Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

dm800 clon

mam problem.prisel jsem domu a na displayi dm800 byl zaseknuty cas,restartoval jsem box a na vfd se uz nic neobjevilo...nahral jsem znova image(openpli dm800 ferrari)a na displayi stale nic..setkal se s tim uz nekdo?

swat
Registrace: 9/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dm800 clon

dm800 je 5 let stary kousek, zrejme vyschle kondiky?

Hollys
Registrace: 3/2009

počkej na

heryho,ten ti poradí,dnes je v ráži R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

... zeby zase bolo v TESCU v akcii krabicove vino, a pan bezpecak to o5 vyuzil ? :laughing: :laughing:

furicka
Registrace: 3/2011

furicka

on má příjmy ze švýcarska,to bude jiný drink,ale na mozek mu tedy leze dost R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@swat

Jasně,že ano,x krát

Prosat
Registrace: 8/2005

to Prosat

Já bych možná čekal, že teda i napíšeš, co s tím, když už jsi si dal tu práci reagovat, nebo chceme moc?

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

dm800 clon

tak jsem si najivne myslel,ze se neco dozvim...

swat

@tukan

Do servidu

Prosat
Registrace: 8/2005

To swat.

Tu radu a pomoc nečaj,jedine invektívy a úrážky a ponižovanie.Ak chceš s tým nejako pomôcť,tak sa obráť na AB-fóre na nicka(vlado.ucho)skúsite s tým niečo spoločne podniknúť,ak chceš?Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

dm800 clon

Nejde ti cely box nebo pouze ten display?

bistro

@vladoholu

aa, samaritan a vykradac konfigov z abfora kukam ze lovi aj na parabole.. zrejme na ciernom fore ti uz nikto na to nenaleti :)))

furicka
Registrace: 3/2011

furička

Já Ti nevím, pokud máš něco osobního proti vladovi, tak to řekni otevřeně, udělal špatně to a to, ale sleduji tady pořád nějaké Tvoje osobní antipatie proti jmenovanému. Zaplatpánbů jsem nikoho pomoc zatím nepotřeboval, ale stejně, myslím že Vlado je zrovna jeden z mála těch, co pomůžou...Takže když máš nějaký problém s Vladem, tak přesně řekni, co udělal špatně, anebo pomlč. Je to jako se slibem v manželství...
Ale Tvoje výkřiky tady proti němu /možná oprávněné, to jsme se zatím tady nedozvěděli/ mi lezou na nervy, sorry za úpřimnost

tukan

To furička,alias dlhe_pole,VladoFogo.

No má duševnú chorobu,nie aby sa išiel liečiť,tak sa sem chodí odbavovať,obviňovať,urážať a pod.Na ostatných fórach už ho poznajú.Jeho po reči a vtáka po perí,takže jeto jedno pod akým nickom je registrovaný,rétorika ho vždy a všade prezradí.To nemôže prežrieť že on nevie a nechce nikomu pomôcť,ale ja viem a môžem,to je ten problém.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu

tukan

to vieš že pomôže. tebe druhým ,ale hlavne sebe. Každému musí pomôcť,ale podmienka ,je team wiewer8,najnovšie už asi aj 9.Tak , že ? fúrička má pravdu.team wiewer je na vykrádanie tvojho sat stroja a tvojej karty,poprípadne upraví zápisy,pre niekoľkých záujemcov. No a ty poskytuješ to svoje a on svoj účet. to bude asi ťažké pochopiť.nech žije trnava hlupáci a team wiewer.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee

dm800 clon

Naprostý souhlas s tukanem.Myslím,že už by se mohli admini konečně zamyslet nad tím jestli neudělají zvlášť vlákno pro ty rýpaly co napadají lidi kteří si zaslouží určitě něco jiného než trapné urážení od jiných uživatelů nebo jim dávat radši rovnou vyhazov?To co se děje na parabole se neděje na žádném jiném fóru.80% příspěvků se zabývá napadáním dalších uživatelů!
Nemyslíte páni admini,že je čas se zamyslet?
Kdy jsou ty časy kdy parabola byla korektní fórum!
Některé fóra umožní diskuzi uživatele teprve potom co nový registrující vloží minimálně jeden smysluplný příspěvek.
Možná by se aspoň trochu profiltrovalo zrno od plev. Rv

bistro

oneeeee

Nesmysl. Každý sebeprimitivnějši (ale asi jsou ještě pod touto hranicí) sateliťák musí vědět, že pokud se napíchne na něčí linku tak že se to seká oběma a zápis se defacto znehodnotí sám o sobě, nemluvě o tom, že jej samotný provozovatel vypne.

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

apriliarsv

musíš viac rozmýšľat. ja tam píšem o karte , dopísanie zápisov na zdieľanie. skoro každý má kartu a nevie ako zdieľať. ba nevedia ani ako čo a kde sa dá nastaviť. také jednoduché na kšefty.

oneeeee

oneeeee

jako z druhé strany, tzn udělá z netušících lidí server? tomu nevěřím.... ale defacto je mi to jedno, neznám ani Tebe ani něj....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

musíš sa naučiť aspoň niečomu veriť .furička ho má už prekuknutého.a mne to už tiež dochádza,po tom čo som dostal od niekoho z mošoviec ,email,načo mu je team wiewer. poniektorý sú opatrný a pýtajú sa.žiaľ nevedomosť, treba využiť.

oneeeee

Nepoznam ani jedneho ani druheho ani tretieho, ale ked niekto si necha babrat do veci na dialku a nevyzna sa v tom ,ale chce sam kradnut, potom nech sa necuduje ani ked okradnu jeho. Zlodej krici chytte zlodeja?? Alebo ako to mam chapat?Bez ohladu na to ci je to pravda alebo nie? :bigeyes:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@tukan

Jen at se necha o(nevhodné slovo) od Vladaucha, bude další kousek na náhradní díly

amper
Registrace: 6/2008

Takéto drísty a somariny môžu o mne šíriť len tý,čo ma v§bec nepoznajú a o sat.technike,o share a reshara a pod.vedia velké PRD.Taktiež niečoho vykrádanie cez TeamWiever je hovadina,ale to môžu tvrdiť len zlomyseľní laici,nevzdelanci a primitívy.Ja nemám zapotrebi niekoho o niečo okrádať,ak by mi to bolo stejne naprd,ale laikovi a somárovi to nikdy nevysvetlíš,ak je retardovaný.Len sa divím,ako väčšina nickov na tomto fóre,že módi a admini dopustia takéto Bohaspusté osočovanie,obviňovanie a nič s tým nerobia,asi sa v tom vyžívajú aj oni,ako sa ich klienti žerú medzi sebou.Nech sa darí.

vladoholu

vladoholu

admini sú tolerantný, hlavne voči tebe.
8) spamování - opakované vkládání stejných či podobných textů do diskusních míst webu parabola.cz (Fórum, Komentáře), šířit reklamu (odkazy na weby).
.....8) Diskusní místa webu parabola.cz jsou určena k řešení problematiky týkající se satelitní, terestrické či kabelové TV/R a nejsou vyhrazena pro reklamu na weby, služby nebo produkty. V diskusních místech parabola.cz budou tolerovány pouze tyto odkazy (url):

oneeeee

to oneee

Ja moc dobře vím/aspon si to myslím/, o co jde, ale vadí mi, že někdo neřekne, Vlado mi tehdy a tehdy při tom, že mi pomáhal, udělal to a to...Pokud už teda někdo na "něco" příjde, proč neřekne, bacha, hoši, ten a ten mi při pomoci udělal to a to...Proč???
Takže příště budte pánové konkrétní, řekněte "tento člověk mě poškodil, protože se mi při pomoci naboural do mého přístroje a udělal to a to, což mě poškodilo"...Sorry, admine, že Ti lezu do zelí, ale evidentně Ti to je jedno, mně v podstatě taky, ale nemám rád blbé, všeobecné kecy, kdy JPP /jedna paní povídala/....

tukan

no... on si vyberá takých - nie znalých. Oni nevedia čo tam robí,hlavne že im to ide. tak načo by sem písali,a o čom ,že ?.
Každý druhý príspevok je odkaz -sám na seba na iné fórum,čím pravidelne spamuje a robí reklamu na iné fórum a aj sebe. samozrejme cez súkromné správy.a admini ani nevedia ,čo sa,deje.

oneeeee
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra