![]() |
|
kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímAhoj všem, prosím o pomoc, radu. Zakoupil jsem si kaon ksc sa276ir a vložil do něj svoji skylink kartu Irdeto. Postupoval jsem dle návodu na naladění programů, ale bohužel se mi nenaladil ani jeden. Píše, že není signál.Musím před naladěním STB aktualizovat FW či mám něco přenastavit u satelitů? Děkuji za pomoc či postřehy. |
cermak5
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímZačal bych továrním nastavením,dále bych upravil počet transpordérů na pozici 23,5 východně,neuvedl jsi zda jsi měl parabolu již nastavenou nebo se jedná o novou instalaci....takže seřídit parabolu na Astru 23,5.Zda používáš "monoblock",tak je nutné nastavit DiseqC na A,B nebo 1,2.Nekodované programy by ti měli hrát i bez karty.Jaké tento stroj umí karty to nevím,tento stroj neznám. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímTovární nastavení jsem provedl. Bohužel jsem laik, takže moc nastavení nerozumím. Mám showbox S300 Platinum a ten mi funguje normálně. O novou instalaci nejde. Používám astru 23,5 a 19,2, kde je již na kaonu DiseqC nastaven. Nejde mi do hlavy, že se mi nenaladí vůbec žádný program, když dám přes tyto dva satelity vyhledat programy. Kartu tento STB také vidí. |
cermak5
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímTak se podívej, jak máš nastavené porty Diseq v tom showbox S300 a podle něj je nastav stejně v Kaonu. Po továrním nastavení ti přeci Kaon dává hned na výběr ladění Skylink?!Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímDobře, podívám se. Je pravda, že se mi po továrku nabídne ladění Skylink, pokud to ovšem zvolím, nenaladí se mi nic, TV 0 programů. |
cermak5
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímV levé tabulce máš seznam satelitů-najedeě na Astra 23 a podíváš se co je v pravé tabulce u diseq-C. Tam může být A-B-C-D. V tvém případě monobloku buď A nebo B.Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímU nového Kaonu u Astra 23 mám diseqc B a u 19 diseqc diseqc A. S tímto nešlo nic naladit, tak jsem zaměnil B na A a z A na B a také se nic nenaladilo. Když jsem zkoušel ruční naladění dle parametrů programu na skylink, tak se mi taky nic nenašlo. Nemůže být problém s kartou od Skylinku? Že by třeba neproběhlo párování nebo tak? |
cermak5
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímNe nemůže. Naladit to musí i bez karty! Máš koax. kabel ve správné Zdířce LNB IN?! Nejdříve musíš rozchodit volné kanály ČT24, Šlágr, Óčko. Pak teprve kódované Nova apod. Karta tam patří čipem kdo přístroje a nahoru.Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímAno, kartu mám vloženou správně,koax kabel bych měl mít také správně. Zkusím teda naladit programy bez karty, abych postupně eliminoval problémy. |
cermak5
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěníma prijmac je niekde vyskusany, ci vobec ide a nie je nejaka vyrobna vada, uz som sa stretol aj stym ze si prijmac nerozumie zo znackou konvertory |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
Kaon 275Když jsme u těch Kaonů, nevíte, jestli existuje editor settingu v PC pro typ 275(HD+)? Domnívám se ale že ne - asi bych ho už někde musel najít.... |
jirkabe
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímPřijímač nikde vyzkoušený není, možná by nebylo špatné, kdybych ho vzal společně s mojí kartou někam do prodejny se satelitním řešením, aby mi ho tam naladili, ne? |
cermak5
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímTo je velice jednoduché: 1.vlož frekvenci s aktivním transporderem (třeba 12525,polarizace V,symbolová rychlost 27500,FEC 3/4)2.DiseqC dle nastavení předešlého přijímače(pokus omyl A-B či 1-2) 3.konvertor univerzal 9750/10600 4.kabel do tuneru "IN" (kontrola kabelu v konektoru) 5.vadný Kaon :laughing: Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
jirkabeA zkusil si:Fast_ChEditor-276-4001.zip + 22.How to use CHEditor.pdf Na 276 to chodí, ale 275 HD+ jsem v ruce neměl. Jinak používám spíš USB přenos do přístroje ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Kaon 275Díky, ale ten jsem zkoušel už dřív. Nenačte z mého souboru .BIN nic... :crying: A u 275tky to jde právě jen přes flešku - ta má připojení k PC (RJ45) záměrně blokované asi jen pro servisní účely. |
jirkabe
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímDíky všem za rady a snahu pomoci. Dnes odpoledne to doma zkusím a napíši výsledek. Snad se podaří :( |
cermak5
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímNerteba najskôr vyznačiť výber družice a potom ostatné.... |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímAhoj všem, tak podle Delta1 jsem zkusil pozice diseqc změnit a podařilo se. 23,5 jsem neměl, jako skoro každý na B, ale na C. Vím, že vám to všem může přijít jako jasná věc, ale jsem laik a jsem moc rád, že se mi podařilo programy naladit. Proto bych rád i dalším v této diskusi poděkoval za postřehy a pomoc. Žijte blaze :) |
cermak5
![]() |
|
cermak5Bezva, dík za zpětnou vazbu!Tobě také hezký den ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
pabení a mlženíŽe jsi laik ti nikdo nezazlívá , že nepřiznáš příčinu je špatně!Každý kdo umí napočitat do dvou ve dvojkové soustavě ví že u monoblocku 3=1 ! :8) Tak jak to bylo s tím LNB in? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: kaon ksc sa276ir - problém s naladěnímAhoj Tonek, já se příčiny nebojím, vím, kde jsem udělal chybu. Psal jsem, co bylo špatně. Zřejmě ale je tedy chyba, že neumím napočítat do dvou.Ale jinak, chyba byla u nastavení pozice diseqc, kdy, jak jsi psal, správně je 3=1. LNB in jsem měl zapojené dobře. Vše mi funguje, tak jak má, za což děkuji za rady a snaze pomoci. Díky |
cermak5
![]() |
|
![]() |