Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Jaký Linuxový satelitní přijímač

Mohl by mi někdo poradit z vlastní zkušenosti, jaký si mám koupit nový linuxový sat. přijímač? Už dříve jsem měl AZBOX ELITE, ale ještě než začala pořádně fungovat enigma, tak jsem se jej zbavil. Nyní vlastním Humax IRHD 5100 a jsem s ním v podstatě spokojen. Potřebuju ale něco přehrání hd filmů ze síťového disku, sdílení a na rozšíření funkčnosti vůbec. Byl bych ale nerad, aby to bylo na úkor rychlosti sytému a vůbec pohodlnosti ovládání. Předpokládám, že si vše nastavím a pak už do toho moc zasahovat nebudu (pokud nepřijde nějaký zásadní update). Cenový strop 3000Kč. Vytipoval jsem si Showbox Vitamin 5000, HD-BOX FS-9105+ a Amiko Alien 2. Doporučíte mi některý z těchto přijímačů případně nějaký jiný? Díky za názory.

denzel80
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký Linuxový satelitní přijímač

Moj nazor Vitamin 5000 R^ Mam ho uz 3 roky a som s nim spokojny aj co sa tyka s funkcostou E2

dubovsky
Registrace: 3/2014

HD-BOX 7119 SUPER HRACKA

Breptavdf
Registrace: 5/2012

XPEEDLX1- za cca 3000,kč to je skoro zadarmo.
Velmi příjemný ,spolehlivý srovnatelný s Dreambox 800HD SE,který mám taky odzkoušený/originál,i clon/, oproti dreambox má XPEED LX1 velmi dobrý příjemný dálk.ovladač,který senza chodí. Po nakrmení E2 PKT-Openli 3 co je asi zatím nejlepší image a konfiguraci přístroj valí jako blázen v cccam,Mgccam,a oscam.Rychle přepíná,otvírá programy a zatím ho používám místo dreamu, nahrávání na flasch ok a ihned přehraje v PC.Za ty peníze o proti jiným drahým přístrojům je to jednička.Za ty peníze 3000,kč jako zadarmo :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

1.Jak dlouho ho testuješ?
2.Co je to flasch?
3.3000,- kč není ani skoro a ani zadarmo

matchboxx
Registrace: 9/2012

hery

Zvladne 3TB a vic disk na jednu partition nebo ne?

Hypnos
Registrace: 3/2009

3.300 má dve nuly

jklajban
Registrace: 2/2006

už asi měsíc mám HD-BOX FS-9105+, E2 funguje bez problému, nemůžu si stěžovat, je to můj první linux

spartann
Registrace: 2/2009

XPEED LX1 (LX2) jsou prijimace ktere pouzivaji Broadcom procesor,ktery ma mimo jine perfektni obraz,jinak jen u nich obrovska podpora co se tyka firmware v zasade ale vsechny jsou v podstate na stejno,doporucuji ale pouzivat OpenATV 4.0 to je prima podpora pro tento prijimac,takze vsechny ovladace jsou vzdy aktualni u tohoto firmware,jinak prijimace jsou v pohode az na jednu chybicku a to je neprehraji vsechny multimedialni soubory tim myslim avi,mkv respektive prehraji,ale je u nich viditelne mirne cukani obrazu internetove multimedialni soubory flv (youtube...) zvladne v pohode i v HDTV formatu...

gsmobil
Registrace: 1/2006

Doporučju HD-BOX FS-9105+,ale na přehrávání HD filmů ti na 100% nebude sat fungovat (rozhodně ne tyhle co jsi dal na výběr)...

Maxim
Registrace: 6/2006

ja bych osobne sh4 procesory doporucil pro ty zacatecniky s linuxem a enigmou2 ,vyhoda techto prijimacu je ta ze kdyz se jim neco podela na enigma2 tak si prepnou na standartni system,ovsem nejsem si jisty jak je to u hdboxu,ale musela se tam pouzit externi flash disk na kterem byla enigma2 jelikoz hdbox maji malou pamet ten novy vitamin5000 tam nevim jestli ma multiboot,dotycny take uvazoval o amiko alien2 ten urcite bude mit multiboot,ja bych jeste uvazoval o alien v podstate stejny procesor jako v hdbox,ale je tam multiboot takze se tam vejdou oba systemy jak spark,tak i Enigma2 dotycny mel AZbox Elite hodne velka chyba ze ho prodal opravdu i ted perfektni prijimac Enigma2 podporuje vsechny emulatory a pluginy na mips i kdyz sam ma jiny procesor,ten limit 3000Kc je opravdu malo,ale jak bylo receno i za to se da poridit celkem dobrej prijimac,ja bych osobne do sh4 nesel a koupil neco co ma broadcom,jak jsem uz psal podle me je sh4 super stroj pro ty co se chteji naucit linux....

gsmobil
Registrace: 1/2006

proto se vyrábějí sat různých technických kategorií a různých cenových kategorií,prostě za tu cenu ,kterou nabízíš jen toho trabanta,jezdí taky,ale nic víc od něho nečekej,připlať a třeba VU,nebo dreama,nebo si vybereš něco jiného,ale připlať

pavlizie1
Registrace: 4/2013

Muj nazor, nikomu ho nevnucuji, ale naportovana Enigma stoji za starou belu. Prijimac na to neni konstruovan, nehlede na dalsi faktory.

Hypnos
Registrace: 3/2009

mam tri azboxi a jsem spokojen enigma 2

frenk2
Registrace: 2/2008

pavlizie1

To jsou slinty. Někomu osobní auto stačí a nemusí mít autobus! Tvůj popis s trabantem je mimo. Protože i přijímač s poloviční cenou VU může mít to samé.
Tak mi popiš rozdíly mezi tebou propagovaným VU Duo a třeba HDboxem 9105+ ? Upozornuji, že vlastním oba! Tak a piš. Těším se na zásadní rozdíly.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

juzek

slintáš sám,předně nikde nepíšu o tvém modelu,který taky není do 3000kč,alespoň ne na netu,potom taky je vůbec problém ho najít ke koupi,vyhledávač mě najde spoustu odkazů na problémy s tímto ,zato vu ve zboží je běžně k dostání a o problémech nic moc,máš oba,tak si to užívej

pavlizie1
Registrace: 4/2013

Když někdo neumí najít tento přijímač do 3 tisíc, nemá to v životě jednoduché a zaslouží proto speciální přirážku.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

taky to nechápu,je toho plná první stránka google a všichni pod 3000kč,pavlizie jsi slepá,nebo jen mlžíš?

marakesh
Registrace: 11/2013

Dnes jsem objednal xtream 9200/open pli/,jsem zvědav jak se s ním vyrovnám,zaklad.sw bude nahrán pro ICE! :O :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko

Liquere

mam prosbu,v xtream 9200-základ-nový fw Open pli,EMU,CCcam,Mgcamd,Oscam/irdeto2/,setink.23.5,19.2,13,0.8,- stačí mi to k rozjetí?/stroj příjde s tímto sw,karta ICE/ děkuji ! :O

spyko

spyko

na ICE za normalnych okolnosti ti staci cccam230,alebo scam 3.60.
Ak sa pohras aj oscam, ale ak ti posle predajca uz nakonfigurovane, tak nemusis nic robit.A keby to tam nebolo, napis tu alebo ABF... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Liquere

to mě potěšilo,příjde po neděli/GSM/,jsem hlavně zvědav na obraz+obsluhu,do VU+/SOLO2/jsem nenašel odvahu,no i cena byla rozhodující/6800/ mockrát děkuji ! :))) :8)

spyko

Cenu má fakt pěknou R^

Tomik535

spyko

nie je zaco, inak ak si mal disk k alligatorovi ten bude fungovat aj tu, nemusis menit.

Tomik spekulujes aj ty kupit? ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Mě stačí jeden tuner a to mám přivedené dva káble! :)))

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra