Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta next

Zdravím,nevíte za jak dlouho od doručení je tato karta aktivovana,na stránkach skylinku je karta zapsána ale služba neaktivní ,karta je vložena v přístroji,na ofiko kartě mám balíček kombi....dik.

misters
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta next

Do 10 dnů ti naběhnou placené balíčky. Zpoplatněné základní programu jdou hned po vložení karty do přijímače s ready nebo uni čtečkou.

sirda

Mě nabehlo vše hned do deseti dní ji pošlou.

satman1
Registrace: 9/2010

Možná udělali nějaké změny, ale na podzim jsem nextku aktivoval a proběhlo to jak jsem napsal.

sirda

karta next

Taky jsem si myslel že najedou hned aspon zakladni programy ,ale nic asi něco změnili,poslal jsem dotaz na Skylink,ve správě karet to píše - Karta NEXT nema aktivni zadnou sluzbu ! tak uvidím snad odepíšou...

misters

Jestli máš kartu správně vloženou do funkční čtečky nebo modulu, tak by měly základní placené programy naběhnout do 2 - 5 minut od zapnutí přijímače na některém programu SL.

sirda

RE:karta next

blesková odpověd ze Skylinku a na kartě najeli zakladní programy,zbytek. Jakmile obdržíme platbu za kartu cca do 4-5 dnů, budou na kartě aktivní
i placené programy.Takže díky všem za pomoc..

misters

Tak se to od podzimu nijak nezměnilo. Aktivace u mne tehdy proběhla stejně, pouze bez nutnosti telefonátu.

sirda

Karta next

Stále nechápem, prečo má človek čakať na aktiváciu ostatných platených kanálov dovtedy, pokiaľ do skylinku nepríde platba.To sú tam už totálne (nevhodné slovo)ní? Karty posielajú na dobierku a je jasné, že dotyčný ju už má na základe toho, že za ňu zaplatil.A potom ešte treba čakať na aktiváciu cca 4-5dní.Veľa ľudí toto ešte stále nevie a potom otravujú kde koho.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra