![]() |
|
SMART TV LG 42LN570S CI+ modul ladeniDobrý den chci si koupit http://www.alza.cz/42-lg-42ln570s-d408579.htm?kampan=adw1_dsa-alza&gclid=CMzSpcmggL0CFWjpwgod1wMANA#popisa budu dokupovat kartu ofreesatu pak ci modul a rekorder . Chci se zeptat jak je to s ladenim programu na ten satelit zavolam na freesat tam mi aktivuji kartu ..otazka je jestli musim davat litr za technika a ladeni jestli to nezvladnu sam .. ma nekdo zkusenost ?potrebuji poradit |
Morpheee
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 20 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: SMART TV LG 42LN570S CI+ modul ladenipřesně tak R^ :laughing: R^ |
pavlizie1
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: SMART TV LG 42LN570S CI+ modul ladeniJo jo hohoho to jste mi to nandali misto aby jste poradili tak rikate neresit blbosti .. ok than |
Morpheee
![]() |
|
RE: SMART TV LG 42LN570S CI+ modul ladeniJá nechápu proč potřebuješ vystříhávat reklamy? Osobně nahrávám to co nestihnu vidět, zkouknu a pak mažu. Reklamy, pokud jsou přeskakuju. Pokud mě něco zaujme a chci si něco archivovat, tak pak většinou stahuju v lepší kvalitě z netu. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Morpheee...jestli chceš,tak mi napiš nebo zavolej na skype (stejný nick jako mám tady)něco ti o tom řeknu a Ty si rozhodneš sám ,jak dál... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: SMART TV LG 42LN570S CI+ modul ladeniWLADYS - to je ono já mam tu tv kuli dokumentum ktere nikde nestahnes mam neco kolem 1,5 TB okumentu mam to nadherne serazene sbiram to uz kolem 5 let ale ne vse je proste na netu.... |
Morpheee
![]() |
|
RE: SMART TV LG 42LN570S CI+ modul ladeniNeviem ako maju vyrieseny strih TV, ale myslim, ze nic moc to nebude....Ale niektore sat. prijimace to maju urobene velmi dobre ;) Tuto funkciu pouzivam casto a funguje super - Technisat Isio S1. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: SMART TV LG 42LN570S CI+ modul ladeniTv žádný střih nemají. U některých výrobců jsou vůbec rádi, že jim vestavné saty jakš , takš jedou. :))) Pokud chceš stříhat, tak Tv klidně bez satu a k tomu holt další krabičku, která zároveň bude sloužit i jako multimediální centrum .Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |