Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Česke titulky Film Europe HD

Mám Technisat DigiCorder HD S2X Plus po přeladěni stanic v polovně února mi přestaly jit česke titulky na Film europe HD na ČT HD mi titulky jdou muže mi někdo poradit,přijimač byl v servise Omko kde mi sdělili že tam je poslední verze softweru tak co s tím mám ještě dělat,všechno už jem vyzkoušel Skylink tvrdi že je to OK ale ja tvrdim Že nemaji pravdu.

saeco
Registrace: 1/2014
Odpověď v diskusním vlákně

@seaco

To vis, ze mají pravdu, chybička mezi stoličkou a ovladačem!

amper
Registrace: 6/2008

skvelý kanál

velmi kvalitné filmy..odporúčam!

mbfin
Registrace: 10/2008

saeco

keĎ si to poslal do Omka, ukázali ti že u nich to beží?
alebo len konštatovali že je tam posledný software tak čo vlastne po nich chceš?

aký CI-modul a akú kartu používaš (aj keď si myslím že to snáď nemá spojitosť ale jeden nikdy nevie)
urobil si továrenské nastavenie a nové naladenie?
ja nepoužívam najnovší software, pretože mi tam prekážali nejaké veci ale 1106

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

Brouku Pytlíku,co s tím má společného karta?

Prosat
Registrace: 8/2005

mládenci

ono to bude jinak,mě nejdou tytuly ani na jednom zařizení ani od rusáků nejdou!?!? :-/ :-/ GM ,amika a sharpik dokonce ani ten Čahong je nemá,to asi nebude v ovladači

korkoran
Registrace: 10/2006

ale všechno je už

jinak,po trojnásobném přepnutí tytulů to chvilku jede ale hodně skromě,ještě,že to šlo v němčině

korkoran

RE: Česke titulky Film Europe HD

už jsem to tu psal většina přijímaču má problém a shitlink dělá že je vše v pohodě! ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

RE: Česke titulky Film Europe HD

Problemy nastaly po přeladovani podle mě to je na straně skylinku.

saeco

Je to tak

chvíli jo,pak půl hodiny nic a zas chvilku,no prostě shit-lin co na to generál Gl...k

korkoran

prosat

promiň nevěděl jsem že máš problémy s cizími jazyky. Tak v řeči tvého kmene můj příspěvek:
"i když si myslím že to snad nemá spojitost (karta a modul) ale jeden nikdy neví"

Doporučuji ti přečíst množství různých příspěvků na téma "přeladění" a zjistíš že problém byl třeba v LNB které nefungovalo s multiswitchem.

Saeco v skylinku chybu nehľadaj. U mňa tie titulky bežia v pohode. Urobil si ty ale ono Omko továrne nastavenie a nové naladenie? Stalo sa mi za 6 rokov čo ten prijímač mám pri väčších prelaďovaniach asi 2x že niektoré funkcie nešli na 100% a po vyčístení prístroja to zase bežalo.

Dagy2

Dagy2

Udělal jsem už naprosto všechno,tovarni nastaveni jsem dělal 2x už nevím co bych ještě měl dělat jsem prostě už bezradny zvláště když mi skylink napiše 2x at zmačknu tlačitko OPT TITULKY.

saeco

@saeco

tebe prijímač nenačíta správne tento kanál. Na to sme prišli minule, keď sme kontrolovali parametre tohto programu v tvojom prijímači a PID pre titulky máš prázdny.

pokiaľ máš HW 28.1 (nájdeš v MENU-NASTAVENI-SERVISNI NASTAVENI, položka č.2) môžem ti poslať mejlom verziu FW aj setting k nemu s ktorým to chodí bez problémov mne. Ale keďže tu neexistujú SZ ani sa nesmú dávať odkazy, musíš na iné forum, kde ma nájdeš.

čo povedalo OMKO na to, že to nejde? Predpokladám, že to "nemohli vyzkoušet protože msjí hnutou parabolu" alebo "nemají zaplacený FE"

Dagy2

Dagy2

Ja mám HW 28.6 A SW mam 1511c jinak Omko mi akorát řeklo že volali do Něm.a ti řekli že tam mam poslední sw.

saeco

saeco

sorry, teraz vidím, že ty máš plusko.
ale setting by mohol možno pasovať, pretože verzia SetEdit je rovnaká.
ak chceš, kontaktuj ma cez SZ na frejku. Pošlem ti ho na odskúšanie.

Dagy2

@saeco

ešte som večer skúšal reakcie prijímača:
- PID pre titulky v OK-žltý STATUS-zelený AV sa zobrazí len ak sú titulky aktivované. Tzn. buď v MENU-NASTAVENI-ZVUK-TITULKY-ČESKY, alebo u konkrétneho programu ako je napr. FE tlačítkom ktoré ti krásne poradil Skylink - OPT-TITULKY-DVB-OK
predpokladám, že ti to nefunguje ani pri zapnutých titulkoch v menu.

- v prípade, že je prijímač schopný titulky zobraziť ale nie sú aktívne PID v statuse nie je zobrazený.
v lište programu by mala byť pri vysielaných titulkoch zobrazená ikonka "ucho"

- je otázne čo sa nepáči tvojmu prijímaču, FEC u tohto TP je 3/4 takže nie je z kritických TP.
dá sa ešte skúsiť naladenie pomocou PID, to si zrejme skúšal a potom použiť iný setting.
bohužiaľ na danom TP iné programy nevysielajú titulky na odskúšanie. Na CT, Nova, Prima hovoríš to beží OK?
inak by som v tomto momente nezatracoval ani CI-modul, zdá sa totiž že tu už nemožno veriť ničomu. Čo je to za typ?

Zaráža postup autorizovaného servisu. Zavolať do nemecka si si mohol sám, na to ich nepotrebuješ. Mimo iné myslím, že nikam ani nevolali, to musia predsa vedieť sami najmä pre prijímač "X-ovej" rady.

Dagy2

Dagy2

Zdravím vyzkoušel jsem naprosto všechno měl jsem asi6 druhu modulu včetně těch co tak propaguje Skylink,děkuji Ti za odpovědi a už to vzdavám,přeji hezky den.

saeco

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra