Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Jaky satelit Combo s pozemnim T2

Jaky přístroj Combo s T2.Koukal jsem na Golden Media Unibox 2.Golden Media Wizard HD VOTE.Aby tam šly karty ICE Skylink a ICE T-Mobile a IRDETO Skylink a Irdeto T-Mobile.Nebo jaky doporučíte stačí mě uplně obyčejny.mě stačí jenom tunery DVB-S,DVB-S2,DVB-T a DVB-T2+internet nebo bez internetu.

vak1
Registrace: 1/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

Golden Media Wizard HD Vote

Myslite že golden media wizard hd vote je spatna volba.Když se po1,5 roku rozpadne jak se tady piše.Je to vyrobce jak vyrabel golden interstar 87o xpeed.Ten mam už as 7 roku a pořad ok.Nebo kdo ho vyrabi

vak1

Jaky satelit combo s pozemnim t2

tak myslite že golden media wizard je špatna volba když se pise ze po 1,5 roce se rozpadne.ja mam golden interstar 870xpeed a mam ho as 7 roku a porad je ok.A kdo ho vyrabi

vak1

RE: Jaky satelit Combo s pozemnim T2

vak1
RAFI psal o rozpadu obrazu u GM unibox2 a ne u wizardu !!
Jak ti už psali - klidně vem Amiko HD combo nebo toho wizarda

Vzpomínky na 870xpeed si uchovej, protože tak HW kvalitní přístroje dnes již nekoupíš, jedou dodnes, obraz přes RGB skvělý :) Ale pochop, že dnešní "výrobci" jsou pouze značky a nikdy nevíš, jestli novější typ přijímače stejné značky bude stejně dobrý jako jeho předchůdce nebo to bude šmejd

lance
Registrace: 10/2008

lance

zrovna včera jsem přepojoval GI 770s asi 7 let starý na komponent u zákazníka a chrochtal blahem,jaký má obraz,že HD nepotřebuje,ty GI byly držáci,asi 300 jsem jich montoval v letech 2007-2008 a pouze 3 opravoval,choděj dodnes R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierre

nápodobně, nedávno se na mě obrátili starší příbuzní o radu s nákupen ledky do 10tis. chtěli větší obrazovku než 70CRT (i když velice slušně dosud hraje) - podařilo se mně je naštestí přesvědčit na plasmu P42x60e za desítku s prodl. 5 let.zárukou a po důkladném seřízení obrazu na TV je obraz přes RGB z Xpeeda 870 až nepochopitelně dobrý, na to že je to SD a ještě k tomu analog..., dívají se z cca 3,5 a i když jsem jim předvedl HD tak zatím nechtějí, taky si "chrochtají" že jim to stačí :)

lance
Registrace: 10/2008

lance

škoda,žes jim to nezapojil přes komponent,to je ještě o 100% lepší a na plazmě dost super R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: Jaky satelit Combo s pozemnim T2

Svatá pravda. To, co z téhle řady leze přes komponent, tak o tom si dnešní HD stroje, především s Ali chipsetem, můžou akorát tak nechat zdát.

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

ve své době ,nejlepší mašiny R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra