![]() |
|
MASCOM MC2000HDCI a CZ HD programyZdravím, kde ještě hledat závadu u tohoto stroje, když mi nejde signál na CZ HD programech? Zkoušeno přehrátí sw na S/W: 1.04.9A, kontrola kondenzátorů ve zdroji přijímače, při ručním zadání frekvence neukazuje signál. |
bore67
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE:MASCOM MC2000HDCI a CZ HD programyStačí jen pořádně doladit parabolu.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
parabola O.K.Parabola je O.K., to bylo první, co mne napadlo. Jiné přijímače jdou v pohodě. Nastavováno Openboxem SF-55, 11 934V 81% |
bore67
![]() |
|
RE: parabola O.K.81 procent čeho? Hrušek, jablek? 11934V není ten, podle kterého by jsi to měl dolaďovat, ty potřebuješ 11797, tak nechápu, proč tady pleteš nějaký jiný TP. Jinak Mascom funguje i se starým SW, stačí pouze použít jiný modul než přiložený Mascom Cryptoworks.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
![]() |
|
RE: MASCOM MC2000HDCI a CZ HD programyJe to opravdu zahada,minuly tyden jsem prehraval jeden ze 3 typu tohoto prijimace MC2000 HDCI USB - vse slo nakonec v pohode.Predpokladam,ze Ti sedi ID prijimace s prislusnym softem,ale to by se asi do neho nenatahnul. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
bore67pokud je to kvalita tech 81% u TP 11934/V 27500 DVB-S2/8PSK, tak je to asi malo. Mas u tohoto TP a daslsich od Skylinku zkontrolovanou funkci pilot? Ještě jedna věc, kterou jsem zjistil když se do prijimace natahne z flesky seznam programu za stranek Mascom, tak většinou programy hraji, ale když najedes do manuálního ladeni a neupravis parametry v seznamu uprava TP, tak prijimac prestane ukazovat kvalitu a musíš zadat parametry rucne a TP proladit. Zkontroluj si znovu parabolu podle TP 11797/H 27500 5/6 DVB-S2/8PSK a pripadne jemne dolad. Zrovna ten co mas ma soused v ulici s puvodnim sw a jde mu to vpohode s cam modulem Mascom CRW/IR sw 1.23. Zalezi ale asi na kusu jak se zde uz psalo. Další dva mi znami mají ty same prijimace s ID802...012 jdou s verzi sw 1...06A a 07A se stejnou verzi sw cam modulu Mascom u jednoho ok a u druhého s cam modulem SMIT Irdeto Skylink ready fialovy rovněž ok. Ještě me napadla jedna věc ty si po tovarku ladil podle menu v prijimaci a potvrdil si položku vyhledat podle Astra3 23,5E a Astra 19,2E? Pokud ano, tak tam je většinou zastaraly seznam stanic a musí se vse doladit rucne. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
wolfJaký má modul vliv na kvalitu signálu? |
bore67
![]() |
|
HYPERDíky za objektivní odpověd, schválně jsem ještě zkusil zkontrolovat parabolu na těch 11797/H, signál O.K., ladit jsem zkoušel snad už ve všech modulacích, s různými parametry a pořád nic. Těchto typů Mascomů jsem již ladil mnoho a vždy bez problémů až na tento jediný Rv |
bore67
![]() |
|
RE:MASCOM MC2000HDCI a CZ HD programySamozřejmě na signál žádný, na dekodování z tohoto TP velký, s původním modulem Mascom CW je problém s dekodováním, výsledkem je, že se sice programy naladí, ale vše skončí v lepším případě černou obrazovkou . Vše ale záleží na ID příjímače, jeho FW a FW modulu, přesně to popsal Hyper.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
![]() |
|
wolfTo jsem také věděl, že nemá, dík za upřesnění, už jsem se lekl, že jo R^ |
bore67
![]() |
|
![]() |