Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

DVB-T prijímač

Potrebujem poradiť ohľadom kúpy settoboxu ku crtTV.Nechcem niečo drahé tak do 30 eur.Našiel som tieto Mascom MC650T alebo Synaps THD-2857 korý by bol lepší,chcem aj niečo nahravať?Do búdúcna sa aj tak nevyhnem novej telky s mpeg4tunerom alebo boh vie čo bude o 5.rokov.Ak máte s vyšie uvedených prijímačov,tak sa podeľte o skúsenosť Ján.

kakajan
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB-T prijímač

Ahoj.Já na chalupě mám tento GoSAT GS100HD a jsem s ním spokojený.(ale každý chválí svoje)

jm57
Registrace: 1/2008

re::

cau kup si stb od plustelky ten na dvb-t2 tuner to je budoucnost ;)
...ale ta cena

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles
Registrace: 9/2006

uvažuj takto ....

Pokud už chceš modernizovat, tak jednoznačně doporučuji nekupovat box k CRT, ale pořídit moderní placku(LG/Samsung) s tunerem na MPEG-2,MPEG-4 a DVB-T2 (zatím verze 264). Říkám zatím, protože tak do 2 let tu bude nová verze (265).... :8) Já již přijímám v testu DVB-T2 z Žižkovské věže (experiment radiokomunikací), ale nevidím v tom žádný kvalitativní rozdíl oproti běžně pozemně šířeným HD programům.

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

no je to na chvilku

,kup si něco z bazáru,je to šumák,hlavně za málo a neinvestuj,CRT půjde stejně do kytek a STB do skříně,STB nový v akci za 300kč,koukni na aukro,nebo jinde R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

za hubičku

http://aukro.cz/listing/listing.php?string=setopbox&search_scope=

R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pre:pigfucker.

Jednu telku mám Lcd Samsung na Skylink v obývačke. Ale toto chcem mám takú volnú miestnosť,len pre seba tak chcem využiť tú crt telku,lebo ide v pohode škoda je ju vyšmariť. R^

kakajan
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra