![]() |
|
Golden Media SPARK TRIPLEX Linux T2Zdravím,Neví někdo jestli existuje SW který podporuje kartu Irdeto ICE? Popřípadě kde stáhnout? Díky všem. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: Golden Media SPARK TRIPLEX Linux T2Ak tam máš spark spustí MCAS.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
pele1Můžes vysvětlit?Díky. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: Golden Media SPARK TRIPLEX Linux T2Pokud tam máš "spark",koukni se zda máš nainsalovaný mcas,který musíš zapnout(svítí zelená),pokud nemáš ,nahraješ přes USB plugin s mcas.Pro dobrou práci přijmač budeš toho potřebovat více.Ať se ti daří. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Golden Media SPARK TRIPLEX Linux T2mcas_1.0.22---http://webshare.cz/#/file/1T86om14p6AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Golden Media SPARK TRIPLEX Linux T2Zdravím,uvažuji o koupi tohoto přijímače. Rád bych se zeptal jestli je to dobrý přijímač nebo by jste mi raději poradili nějaký jiný se stejnými nebo podobnými parametry vč. ceny. Děkuji za odpovědi. |
Finbel
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
Finbelto si piš že je to ne dobrý ale suprový přijímač za tu cenu ,pokud zvládáš linux tak neváhej ani minutu.mám ho a naprosto spokojen.čau měj se. R^ R^ R^ |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
Finbelmrkni na parametry toho přijímače a musí ti být jasné že za cenu kolem 3a pul litru je to paráda.jedna nevýhoda že nemá ci slot jinak super ,fakt ho ber. |
marksony
![]() |
|
marksonyDíky moc za odpovědi. Můžu se ještě zeptat jestli po nahrání E2 funguje i karta irdeto ICE, dále jestli přehrává bez problémů mkv a avi a jestli tam můžu připojit 3Tb hdd. Díky. |
Finbel
![]() |
|
Finbelfunguje v poho i ice irdeto karta jak freesat tak skylink po nahrátí E2 .MKV AVI TÉŽ OK A MUŽEŠ PŘIPOJIT I 3 TB HDD.VŠE MÁM ODZKOUŠENO .ČAU A DOUFÁM ŽE BUDEŠ SPOKOJEN. R^ |
marksony
![]() |
|
marksonyDíky moc za odpověď. |
Finbel
![]() |
|
marksonyJeště jedna otázečka - podporuje i diakritiku v českých titulcích (např. srt) ve filmu? Díky |
Finbel
![]() |
|
Finbelano podporuje i diakritiku v českých titulcích.Má perfektní obraz mnoho funkcí ,podporuje i 3D .Já ho mám připojený k ledce Samsung uhl.139cm.Mám freesat balíček HD a přál bych ti vidět obraz a garantuju ti že by si se dlouho nerozhodoval.Samozřejmě má vynikající obraz i v SD.Jak říkám ber ho a neváhej ani minutu,at se daří čau. R^ |
marksony
![]() |
|
marksonyTak to je super. To jsem potřeboval vědět. Díky moc za info. R^ |
Finbel
![]() |
|
Finbelv poho nemáš zač a když tak se pak někdy ozvi jak si spokojenej.jinak jsem z litovle u olomouce.čau. R^ |
marksony
![]() |
|
Golden Media SPARK TRIPLEX Linux T2Ahoj podporuje funkci PIP ??? dík za info |
kvapa
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Golden Media SPARK TRIPLEX Linux T2souhlasím s finbelem a ostatni,na ellano.sk je toho hodne,po registrace na forum mas co potrebujes,firmware,pluginy,setting pro spark atd.ja ho mam a jsem zkoušel PKT GOLDEN MEDIA E2 HYPERION IMAGE a HDMU a zustal jsem u HDMU.preji hodne stesti R^ |
latino
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
![]() |