cena 350,- s DPH + postovne. Ano tato aktualizace resi nahravani. Jedina osoba co to na firme provadi jsem ja osobne, bohuzel jsem momentalne na neschopence, v lednu bych snad mel byt v praci, takze se pak muzeme domluvit, delam to obratem. Dekuji za pochopeni. S pozdravem Ing. Martin Svehlik technicka podpora Omko Digital a.s. | Kastanova 62, Brno 620 00 | www.omko.cz E-mail: dotazkproduktu@omko.cz Tato zprava byla vytvorena a odeslana dne 19.12.2013 v 12:37 hod. |
WWWendy
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
OMKO asi už ne...Dobry den,aktualizace CI+ modulu neprovadime. Muzete se vsak jeste pokusit proverit, zda neni OTA dostupne na nekterem z programu ORF na A19,2. S pozdravem Theodor Mikulastik vedouci servisniho oddeleni Omko Digital a.s. | Kastanova 62, Brno 620 00 | www.omko.cz |
rejča
![]() |
|
RE: pošleteho do Blučiny na Inter-sat, děláme to za 150.- Kč.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...Paní Gajdová se prostě jen podívala do starého certifikačního protokolu a jak vidno víc se po tom nepídila. Každopádně je to ostuda, poskytovat takovéto informace. To, že to už OMKO nedělá je pro mě novinka. Snad nebude třeba dalších aktualizací.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...Zaslal jsem to dnes do Blučiny, díky za tip. R^ |
rejča
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...Rejča:"přitom vím, že 4.2.4.4 je, že ho uvolnil Skylink přes OTA a že právě tento problém řešil " Toto není pravda! Skylink žádné aktualizace přes OTA neuvolňuje, OTA si platí výrobci, pokud mají nějaký problém s FW!!! Není ani pravda, že by někdy tento modul měl aktualizace přes OTA, na OTA byl ze skylink ready modulů pouze NEOTION! A už vůbec nechápu, co má Skylink společného s CA moduly?? Skylink není dovozce, ani prodejce CA modulů. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
@TDHenryhttps://www.parabola.cz/clanky/4523/dulezita-aktualizace-softwaru-pro-dekodovaci-moduly-smit-irdeto/http://www.skylink.cz/doc/cms_library/smit-irdeto-ci-dekodovaci-modul-53.pdf ... kdyby to Skylink certifikoval pořádně, tak by zjistil, že ten modul nefunguje v dané verzi s CI+ a nemusela by dva, tři měsíce po certifikaci vznikat oprava, která byla šířena prostřednictvím OTA na TP, kde byl v té době STV1. Bohužel už nedošlo k přehození na jiný TP po tom, co tento TP přestal Skylink využívat. Takhle si lidi koupí daný modul, zjistí že má certifikovaný FW a pak zjistí, že nefunguje jak má a Skylink ještě desinformuje. |
rejča
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...Rejča:Tak za tu aktualizaci se omlouvám a sypu si popel na hlavu, vždy jsme to řešili přímo u nás. Pokud by si výrobce modulu zplatil aktualizaci na OTA, tak není problém ji na TP 12070 přidat. Momentálně tam není tuším vůbec nic. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...v pohodě, jsme jenom lidé :-)přeji hezký den |
rejča
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...Rejča:kdyby to Skylink certifikoval pořádně, tak by zjistil, že ten modul nefunguje..... Protokol vyjadřuje stanovisko Skylinku k výrobku v SW a HW verzi, která byla předložena k testování a jeho kompatibilitu s vysíláním ke dni testu. Skylink neručí za nedostatky satelitního přijímače, které nebylo možno v době testu běžně dostupnými technickými prostředky zjistit a to samé platí i o Cam modulech. U Cam modulu se projevila SW chyba, která znemožňovala nahrávání, tak výrobce uvolnil nový SW který toto odstranil.Skylink SW nevyvíjí, toto je zcela na výrobci. |
MT543
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
Konec dobrý, všechno (až na Skylink) dobrýVčera mi přišel zaktualizovaný modul na verzi 4.2.4.4 - problém s nahráváním byl odstraněn.Kdybych dal na neprofesionální podporu Skylinku, která mi tvrdila, že poslední byl 4.2.4.3 a že novější nikdy nenabízeli, tak bych musel koupit jiný modul. Ještě mi tvrdili, že problém je určitě v přijímači - HAHA. Takhle to vyšlo na 150 + 121 Kč poštovné Takže Skylink opět nezklamal - neporadil a ještě se "technička" chovala arogantně, že ona jediná má správné informace a ani se za dezinformaci neomluvila, nepřiznala chybu. Naštěstí si člověk může najít informace sám mimo tu firmu, díky tomuto i ostatním webům. R^ |
rejča
![]() |
|
RE: Kde nechat zaktualizovat CI+ Irdeto SMIT -...Pařadnictvo. R^AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
tak tedy:bomb: R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
![]() |