![]() |
|
televize LGZdravim,prosim vas mam tv lg 42LN570S - ZA se satelitnim tunerem, programy normalne naskenuji a normalne vse funguje ale jakmile je chci seradit tak to nejde muze mi nekdo porad jak to udelat cetl jsem na heurece tam byla odpoved jak to preladit ale nejde to podle toho navodu. kanaly ktere jsou do 80 pozice jdou prepsat cislem, ale kanaly od 4005 pozice jdou jen presouvat ale ne dopredu ani nejde je prepsat cislem.prosim o radu diky moc |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: televize LGPřeji ti příjemně strávený týden seřazováním programů, ten kdo vymýšlel přesun programů u LG je fakt profík. :)))Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
karlos1no uz to je druhy dena teda jak to udelat? diky |
gambus
![]() |
|
RE: televize LGno samsung není lepší ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: televize LGno samsung se da ale tohle je dilo opravdu.nemuzu prijit na to jak je usporadat. do favoritnich je umim dat ale nejdou poporade |
gambus
![]() |
|
RE: televize LGS těma 4005 atd moc nehneš, abych ti řekl pravdu setřídil jsem základ a zbytek jsem ukázal majitelce at se stará. Montáž hodku a setřízení 2 a ještě to nebylo. Mě to připadá jako by ty programy 4000 a výš už byly od výroby. Zkoušel si je smazat a naskenovat znova?Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: televize LGjo dal jsem sitove vyhledani. a jak je teda mam usporadat? pry se to neda smazat jen preskocit. ale jak mam to usporadat aspon ty zkaldni programy |
gambus
![]() |
|
RE: televize LGstejný problém měla spolupracovnice a vyřešila to pro mě zcela nelogicky ale funkčně - vytáhla modul, zapla tv a vše šlo seřadit ( s modulem ani tuk ) nevím znám jen z doslechu a zní to jako pohádka. |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
stačínapsat do zdejšího vyhledávače TV LG a pak jen pozorně číst !!!(platí i pro samšpunty !!!) např: https://www.parabola.cz/forum/topic-79632/ https://www.parabola.cz/forum/topic-80569/ :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: televize LGdiky mocv patek vyzkousim |
gambus
![]() |
|
RE: televize LGna ty výhody TV se sat tady máme experta,určitě se ozve |
pavlizie1
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: televize LGDíky že vím kdo to neumí. Editovat - přesunout samozřejmě normálně lze, dokonce nejen starším způsobem prohozením ale i normálním posunem. Ale kvůli toho vymaštěnce ti to ještě dnes neřeknu. Můžeš mu poděkovat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: televize LGskoda potrebuji poradit a ne hadat se tady. |
gambus
![]() |
|
RE: televize LGAno, "vymaštěnec" , tak je třeba nazvat diskutujícíhoTopfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: televize LGkuba má pravdu |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: televize LGNení logické nazvat slepého slepcem, tlustého tlusťochem a vymaštěného vymaštěncem? Jinak samozřejmě že má pravdu. I v tom pláči i v tom žalování. Ale on si to může dovolit. 96% ostatních příspěvků jsou totiž nezištné rady a zkušenosti, takže se určitě nikdo nemůže divit, že mu tyto vcelku vyjímečné spamy nikdo nebude zazlívat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: televize LGlogické ano,ale v rámci pravidel č.1,nejseš v hospodě inteligente v prezervativu |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: gambusOsobne by som ten TV tuner úplne odsatavil, nepoužíval a na TV napojil satelitný prijímač prípadne, settop box. A nemal by si potom problém s radením programov na TV a určite aj oveľa lepší obraz, hlavne z kvalitného satelitného prijímača ... |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: televize LG...jde to jednoduše...dej ..List(na dálce)...nahoře je volba...skupina A,B,C,D,DTV,Rádio,FTA,HD,placený kanál a VŠE..a tam si to seřazuj podle libosti jak chceš.Zřejmě tam máš nastaveno VŠE,proto to nejde. SOUDRUZI Z LG NEJSOU TAK HLOUPÍ.... R^ A dej vědět do tohoto vlákna jak jsi dopadl...! |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: televize LGAl LG ma nejaky setting editor, tak exportuj do PC, uprav a vrat do TV.http://www.lg.com/us/commercial/documents/LG-Commercial-Ezsign-V3.0-Owners-Manual-LN549E.pdf Nazdar |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: televize LGDej továrko a nascanuj programy obyčejně třeba síťovým vyhledáváním. Nezatrhuj tu volbu Skylink/CSlink.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |