![]() |
|
Technisat Digitsim s2Dobrý den, na tomto technisatu mně nejde z OTA stáhnout nový sw. v příjmači mám správně mastavenou frekvenci 12604 H, příjmač mně nabídne novější softw končící 08(původní 01), upgrade cca. 15 min probíhá, ale po skončení nový SW nahrán není. Zkoušel jsem tovární nastavení atd. nic nepomáhá. Nevíte někdo co s tím??? |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2Asi jiz nebude vysilan. Proto se nestahne. Resil jsem pred mesicem a stejne. Dotaz do OMKA = ztrata casu. Nevime, je nam to fuk. KDyz jsem chtel FW, ze si ho tam prehraji programatorem, tak se pak neozvali vubec. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2Zkusit poradit se u Omka, jestli má ještě SW podporu. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2Taky si myslím, že už není vysílán.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2Jestliže éra CW skončila pro většinu výrobců již v roce 2010, proč by někdo zbytečně utrácel další 4 roky za OTAstream pro "mrtvý" model ? ...apropooo, jak se to přehrává programátorem ? Vždyť ty starý mašinky potřebovaly jen SW a RS232 ? Připouštím, že u DigitModů 232-ka přímo na konektor vytažená nebyla. Recyklace je až poslední řešení, pokud mi něco po záruce zhasne :)
|
Sat4Fun
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2ony byly asi čtyři typy , jeden (asi) neměl RS232pokud nabídne nový sw na OTA tak tam asi bude ??? hoď ho do bazaru, něco vymyslíme !? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2Nevím čím je ten model mrtvější než ostatní SD přijímače. A OTA pro tento model v r.13 ještě na 99% fungovalo.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2veď mu to píše, že vyšší SW je k dispozícii, tak asi je v OTA.Pokiaľ si Technisat platí stream pre nové prijímače, ISIPRO, SFI+ tak je to snáď za jedny prachy čo všetko tým kanálom prepasíruje, alebo sa mýlim? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Technisat Digitsim s2@Tomik535 v roce 2013 určitě fungovalo, ted SW stáhnout nejde, ale překvapuje mně, že přístroj jej nabídne ke stažení. Nevíte kde sehnat softw. přes kabel ???? (mám snad všechny kromětohoto a STR1). RS232 sice nemá, ale nějak bych to zbastlil. |
zolik645
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2Pozri fórum frea........ Tam sú skoro všetky na technisaty. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2V jednom vlákně jsou tam soustředěné SW pro výrobky TechniSat, ale obávám se, že tenhle tam není.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
žolíkuzkus to spustit a skoč na jedno , možná do toho hrabeš zbytečně brzy ???!!!nebo třeba nemáš na tom TP nejlepší signál ??? dolaď talíř !!!??? :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2Možná bych zkusil stahovat nový FW přes OTA s vyndanou dekódovací kartou.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerTo asi už nepůjde, já jsem SW pro ICE po OTA z 19,2°E 12604/H/22000, na SW pro STR1., cca 5/2013 už nedostal a ani na servisním Fr. Technisatu. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2Ale půjde:8) |
tonek
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2@joscer,tonek - rukama mně prošlo min. několik tisíc příjmačů, takže tyto možnosti jsem už samozřejmně vyčerpal.Půjde do šrotu. Potom si kupte Technisráč. Všem díky za ochotu. |
zolik645
![]() |
|
RE: Technisat Digitsim s2Jeste mezi svatkama ve 12/2013 jsem DigiSIM aktualizoval pres OTA. V unoru uz to neslo, chovalo se to presne jak pise kolega. A to jsem to zkousel cely tyden nekolikrat denne. Psal jsem do omka, odpovedeli me ze NEVI, jestli technisat jeste tohle pousti na OTA (nechapu, ze nemuzou zjistit jestli ANO-NE a odpovedet jednoznacne).Dokazu FW prehrat ext.programatorem, ale bohuzel ho nemam. Mam tu jeden DIGISIM na dily po blesku, urcite je prehrany, takze kdyz by se dala vycist flash pamet, nebyl by problem. Bohuzel muj programator tohle neumi a nevic by se musela z jineho prijimace pamet vypajet. To neni prace na 10minut a normalni zakaznik to neoceni. Takze tu jednu pamet co tu mam mozna pouziju nekdy pro nejakeho sveho zakaznika a mozna ze stejne skonci v SD. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
![]() |