![]() |
|
Jaký vybrat dotovaný přijímač?Chtěl bych si pořídit dotovaný sat.přijímač. Prosím mohl by mi někdo poradit pro jaký se rozhodnout? Zde je nabídka: http://www.eusat.com/clanky/skylink-ready-prijimac-za-999kc/Předem děkuji za radu. Alex |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Jaký vybrat dotovaný přijímač?Pokiaľ na to pozeráš čisto ekonomicky podľa tvrdenia na tej ich stránke, citujem:"Úspora až 200 Kč ze standardní ceny přijímače", tak stačí pár klikov vo vyhľadávači a dozvieš sa čo si chcel: Mascom MC 250 HD IRCI od 1 821 Kč Zircon SHD777 od 2 039 Kč GoSAT 7056 HDi od 1 009 Kč Homecast HS 3200 CI IR od 2 430 Kč Mascom MC 250 HD IRCI od 1 821 Kč Ak Ťa zaujíma aj kvalita, tak sú tam aj vyjadrenia kupujúcich. Takže skús si najprv vybrať max. dva a potom sa spýtaj tu. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
Dotovanýnedotovaný osobně já od nich nikdy. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
to záleží......to záleží na vkusu každého soudruha, já osobně jsem pro GoSat :))DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Jaký vybrat dotovaný přijímač?Dotované přijimače jsou 4 dost mizerné, jeden horší průměr - gosat 7056. Poměrně vysoká poruchovost, provedení vyloženě hnané na cenu a obraz zaujme maximálně toho, kdo nemá možnost srovnání. Ze skylink ready strojů fungují a hrají dle mého rozumně Technisat technistar sir a Humax 5100. Kdo se mine fast scan a dalších rádoby vymožeností má možností poněkud více- Technisat S2, Schwaiger 596 atd. Diskuze na netu jsou zaplácany většinou euforickými výkřiky jak je vše super těch co koupili svůj první max druhý HD stroj a to je vše co vlastní, takže jejich možnost srovnání je dosti omezená a zkreslená. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE:Jaký vybrat dotovaný přijímač?Já jsem spokojen s GoSat GS7056HDi,po registraci na stránkách Gosat.cz lze záruku rošířit na 3 roky:http://www.gosat.cz/p/gosat-gs7056hdiO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Jaký vybrat dotovaný přijímač?TEchniSat má pěkný obraz, a zde to pěkné končí. Podpora přestala existovat :-/ Výše jmenované jsou kousky s běžnými funkcemi, nic extra v nich není, ale běžnému uživateli zcela stačí. Kdo chce něco super či na hraní, ten si pořídí VU+ Duo2 a má zase jiné možnosti... |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
Saták1tak to napiš do vlákna pro ondra700,ten tady pláče a ty jsi spokojen R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE:Saták1Až na jednu drobnost- nikde nepíšou, že pro dotované boxy není záruka 3 roky, platí jen pro nedotované. Už mi to bylo takto řečeno od 3 obchodníků, kteří je berou a jsou nasr... na Tipu.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
@wolfA jo,to jsem netušil.. :-/O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Jaký vybrat dotovaný přijímač?Za mna Gosat, ale kazdy Ti poradi to co ma doma :laughing: Mam dva a bez problemov. Sice nedotovane, lebo v tom case este ta akcia nebola, ale na stranakach Gosat si vies zaruku predlzit na tri roky (predpokladam, ze tato moznost plati aj pre dotovane prijimace, je to vec Gosatu a nie Skylinku). Ak sa aj nejake drobne problemy objavili najma v suvislosti s aktualizaciou tak to Gosat relativne rychlo vyriesil.Je to jednoduchy prijimac, ktory splni to co ocakavas. Nie je to na "nejake hranie", je to len na prepinanie programov :laughing: Obraz je uspokojivy, jediny mensi nedostatok je mensia grafika/pismenka najma v info o relacii a v EPG a ani na 42" to nie je z dialky idealne. Sam sa aktualizuje a doladi programy, nahravanie v poriadku (samozrejme s obmedzeniami suvisiacimi s Skylink certifikaciou - nemoznost prehrat inde ako v prijimaci a s jednym tunerom - teda nahravat a pozerat nieco ine mozes len z toho isteho TP). Ak hladas prijimac typu, ze vecer zapnes telku a len prepipanas bez nejakych starosti navyse, tak Gosat je idealny R^ |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
![]() |