Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optibox Zebra Mini po aktualizaci nefunguje

Objevila se aktualizace, jak bylo i zde avizováno, dal jsem ji stáhnout, mělo to trvat 5 minut. Cca po téhle době zmizelo okno s průběhem stahování a nic... čekal jsem 30 minut, pak jsem to zapnul a vypnul a objeví se na displeji jen písmena rA.

Zkoušel jsem to nahrát přes USB, dvě verze fw, tři disky. Flashku to načte ale objeví se chyba download fail 0x80000D01.

Napadá někoho nějaké řešení?

petr86
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox Zebra Mini po aktualizaci nefunguj...

Neměl jsi počkat, až se to restartne samo? Ta chyba je asi o tom, že nahráváš stejnou verzi...

008
Registrace: 1/2006

Aktualizace trvá 5 minut, nikoliv stahování.5 minut to trvá v případě, že se stáhne aktualizace sama v noci a ráno po zapnutí pouze vyžaduje zásah uživatele, zda instalovat, či ne.
Pokud přijímač oznámí během přepnutí na TP 12070 přítomnost nového SW a dáte ho stahovat, může to trvat i 25 minut plus 5 minut aktualizace. Vždy platí, že pokud přijímač něco aktualizuje, tak nesahat, jak psal kolega přede mnou.

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

Před časem jsem aktualizoval soft přes družici na gosatu 7050 od tmobilu a trvalo to dobrou půlhodinu. při aktualizaci z usb není za 5 minut co řešit.

sirda
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra