Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Rozbočovač televizniho signalu

Zdravim.Mam na půdě zesilovač amp4 se čtyřma vyvody.Ted bych chtěl ještě připojit na zahradu televizi asi 30m delka.Tak jsem myslel že připojím rozbočovač se dvěma vyvody na dvě větve do zesilovače tam připojim zahradu a ten pokoj co jsem musel vytahnout ze zesilovače když jsem tam připojil rozbočovač.Ja už jsem zkusil dat rozbocovač za 30kč ale telka měla 10% jine měly 60% signal.A neměl bych ještě zahradu posilit nějakym zesilovačem.Můžete mě poradit.Díky

vak1
Registrace: 1/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Rozbočovač televizniho signalu

tak rozbočovač za 30kč asi nebude moc kvalitní.... Co takhle na tu zahradu použít samostatnej výstup a rozbočovač (nějakej kvalitnější) použít na nejkratší větve co tam máš? :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

mám problém ale s HDMI ROZBOČENÍM

Nechci zakládat nový téma a nevím si rady . Mám 2 TV a chci , aby na nich šel signál INTERNET z jednoho počítače . Koupil jsem si Profesionální HDMI rozbočovač HDMI/HDMI 1-2 - KÖNIG (KN-HDMISPL10)
Na první TV to jde a na 2 TV jde špatně . i když je ta první vypnutá - prohození HDMI neřeší nic . Mám stránky internetový v TV na dvě PROHOZENÉ PŮLKY . DO PRVNÍ POLOVINY TV Z LEVA část internrtu( třeba stránky seznam.CZ začínají od půlky - TO JE - Kurzovní lístek , horoskopy , TV programy ATD. pak pomyslnou čáru a na druhou půli TV v pravo pokračuje Stránka Seznam.CZ ALE OD ZAČÁTKU - novinky , firmy , sport , atd. )
Ćelkově je obraz v TV tmavý , na hranici čtení a na počítači JE VŠE ok jak má být . Zahýbám myší v počítači internetovou stránkou -NAPŘÍKLAD Seznam. CZ do prava -leva nahoru , dolů tak se mění i obraz v TV NA SVĚTLÍ , TMAVÝ , DUHOVÝ atd. . Pokud nepoužívám Profesionální HDMI rozbočovač HDMI/HDMI 1-2 - KÖNIG a jde to rovnou z počítače DO tv tak je vše OK jak má být.
Prosím kde hledat chybu , že by byl rozbočovač vadný ?

amater3389
Registrace: 7/2012

rozbocovac televizniho signalu

Taky jsem o tom přemýšlel.Na hoře na patře mam ložnici a dětsky pokoj.Ložnici bych vytahl zapojil zahradu a dětský pokoj a ložnici bych zapojil přes rozbočovač ale nevim ktery aby to fungovalo prodejci nabizi pasivni,aktivni a tomu moc nerozumim co to je pasivni a aktivni

vak1

Tak to nejdřív zkus přes ten co máš. Jinak pasivní jsou normální rozbočovače, kterej má vždycky nějakej útlum signálu. Aktivní vyžaduje napájení el. proudem a částečně i zesiluje signál. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

eemile a co mě doporučuješ v čem je asi chyba , co dělám špatně , rozbočovač mám napájen .

amater3389
Registrace: 7/2012

vak1

Předpokládám že tu televizi máš na té zahradě někde na pergole nebo někde u posezení. Z vlastní zkušenosti, poněvadž pergolovou telku používám už x let ti můžu poradit ať to se stávajícím domovním rozvodem vůbec neplácáš dohromady poněvadž to za ty problémy nestojí. Udělej si nějaký malý stožárek, kup si jednoduchou anténu, kousek kabelu,jeden konektor a natáhni si to napřímo. Je to daleko jednodušší než natahovat přes zahradu zbytečně nějakých 30m kabelu vymýšlet nějakou maškarádu s rozbočovači s pochybným výsledkem. R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Rozbočovač televizniho signalu

Ja už mam koaxial v zemi asi 10 roku ale jak přibila stanice telka,smichov tak ty maji signal skoro O jinak u tamtěch byl okolo 60% tak bych to ted chtěl anebo sloučim satelitni a pozemni a bude to jednodušši to už jsem měl.Ale jak zavedli servisni poplatek skylink tak jsem všechny karty zrušil a pořizuji si od T-Mobile tam nemusim platit.

vak1

:)no pekne

kabel v zemi asi 10 roku :)

bobrik
Registrace: 4/2008

vak1

To je tvoje rozhodnutí,sám si zbytečně přidáváš problémy. ;)

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

jestli ti

to nenahlodali myši R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra