![]() |
|
karta nextZdravím,nevíte za jak dlouho od doručení je tato karta aktivovana,na stránkach skylinku je karta zapsána ale služba neaktivní ,karta je vložena v přístroji,na ofiko kartě mám balíček kombi....dik. |
misters
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: karta nextDo 10 dnů ti naběhnou placené balíčky. Zpoplatněné základní programu jdou hned po vložení karty do přijímače s ready nebo uni čtečkou. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 938 |
![]() |
|
RE: karta nextMě nabehlo vše hned do deseti dní ji pošlou. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: karta nextMožná udělali nějaké změny, ale na podzim jsem nextku aktivoval a proběhlo to jak jsem napsal. |
sirda
![]() |
|
karta nextTaky jsem si myslel že najedou hned aspon zakladni programy ,ale nic asi něco změnili,poslal jsem dotaz na Skylink,ve správě karet to píše - Karta NEXT nema aktivni zadnou sluzbu ! tak uvidím snad odepíšou... |
misters
![]() |
|
RE: karta nextJestli máš kartu správně vloženou do funkční čtečky nebo modulu, tak by měly základní placené programy naběhnout do 2 - 5 minut od zapnutí přijímače na některém programu SL. |
sirda
![]() |
|
RE:karta nextblesková odpověd ze Skylinku a na kartě najeli zakladní programy,zbytek. Jakmile obdržíme platbu za kartu cca do 4-5 dnů, budou na kartě aktivníi placené programy.Takže díky všem za pomoc.. |
misters
![]() |
|
RE: karta nextTak se to od podzimu nijak nezměnilo. Aktivace u mne tehdy proběhla stejně, pouze bez nutnosti telefonátu. |
sirda
![]() |
|
Karta nextStále nechápem, prečo má človek čakať na aktiváciu ostatných platených kanálov dovtedy, pokiaľ do skylinku nepríde platba.To sú tam už totálne (nevhodné slovo)ní? Karty posielajú na dobierku a je jasné, že dotyčný ju už má na základe toho, že za ňu zaplatil.A potom ešte treba čakať na aktiváciu cca 4-5dní.Veľa ľudí toto ešte stále nevie a potom otravujú kde koho.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 319 |
![]() |
|
![]() |